....je moje novi moto....
zivim u jednoj maloj sredini, dovoljno razvijenoj da svaki drugi klinko od 7 godina ima mobitel...iako ne zna pricat kako treba, poruke salje kao pravi...
u tom moru mobitela, namecu se (trenutno) 4 mreze, od toga dvije velike (t-Com,Vip) i dvije male, nove (Tele2 i Tomato-Vip)...
Moje je pitanje za vas sve: jesu li HRVATI i stanovnici Hrvatske bogati ljudi???
Odakle Hrvatima tolika lova, da budu t-mobile korisnici? Odakle im toliki novac da oni podrzavaju MONOPOL T-COMA? na nasem trzistu se javlja prava centralizacija sto se tice mobilnih usluga...
ili su ljudi mozda dovoljno neinformirani, da uvide, da je t-com vraski SKUP..???
t-com unistava cijelo trziste, jer, dok t-com ne snizi svoje cijene, nece ni ostala 3 operatera snizit, iako su vec na granici profitabilnosti...
T-com je taj, koji formira cijene!!! nemojte prihvacati to, kad bi mogli za puno manje telefonirat....
T-com je pametna europska tvrtka, a naisli su na jedan naivan i ne previse zainteresiran narod u Hrvatskoj: zasto da snizu cijene razgovora i ostalih usluga, kad je ionako pola nacije na njihovoj mrezi!!
Ja kad sam cuo da je t-com kupio svojeg najveceg konkurenta, sokirao sam se....pa to nema u BABI BOZANI sto se radi kod nas!!
Savjetujem lagani bojkot, prelaz na druge mreze, odustajanje od poziva prema t-comu....
molim vas, recite mi svoje misljenje!!! svi koji se protive mojoj temi, neka se izjasne, ako smatraju da nisam u pravu!!!! HVALA![]()

Odgovori uz citat
i mogu ti reci da sam posve zadovoljna t-mobileom...i zato ga ne mjenjam...imam ga vec 3 godine i necu ga tako skoro promijeniti...nema razloga
.Šta se tiće tele-2,imam tarifu 85,a sa otprilike isto razgovora raćun mi nije nikad veći od 400.Šteta šta tele-2 nema MMS i ostale novotarije šta pružaju drugi operateri u HR,a to je i jedini razlog šta koristim T-mobile,uz Tele-2

Bookmarks