Tak je isto i kod mene. Imam za odabrati BT, IR, serijski kabel i DKU kabel...
Nasao sam Serial port a (COM7) i Serial port b(COM8) i kad udem u njihove tabove samo je moguce staviti kavacicu (kvacice su stavljene) dali hocu da se automatski starta taj servis kad aktiviram bluetooth, i to je to, nema nista za inkoming i outgoing, valjda ja serial port a inkoming, a ser. p. b out.Izvorno postao z3D
Prije sma sve normalno koristio i sad kad opet trebam PC Suit ne pojave mi se ti COM-ovi u mRouteru...
Ak jos nes znas reci...
Tak je isto i kod mene. Imam za odabrati BT, IR, serijski kabel i DKU kabel...
Izvorno postao darkovsky
Misliš na ovaj prozor pa taj ništa i nediraš; daj pogledajte gore na slike koje sam dodao u prijašnji post.
Ako sa Com portovima nešto nevalja probajte sve što imate od softvera za spajanje na PC reinstalirati nanovo, možda s novijim verzijama na netu.
http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,42280,00.html ZA 6600
http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,72257,00.html ZA 6230i
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ovak, ja nemam taj mRouter.. Imam verziju 6.5
Mislim da je najbolje rješenje update-ati na 6.6, jer sam našao ovo:
Supported Bluetooth software (Bluetooth stacks):
IVT BlueSoleil Bluetooth stack for Windows XP/2000 (driver version 1.6.1 with release version 05222 or newer must be used)
Nadam se da bi to moglo pomoći, pa sam se upustio u skidanje preko ISDN-a, trebat će mi sat vremena. Ukoliko netko misli da ovo nije dobro rješenje, nek javi što prije. Ako uspije, odmah javljam što i kako.
Nakon što sam stavio verziju 6.6 sve isto. Znači- nije preporučljivo. Uglavnom, opet kaže bla bla bla...CODE:OpenMedia
Ponosno izjavljujem da sam došao do rješenja:
1. Treba skinuti najnoviju verziju drivera (1.6.1.4), sa stranice:
http://www.bluesoleil.com/update/index.asp
2. Maknut stari driver/program i instalirati novi.
3. Pokrenuti program, klik na okruglu ikonu u sredini
4. Ne spojiti se, pokrenuti PC Suite- Manage Connections, označiti BTvezu, configure, next, next i to je to. Sve radi. Spoji se sam i na PC Suite i na BlueSoleil.
Hvala svima na pomoći!
Ja imam i BlueS. 1.6.1.4. i PC Suit za 6600, i da ponovim, prije sam sve to normalno koristio, oznacio sam odredeni COM u mRouteru i spojio se kao sto je @Vuki po slikama pokazao, ali sad sam ga opet instalirao i nisu mi se pojavili COM-ovi u mRouteru pa nemogu ih oznacit da se spojim!!
Hm.. Pa ja nisam ni trebao ići u mRouter (nit ga nemam), samo sam otišao u onaj Connections Manager i stavio kvačicu na Bluetooth. Probaj tako, a ako ne ide, skini noviji PC Suite, možda to pomogne.
George Eliot
Pa nemas ga zato sto koristis noviju verziju PC Suita a ja se preko novije verzije nemogu spojiti... prije mi je sve normalno radilo... sa ovom verzijom bluetootha sta sam napisao gore i PC Suit na slici od Vukia!!Izvorno postao darkovsky
Probaj tako kak je na Vukijevoj slici.. Mislim na stariju verziju SW-a za BT (1.4.9.3).
ako nemas commova u mrouteru, napravi reinstall softa.
inace mi je wildconn puno bolji jer mozes stavljati portove po zelji...na bluesoleilu nemres nista...
Sta bi ja mogao koristiti taj soft sa svoji bluetoothom ili mogu samo soft koji sam dobio!?Izvorno postao z3D
jel postoji u pc suiteu mogucnost prikazivanja foldera SYSTEM?
GARi IZ ns-a
Samo onih koje vidiš i u orginalnim programima moba.Izvorno postao vucic
Nemože prikazati kao FExplorer ili AppMan ako to misliš!!
George Eliot
D@vid jesi li se snasao? i ja imam isti taj problem, nemam tih COM portova u mRouter. Ima samo za IR i jedan za Bluetooth - COM 500 a on nece da prikaze da je konektovan!
http://img63.imageshack.us/my.php?im...kia66007ix.jpg
Zašto mi se ovo događa?
U čemu je greška, prepozna mi moba ali kad stisnem NEXT izbaci mi ovu grešku "Cannot authenticate the phone"
Molim pomoč!!!
Ima li ko resenje za sledeci problem:
Instalirao sam pc suite 6.7,konektuje se i sa bluetooth-om i sa USB-om ali nikako nece da radi slanje sms-a i mms-a,otvorim prozor za sms,napisem poruku i broj,kliknem na send,pc suite trazi da instliram podrsku za telefon,ja potvrdim sa yes,pc suite mi kaze da potvrdim instalaciju na telefonu,ja kliknem ok ali ono onda prijavi gresku a na telefonu nema nista da se potvrdi...
Zna li ko sta je problem,ima li neko drugo resenje za slanje sms-a sa pc,vec sam probao oxygen i sms tray ali ni oni nece,oxygen mi radi na 6600 ali na 6630 nece,kaze da mi 6630 nepodrzava serial port (virtuelni bluetooth port),ranije mi je radio ali sad nece.
kakav PC Suite, taj za 6600 je uvjerljivo najgori komad softvera što sam vidio! žali Bože megabajte koje zauzme na disku... Oxygen Phone Manager je za to!
silasara, jel nije to zato što ti taj PC Suite ne podržava 6600? koliko ja znam samo prastari iz 2004 radi sa N6600, ne?
http://europe.nokia.com/nokia/0,8764...9&languageId=1
Dac instaliro sam onaj normalni i radi.
Hvala!
skini Oxygen Phone Manager, deinstaliraj PC Suite i zaboravi na njega![]()
Ajde molim te daj neku stranicu gdje je OPM full a ne trial.
čitaj upute kako se upotrebljava loader. dobiješ ih u paketu - fajl se vrlo simbolično zove "important read this first about patch.rtf"![]()
nakon deinstalacije tog čudnovatog programa ostao mi je taj prozor i kako njga maknut..ionako mi ničm ne služi..Izvorno postao Vuki
![]()
javljda uvijek da mob nije spojen i kad je na BTu i kad je na USB a ja ručno šaltam sve....pa mi nikako nije jasan tj program...ima neki tutorial za "gljive" da mi bude jasnije...a i što dobivam tim programom?????
mislim...meni nije radio pa ga nisam ni isprobao.....ja sve radim ručno...to mi je postala rutina sad već..![]()
mama ti sestra!
Dac koja verzija OPM radi na 6600? Posto sam vidio da ona zadnja ne podrzava. I bio bih ti mnogo zahvalan ako stavis link crack-ovane verzije. Unaprijed hvala!
Bookmarks