A kaj je tu loše? Pa ja bih svaku budalu koja vozi brže od 150 km/h maznuo po novčaniku da ne bi mogao tenkirati mjesec dana... A i za ovo ostalo sam, definitivno...
Sta sve nece izmisliti da bi napunili proracun
http://www.glasistre.hr/?fd5e7e26e7a...9,12113,123194,
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A kaj je tu loše? Pa ja bih svaku budalu koja vozi brže od 150 km/h maznuo po novčaniku da ne bi mogao tenkirati mjesec dana... A i za ovo ostalo sam, definitivno...
Ok je to, ali zar je bas mercedese i BMW trebalo kupiti, nije se moglo sa recimo Skodom oktaviom RS ili nekim jeftinijim autom![]()
Ja bi na ovom dot-matrixu na zadnjoj šajbi pustio : "Everybody! Get your hands up in the air!"
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
NIje to ništa, vidićete belaja ako se ostvari maštarija o kompletnom videonadzoru svih autocesta. Za te pare mogu napravit još 3-4 tunela krou Malu kapelu i sv. Rok.
.
Da, ovo me podsjetilo kad je svojedobno splitski župan-glupan Branimir Lukšić za potrebe župana od proračunskog novca kupio Mečku E 320 4-matic. Jer je ipak većina Splitskodalmatinske županije 6 mjeseci u godini pokrivena snijegom pa mu treba pogon na sva 4.Izvorno postao RAUL
Tako i ove mečke i bembure. Šta fali Škodi ili Mazdi?
vec je dobar dio pokriven:-) www.hak.hr
"...utvrđeno je, naime, da je do sada od naplata kazni za prekršaje prikupljeno 14 milijuna kuna. Učinak presretača je tako opravdao kupnju najskupljih, ali očito i najefikasnijih automobila..."
Svejedno je koji auto da kupe, mala je razlika, a BMW i Mercedes ipak više pružaju neko Škoda (snaga, udobnost, izdrživost i rok trajanja).
Na kraju se pokriju svi troškovi, možda i zaradi pa se nešto baci na tunele, da se riješe oni čepovi...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
...opa, stvarno... nisam to znao - ma daj - otkud možeš tvrdit da je mercedes izdržljiviji od škode... istina udobniji je, ali neke stvari su i na strani škode... bez obzira, i da imam mogućnost kupovine skupog automobila - MERCEDES i BMW nikad ne bih kupio(moje mišljenje)...Izvorno postao Symbian FAN
...a gledam malo i ovu novu škodu Octaviu RS - isti motor koji koristi golf gti,a puno je udobnija i prostranija, dok su performanse na razini golfa, a jeftiniji je....i šta onda uzet - naravno ŠKODU...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
ja merđu ili BMW nikad nebi kupio...
Nek je to dobar auto koliko je... ali ne bi ga kupio...
I da... sta fali škodi??
Sad oni moraju biti neka gospoda na cestama sa benđulama i merđama
Samo treba pogledati koliko kosta odrzavanje BMW i Mercedesa.Mislim da je u ovakvoj situaciiji primjerenije kupiti jeftiniji auto,a ostali novac preusmjeriti na skolostvo, zdravstvo ili nesto treceIzvorno postao Symbian FAN
![]()
Daj nemojte bit tolki malograđani - ljudi se ipak trebaju voizit po toj vrazjoj autocesti po cijele dane , nek dobiju auto koji ce biti sto udobniji , sto prostraniji i sto jači , a to bmw i meca definitivno jesu.
Koja crna mazda , najjači model ima 170 konja valjda![]()
ja sam potpuno za tu ideju - ionak ce se jako brzo isplatit ti auti , kao sto su se i oni prije.![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Protiv sam ovih blesavoca sa presretacima i inim "nadzornim" glupostima po autocestama. Jedinice protiv kriminala na autocesti treba oformiti i to bezrezervno!
Presretaci...po meni nepotrebno! Treba ukinuti ogranicenje brzine na autocestama, svatko neka vozi koliko moze ili zeli, ionako se vecina na presretace ne obazire!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...ovo jeIzvorno postao Bimbi
...kad sam išao u Osijek vozili su po 150-160kmh... a ja - neću reć
...
Slažem se s ovim... Kao, ovi koji brzo voze ugrožavaju promet, a ovi presretači što se voze na koji metar iza i snimaju koliko se tko vozi, oni kao nisi opasni za promet... Treba ih maknuti...Izvorno postao Bimbi
Što se tiče toga da imaju BMW i Mercedes: neka, ako im se isplati zašto ne... Ipak su cijeli dan u autu pa nek se onda voze bar što udobnije... Nisu blesavi što su kupili baš Mercedes i BMW... Niti jedna Škoda se nemože porediti sa Mercedesom... jedino što u ovom članku nisu napisali koji će mercedesi to biti, ali vjerujem C kalasa, pošto se radi o BMW 3-ci...
Da je Škoda isto ko i VW, onda bi im i cijena bila ista... Nije bezveze VW skuplji od Škode... A mislim da će im ti Mercedesi i BMWi služiti puno duže nego Škode... Ipak, većina taksista u Njemačkoj (npr: Keln, Bon, Štutgart) voze Mercedese... I kada pogledaš (u oglassniku), svi imaju oko 500-600 tisuća kilometara, a neki i puno više... Osobno sam vozio Mercede (model prije E klase), koji je star oko 12 godina i ima oko 400 000 Km (dizel), a radi bolje od Golfa III iz 99 godine (TDI). Manje bruji i ljepše ide...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a slažeš se,a si se vozio koji put na autoputu...
voziš se po lijevoj traci 130-140 desno kamioni i ovi spori auti i onda lik ili kamion ide prestizat i samo skrene ispred tebe....pa ti koči....po meni bi trebalo napraviti video nadzor...a kaj se tiče presretača..premalo ih je trebalo bi ih biti puno više...
a škoda je totalno o.k. serisjki motor sigurno nije ispod haube...a i da netko naleti s nečim puno jačim bilo je govora o tome kada su počinjali da imaju i heliće...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Da se mislim voziti koliko si napisao isao bih starom cestom!Izvorno postao Vuxs
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Izvorno postao Bimbi
uuu koja pogreška![]()
onda bi tek bilo sranja ...
predvidam porast nesreca na autoputu za 30-40 posto u ovom slucaju.
Osim toga , ovi neće biti samo presretači nego će imati zadacu i sprecavati šverc i kriminal . Totalno podržavam ideju![]()
...hej, nemoj takIzvorno postao Bimbi
...
Slažem se sa Eminemom Škoda je zakon.
Ima ju moj buraz prošli model 2003g, sa 180 ks i još je čipovana pa sada ima 225.
A nekako mi je lijepo vidjet face u skupim autima kada ga pređeš sa škodom na nekih 240,a tip iz nje bi najrađe ovo napravio.
Uostalom jeftinija je od Passata za nekih 20-30 %.
Al šta ćeš naši novci iz Pdv-a se nekako moraju utrošiti![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
jesi se vozio u jednom i u dr. da znaš šta pričaš(udobniji)?da bude poput golfa gti,trbat će nešta više osim istog motora...nije bezveze 6e jeftiniji osnovni modelIzvorno postao Eminem
ma joj. Nebi ja njima te BMW i Mercedes. To uočljivo lako se skuži. Bolje da su dali preradit neke jeftinjake česte na cesti u jurilice. Recimo po naruđbi prerađen golf I s novom mehanikom i svim tak da može potegnut ko zvijer. Il Yugo s mercedesovim motorom.
Zamisli šoka ekipe kad ih stigne i prestigne yugo i izbaci napis stop policija![]()
![]()
E to bi bio šok.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
znao sam da ce doci do toga , na kraju ce ispast da ce ekipa predlagat nenadjebivog civika (o jaaaa to je japanac to ideeeee to je nepoderivooooo ) sa masinom iz integre
jaaa to ide sve ce ih polovit po autuputujuis ono 700 kila a 200 konja za 5 sekundi si do stotke neeee
Kakve škode , kakvi bakrači . dajmo im aute vise srednje klase (a to je bmw 3 i c klasa ) i to meke jace modele , 330i i c32 amg , pa da vidimo cija baba crnu vunu plete.
Nije stvar ko ce za 0,1 sekunde prije doc do stotke , treba te visoke ( 150 ++ ) brzine i odrzavat , djeco draga.
ako ste se vozili 150 u nekom "slabijem" autu , onda znate kak je to.
Bolje da su dali preradit neke jeftinjake česte na cesti u jurilice. Recimo po naruđbi prerađen golf I s novom mehanikom i svim tak da može potegnut ko zvijer. Il Yugo s mercedesovim motorom.
bas bi bilo zakon![]()
mercedesi kvalitetni i dugo traju? zasto onda spadaju medu aute koji najvise vremena provode na servisima? zasto ih nema na vrhu ljestvica po najmanje kvarova?
ljudi, pricate gluposti! mercedes je prekrcat elektronike i cijelo vrijeme se kvare!
zasto ih imaju taxisti u njemackoj? mercedes je njemac i najvjerovatnije ih dobivaju jeftinije!
mazda nema jake modele? najveci lol! a sta je sa mazdom6mps? 2300ccm sa 260ks i pogonom na sva cetiri nije dosta?! kosta nekih 36k€ sto je prihvatljivije od mercedesa i bmw-a!
ljudi moji kad cete shvatit da svabe u usporedbi sa japancima su puno losiji!
rade neka kupe jos accorda types, mazde6mps, skode, da skode jer su jeftine (octavia rs kosta oko 25k€) a dobre.
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
Bookmarks