Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!

....je moje novi moto....

zivim u jednoj maloj sredini, dovoljno razvijenoj da svaki drugi klinko od 7 godina ima mobitel...iako ne zna pricat kako treba, poruke salje kao pravi...

u tom moru mobitela, namecu se (trenutno) 4 mreze, od toga dvije velike (t-Com,Vip) i dvije male, nove (Tele2 i Tomato-Vip)...

Moje je pitanje za vas sve: jesu li HRVATI i stanovnici Hrvatske bogati ljudi???
    Odakle Hrvatima tolika lova, da budu t-mobile korisnici? Odakle im toliki novac da oni podrzavaju MONOPOL T-COMA? na nasem trzistu se javlja prava centralizacija sto se tice mobilnih usluga...

ili su ljudi mozda dovoljno neinformirani, da uvide, da je t-com vraski SKUP..???
    t-com unistava cijelo trziste, jer, dok t-com ne snizi svoje cijene, nece ni ostala 3 operatera snizit, iako su vec na granici profitabilnosti...

T-com je taj, koji formira cijene!!! nemojte prihvacati to, kad bi mogli za puno manje telefonirat....

T-com je pametna europska tvrtka, a naisli su na jedan naivan i ne previse zainteresiran narod u Hrvatskoj: zasto da snizu cijene razgovora i ostalih usluga, kad je ionako pola nacije na njihovoj mrezi!!

Ja kad sam cuo da je t-com kupio svojeg najveceg konkurenta, sokirao sam se....pa to nema u BABI BOZANI sto se radi kod nas!!

Savjetujem lagani bojkot, prelaz na druge mreze, odustajanje od poziva prema t-comu....

molim vas, recite mi svoje misljenje!!! svi koji se protive mojoj temi, neka se izjasne, ako smatraju da nisam u pravu!!!! HVALA

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prvo i prvo, pišeš t-com, a čini mi se da misliš na t-mobile. drugo, nitko tebe ne tjera da koristiš njihove usluge, ako su ti preskupe, zato ima 3 operatera. a ako ti je sve to skupa skupo, pa ne moraš koristit nitko te ne tjera, prije 6-7 godina sigurno nisi imao mob i živio si. treće, ovakvih tema ima stvarno već na pretek, pa nisam siguran da će ova zaživit, al nema veze, recimo da hoće. dakle, mobitel je jedna velika nužda danas, bez toga doslovno život je nemoguć, a što se tiće operatera, ne razumijem zašto ga još koristiš, ako ga koristiš. pa prijeđi na vip, tele2, bar to danas nije problem, a da ne govorim o pogdnosti tarifa koje dotični operateri nude. pa valjda moraš naći jednu za sebe...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam na vipu pretplatu i tele2 blabla....
    stvar je u tome, sto je puno ljudi koje ja zovem na t-mobileu...

i evo ti problema: kad zovem s vipa t-mobile, skupo mi je, zato sto vip moze i hoce skupo naplacivat razgovor prema drugim mrezama, zato sto i t-mobile drzi visoke cijene....

kad zovem s tele2 t-mobile ili vip, takodjer nije jeftino, zato sto tele2 (jos uvijek) ne moze postici maksimum povoljnosti, zato sto su cijene drugih operatera previsoke... i to povlaci sve jedno za drugim: t-mobile skup=vip skup=tele2 skup..... i nema razvoja! ja se trenutno nalazim u njemackoj, prosjecna placa u njemackoj je 1800€, a u Hrvatskoj je ako se ne varam 3000kn(ispravite me ako nije tako)... jeste vi znali, da su jeftiniji pozivi t-coma ovdje nego naseg t-coma u hrvatskoj (to se odnosi i na fiksno i mobilno podrucje)!!!! Pa ljudi, zemlja u kojoj se u prosjeku 4-5 puta vise zaradjuje, jeftinije razgovara ima nego mi u hrvatskoj.... a ako se pitamo zasto, odgovor je ispred nosa: u njemackoj imaju cetiri prava mobilna operatera i 70 virtualnih.... normalno da je konkurencija veca, a cijene manje!!!!!

i zato mene nervira, sto hrvati podrzavaju taj j***** monopol, a nista nemaju od toga...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd ne lupaj gluposti, stari mi ima pratplatu na vipu, (koju cu sutra ukiniti nakon 2god i prebaciti ga na Telca) tako da znam njihovo deranje, gori su od T-mobile.
    Recimo dodje mu racun 200kn, od toga je na pozive i sms potrosio 120kn, pa gdje ide ostalih 80kn! Racunao sam da bi na Tele2 platio 105kn ukupno.
    Tako da ne pricas nista o VIPu, pa njima su pozivi prema drugim mrezama 3,5 kune, jednom sam se zajebo i uzeo pretplatu na VIPu (starom) i nikad vise na tu mrezu. Po tvome "jadni" vip, mora drzati visoke cijene zbog "zlocestog" t-mobilea, sve je to ista bagra

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e pa nije tako!! ja ne govorim da je vip jadan, samo hocu rec, da vip nece snizit svoje cijene, dok t-mobile to ne bude ucinio....a na kraju krajeva, i tele2 i vip prave korake unaprijed: tele 2 postaje izrazito jeftin, a vip nudi virtualnu mrezu.... a gdje je t-com u toj prici.....

normalno da vip nije jadan, i oni su pokvarena g****, kao i ostali... al stvar je u tome, da o t-mobileu ovisi, kako ce se ponasat ostali, zapravo ne o t-mobileu, nego o nama, o korisnicima....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    U600
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.002
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.002, Nivo: 21
    Bodovi: 8.002, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam inace korisnik vip-a i niko me ne tjera da to budem,i oni su skupi i u zadnje vrijeme jako bahati prema svojim korisnicima, t-mobile je na istu foru ko i ovi moji (svi oni pusu u isti rog). e sad pitanje je zasto ne preci na tele i rajcicu?
    dva najveca operatera vip i t-mobile jesu najskuplji, ali imaju i najvisu razinu usluge, najrazvijeniju infrastrukturu,i jos nude cijelo cudo kojekavih usluga koje tele i rajcica mogu samo sanjati za sad. dakle ako nesto placam, a placam i to vrlo skupo kao i vecina gradjana u hrvatskoj, onda i ocekujem odredjeni nivo usluge, sto ova dva manja operatera ne mogu u ovom trenutku nikako ponuditi.odluka je na nama hocemo li to placati,koje su nam korisnicke potrebe i koliko smo spremni cekati na razvoj novih mreza i operatera da ojacaju.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blue_soul
    t-com unistava cijelo trziste, jer, dok t-com ne snizi svoje cijene, nece ni ostala 3 operatera snizit, iako su vec na granici profitabilnosti...
    T-HT ne T-Com, T-Mobile ne T-Com, ostala 2 ne tri. Granica profitabilnosti? Ti nisi upućen.

T-com je taj, koji formira cijene!!! nemojte prihvacati to, kad bi mogli za puno manje telefonirat....
    Hoćeš li objasnit kako da ne prihvatimo činjenicu da T-HT (ne T-Com) formira cijene?

T-com je pametna europska tvrtka, a naisli su na jedan naivan i ne previse zainteresiran narod u Hrvatskoj: zasto da snizu cijene razgovora i ostalih usluga, kad je ionako pola nacije na njihovoj mrezi!!
    DT ne T-Com, i nemaju cijene veze s narodom nego monopolom i zakonskom regulativom koja omogućava taj monopol.

Ja kad sam cuo da je t-com kupio svojeg najveceg konkurenta, sokirao sam se....pa to nema u BABI BOZANI sto se radi kod nas!!
    T-HT, ne T-Com, i već duže vrijeme nisu funkcionirali kao konkurenti.

Savjetujem lagani bojkot, prelaz na druge mreze, odustajanje od poziva prema t-comu....
    Samo naprijed

ja se trenutno nalazim u njemackoj, prosjecna placa u njemackoj je 1800€, a u Hrvatskoj je ako se ne varam 3000kn(ispravite me ako nije tako)... jeste vi znali, da su jeftiniji pozivi t-coma ovdje nego naseg t-coma u hrvatskoj (to se odnosi i na fiksno i mobilno podrucje)!!!!
    Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća za svibanj 2006. iznosila je 4686 kn.
    Naravno da su u Njemačkoj tk usluge jeftinije.

i zato mene nervira, sto hrvati podrzavaju taj j***** monopol, a nista nemaju od toga...
    Nepodržavaju Hrvati nego političari, a oni imaju koristi od toga.

a vip nudi virtualnu mrezu.... a gdje je t-com u toj prici.....
    vip je naziv mreže, vipnet je pravna osoba, ni vip ni vipnet ne nude virtualnu mrežu, tomato je brand.
    T-Mobile, ne T-Com, nudi besplatne razgovore u cijeloj mreži, a gdje su vip i tele2 u toj priči :bunny:

normalno da vip nije jadan, i oni su pokvarena g****, kao i ostali... al stvar je u tome, da o t-mobileu ovisi, kako ce se ponasat ostali, zapravo ne o t-mobileu, nego o nama, o korisnicima....
    vipnet ne ovisi o t-mobileu pa tako ni njegove cijene, o nama korisnicima ništa ne ovisi :bunny:

rezime: pljačkaju nas, upoznati smo s tim

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidim da sam naisao na neke cjepidlake ovdje, koji smatraju, da sve trebaju ispravljat....
    uostalom, boli me briga, jeli t-com ili t-mobile...isto sr***, drugo pakovanje....

znaci, neki od vas smatraju da korisnici nemaju nikakve veze s cijenama??
    nisu korisnici zbog trzista, nego trziste zbog korisnika....

korisnici oblikuju trziste, operateri ga stvaraju... najbolji je primjer Tele2: ekipa iz tele2 (svaka im cast) su uvidjeli, da su cijene na hrv. trzistu monsteriozne, decki su napravili cijene, koje zadovoljavaju...i koje je dio nas prihvatio...
    i tek kada je tele2 dosao, nesto se dogadja na nasem trzistu....sto vise korisnika bude prelazilo na tele2 (i sad na tomato), cijene ce se formirati... i doseci ce minimum samog minimuma, a tj. vise akcija poput mukte, friends, unlimited, besplatni sms,mms,...
    sto se toga tice, mi hrvati smo dosta komotni ljudi: ´´naplati koliko hoces, al neka mi sve bude u redu...´´
    takvom politikom necemo postic niti snizenje usluga niti liberalizaciju trzista...
    nama mora sve odmah i sad bit...nije mi jasno, zasto se netko, npr. moj prijatelj, koji u mjesecu posalje jedan ili nijedan mms,buni da tele2 nema mms...
    malo strpljenja... ko ceka, taj i doceka.... a ne radi se o 3,4 godine, to je par mjeseci, pa ce i tele2 postic standard koji pruzaju vip i t-mobile....
    neznam, al ja jednostavno ne mogu prihvatit to, da ostanem kod npr. vipa, iako vidim da cu puno vise ustedit...to je bacanje love kroz prozor....zivot je kratak da bi lovu trosio na telefon, ali opet s druge strane je predugacak, da nebi svaki dan intenzivno se cuo s najdrazim i manje dragim osobama....

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne treba zaboravi da mnoge velike tvrtke koriste usluge T-HT pa su samim tim zaposlenici prisiljeni koristiti usluge T-HT i van posla. Ja sam se našao kao dijelatnik jedne takve firme i iako nemam firmin mobitel nisam lud da prkosim sustavu koristeći npr. Vip kada svi oko mene koriste T-HT.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa to si u pravu, al stvar je u tome, sto u nasem drustvu ima malo ljudi, koji ce napravit prvi korak...
    a na kraju krajeva, i tele2je uveo poslovne tarife...razumijem ako je netko vezan na ugovor, al proslo je vec skoro godina dana , neki ugovori su vec istekli, a obrtnici i drugi djelatnici su samo produzili svoje ugovore...i tu nema napretka...

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa to si u pravu, al stvar je u tome, sto u nasem drustvu ima malo ljudi, koji ce napravit prvi korak...
    Što ti hoćeš od nas?

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....je moje novi moto....

zivim u jednoj maloj sredini, dovoljno razvijenoj da svaki drugi klinko od 7 godina ima mobitel...iako ne zna pricat kako treba, poruke salje kao pravi...

u tom moru mobitela, namecu se (trenutno) 4 mreze, od toga dvije velike (t-Com,Vip) i dvije male, nove (Tele2 i Tomato-Vip)...

Moje je pitanje za vas sve: jesu li HRVATI i stanovnici Hrvatske bogati ljudi???
    Odakle Hrvatima tolika lova, da budu t-mobile korisnici? Odakle im toliki novac da oni podrzavaju MONOPOL T-COMA? na nasem trzistu se javlja prava centralizacija sto se tice mobilnih usluga...

ili su ljudi mozda dovoljno neinformirani, da uvide, da je t-com vraski SKUP..???

molim vas, recite mi svoje misljenje!!! svi koji se protive mojoj temi, neka se izjasne, ako smatraju da nisam u pravu!!!! HVALA
    don't get me wrong...nisam neinformirana,cak stovise... i mogu ti reci da sam posve zadovoljna t-mobileom...i zato ga ne mjenjam...imam ga vec 3 godine i necu ga tako skoro promijeniti...nema razloga zasto? zato sto su mi mjesecni racuni do 100kn s tim da ne pazim koga zovem i koliko poruka saljem...priznajem da bi bili veci da nemam kombinaciju s VIPom i 0kn ali dok to nije postojalo opet sam dobivala oko 150kn...sto mi se cini posve u redu...
    i dok gledam da oni u svoju pretplatu imaju ukljucene pozive i poruke i prema drugim mrezama,cini mi se skroz ok...dok moja frendica na pretplati na VIPu dobiva racune 400kn jer je na prevaru uzela pretplatu od 200kn (receno joj je da su u tu cijenu uracunati pozivi prema svim mrezama,i poruke...sto nije istina...)...dobro,i njena je krivica sto se prije nije dobro raspitala,ali ne mos tako

ne slazem se s tobom...mislim da je njihova ponuda cak i u redu
    imaju 7 friends brojeva,VIP samo 1...kod T-Ma mozes mjenjati te brojeve svaki mjesec kod VIPa 2 puta besplatno nakon toga ti svaku promijenu naplate...i tako...ima tih sitnica...

a to sto kontrolira trziste...tu necu ulaziti...kontrolira,pa kaj onda?imate na biranje,ako vam se ne svida predite na neku drugu mrezu...fala bogu,imate opcija...nije sve vise tako crno...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitanje za tutlek: mislis li, da bi tu usteda bila veca kad bi ostala na t-mobile ili kad bu uzela tele2? hvala unaprijed...

i jos jedna stvar....svi pricate o 7 favourite broja.....zar se to ne ukida do kraja mjeseca, ili sam pogresno informiran???

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni t-mobile toliko i ne smeta, cine mi se povoljniji od vipa, vise mi smeta t-com (nije moblna telefonija, ali mislim da je ista tvrtka) koji nas deru na ADSLu ko nigdje u europi. I to je strasno jer nemamo izbora. Ko hoce da placa racun Vipu 400kn njegov problem, ko hoce jeftinije, ako mu ne trebaju dodatne usluge ima Telca i gotovo, mislim da je veci problem internet, to mi dodje veci racun nego za mobitel.

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa imaš DCM i kabelski internet, imaš vodafone i triple play, itd. A uskoro će se i lokalna petlja riješiti. BTW, mislim da je u tvom gradu situacija još najnaprednija.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm mislim da je ovaj naš prosjek plaća čista farsa.Primjerice u Karlovcu gdje živim jako malo mojih prijatelja imaju toliku plaču za osmo satno vrijeme.Njihov prosjek je od 2500 kn do max 3500,možda imaju u ZGB-u,al dobro to i nije bilo pitanje.
    Da li nas deru operateri?A normalno da da,kako bi zaradili.
    Imam tarifu 500 na T-mobilu,a sad kad su izbacili ono da platiš sto kuna pa razgovaraj koliko hoćeš(osim onih početnih 25lp),prebacio sam tarifu na 300 šta sa onih 100 ćini 400.I opet imam preko 500 kuna raćuna,kako??? nemam pojma.Šta se tiće tele-2,imam tarifu 85,a sa otprilike isto razgovora raćun mi nije nikad veći od 400.Šteta šta tele-2 nema MMS i ostale novotarije šta pružaju drugi operateri u HR,a to je i jedini razlog šta koristim T-mobile,uz Tele-2

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitanje za tutlek: mislis li, da bi tu usteda bila veca kad bi ostala na t-mobile ili kad bu uzela tele2? hvala unaprijed...
    pa mislim da mi je veća ušteda na t-mobileu...ne znam dal još uvijek ima ona tarifa kod Teleta da je sva pretplata ukljucena u pozive i poruke prema drugim mrežama,ako ima to je onda OK i u tom slučaju mislim da bi računi bili otprilike isti...ukoliko nema,priča je drukčija i mislim da bi više uštedila ostankom na T-Mu...

u svakom slučaju,od usluga mi trebaju MMS i roaming (to dvoje mi je najvaznije...ostalo i nije toliko) a tele to bas i nema...nema smisla prelaziti na VIP jer mi je on ipak najskuplji od svih mreža i ne bi nikako presla kod njih...a tomato je,eto,za mog starog koji zna samo nazvat i javit se...pa ono...

i nista,i drugi put
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako.......

prva stvar, odnosi se BlueDevil: taj primjer ti je dobar...al stvar je u tome sto on ´´moze´´ prodavati po toj cijeni, zato sto mi to hocemo po toj cijeni....stvar je u tome sto je on ponudio primjera radi taj mobitel za 1000kn, a korisnik je odmah kupio....stvar je u tome, za koliko god da on ponudi taj mobitel odnosno uslugu, mi cemo prihvatit i cijenu od 200kn i 2000kn...i u tome je greska....zasto ja moram prihvatit cijenu???cim korisnik nece prihvatit cijenu, prodavac odnosno operater mora snizit cijenu, i to je taj ping-pong efekt... i tako se snizuju cijene...ali toga kod nas nema....

pitanje za tutlek: koju tarifu imas kod t-mobilea?? kolika ti je mjesecna potrosnja? imas li jos koji drugi operater?

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako.......

prva stvar, odnosi se BlueDevil: taj primjer ti je dobar...al stvar je u tome sto on ´´moze´´ prodavati po toj cijeni, zato sto mi to hocemo po toj cijeni....stvar je u tome sto je on ponudio primjera radi taj mobitel za 1000kn, a korisnik je odmah kupio....stvar je u tome, za koliko god da on ponudi taj mobitel odnosno uslugu, mi cemo prihvatit i cijenu od 200kn i 2000kn...i u tome je greska....zasto ja moram prihvatit cijenu???cim korisnik nece prihvatit cijenu, prodavac odnosno operater mora snizit cijenu, i to je taj ping-pong efekt... i tako se snizuju cijene...ali toga kod nas nema....

pitanje za tutlek: koju tarifu imas kod t-mobilea?? kolika ti je mjesecna potrosnja? imas li jos koji drugi operater?
    Miješaju se kruške i jabuke. Kao prvo moraš odvojiti korisnike, nekim ljudim on treba zbog posla i imaju ga već jako dugo, od vremena kada si morao kupiti mob u cronetu ili nositi carinsku deklaraciju za kupljeni uređaj. Drugi bi mogli i bez njega, ili bi ga mogli barem smanjiti.

Svi pokazatelji govore da ljudima to nije skupo kada se toliko puno telefonira. I auti i benzin su skupi pa na našim prometnicama ima strašno dobrih pila u poprilično velikom broju.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove