pa probaj preko programa koji si dobio sa bluetooth stickom se spojit a potom pokrenut pc suite...
Kako spjiti 6600 sa PC suitom preko bluetootha?? Ubacim bluetooth i pronađe moj uređaj i sta sad da se spojim sa PC suitom, jer pokrenem i pise mi da prvi put koristim program i da stisnem OK ako sam spoji komp sa mobitelom, ja stisnem OK ali nista se ne desi, ostane sivo! MOLIM POMOĆ
pa probaj preko programa koji si dobio sa bluetooth stickom se spojit a potom pokrenut pc suite...
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
Pa tako sam i napravio i nejde. Ne prepozna ga! Mozda jos nesto treba nariktati?
Dajte ljudi sta nitko nezna kako spojiti Nokiu sa PC Suitom preko bluetootha????
![]()
ako koristis software bluesolei tada ga otvoris i odaberes bluetooth serial port service i onda otvoris pc suite
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Mene je znao par puta tako zezati PC suite (bilo je to s verzijom 6.5). Restartao sam i mob i komp i radilo je ali to nije bilo kad sam prvi put spojio bluetooth nego kasnije.
Koji PC suite imaš?
Ako imaš instalirani onaj koji si dobio s mobitelom može biti zastarijeli pa skini najnoviji, za svaki slučaj da možda ne bi bio problem u tome (mislim da je najnovija verzija 7).
Zadnji uredio Teyec : 09-10-2005 u 12:57
Nemoj uopće instalirat onaj program koji si dobio uz bluetooth, samo ubaci bluetooth i ponovo instaliraj PC suit...i podesi da se spajaš sa bleutoothom. Ja sam imao sličnih problema...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Hvala ljudi sad cu sve savjete probat pa se javim!!!![]()
Da njega koristim!Izvorno postao BATERIJA11
ali prvo u onom routeru ili tako necem oznacis sve portove otvoris bluesolei odaberes to kaj sam ti reko i otvoris pc suite i to je to
A di je taj ruter? ono u system trayu sta se pojavi ili?
da to........
A koji ti PC suit koristis
... a koju verziju BlueSoleil-a?
slusaj ..koristio sam pred 2mjeseca vise ne
neznam koja je verzija
pc suite je bio za 3650
ali sve ti je to na isti kalup
Napravim sve kako si rekao, dakle prikopcam bluetooth spojim ga sa mobom stisnem na bluetooth serial port service i pita me dali zelim dopustiti stisnem yes,
odem u PC suit 6.6 (wizard) oznacim da se hocu spojiti preko bluetootha i prepozna BlueSoleil stisnem next i onda nes se zakenja... kaze mi da provjerim hardver, drivere, software!?!?!
A sve je instalirano kak spada!?! Valjda... Probao sam sve ponovo deinstalirati pa ponovo instalirati ali uvijek isto sranje, prepozna da ga imam na kompu stisnem next, pa kaze hardver, drivere, software da provjerim
Fakat neznam kaj da radim![]()
Ljudi pisite iskustva, pogotovo ako koristite BlueSoleil!
Da, ali onda ako deinstaliram bluetoothov program koji sam dobio uz njega neda mi mogucnost da stisnem bluetooth povezivanje vec samo infra i kabel!?Izvorno postao Symbian FAN
Imam i ja jedno pitanje:
Instalirao sa PS Suit (6600) onaj stari stari koji sam dobio orginal od nokie i sve mi je dobro radilo, spajao sam se preko bluetootha, ali sam deinstalirao i sad mi opet treba, kad sam instalirao u onom mRouter-u nema mi onih COM-ova (1,2,3,4,5,6,7,8,9) koje sam prije imao i oznacio sam ih sve pa sam se spojio normalno preko BlueSoleil-era.
Molim pomoc!
@ D@viD: odi u soft od bluetootha, instaliraj serial portove...moras ih opet staviti (ulazni i izlazni)
Ajde hvala Bogu da se netko odluvio pomoci!Izvorno postao z3D
![]()
Pa di da to nadem? Jel treba ubacivati opet cd ili to moram negdje nac u postavkama i instalirat?
u postavkama se sve nalazi, nikakav cd (ako si vec instalirao drivere i soft koji ide uz njih)
znaci nadji tab koji se zove (serial port a) i jos jedan (serial port b)
ili bilo sta di se spominje serial port
kad ih "stavis" i odaberes koji ce biti incoming a koji outgoing....napravi za svaki slucaj restart kompa i digni opet mrouter. trebali bi biti tamo. oznaci ih...peri!
1) Upališ BT na PC (Blue Soleil soft što si dobi na CD uz njega) i mobitelu (normalno),
2) konektiraš BT i mobitel ( klik na okruglu ikonu u sredini ),
3) nakon što si to napravio klikneš dva puta ikonu mobitela
koja se pojavila da bi ti se pokazale sve mogučnosti spajanja preko BT ( u žutim kvadratičima),
4) tada jedan klik na ikonu "Bluetooth Serial Port Service",
5) na mRouter dole u taskbaru dvaputa klikneš da ti se pojavi
"Connection properties" i označiš COM port 6 (bar kod mene je tako),
6) tada možeš upaliti PC Suite.
Ako šta nije jasno pitaj ponovo!! @david0301
Ili daj drugome da ti to napravi![]()
Zadnji uredio VuKi : 20-10-2005 u 13:01
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Meni nije jasan ovaj korak br. 5.. Kakav mRouter?
P.S. imam isti problem, isti bluetooth, samo je mob drugačiji.. al to nema veze.
Zadnji uredio VuKi : 20-10-2005 u 22:33 Razlog: SLIKE
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ali meni su nestali u mRouteru COM-ovi samo je Infrared, a prije sam imao COM1, COM2... pa sam mogao oznacit i sve mi je dobro radilo!! Sad ih trebam vratiti, da mi se pojave...Izvorno postao Vuki
Bookmarks