Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 40 od 40
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blue_soul
    pitanje za tutlek: mislis li, da bi tu usteda bila veca kad bi ostala na t-mobile ili kad bu uzela tele2? hvala unaprijed...
    pa mislim da mi je veća ušteda na t-mobileu...ne znam dal još uvijek ima ona tarifa kod Teleta da je sva pretplata ukljucena u pozive i poruke prema drugim mrežama,ako ima to je onda OK i u tom slučaju mislim da bi računi bili otprilike isti...ukoliko nema,priča je drukčija i mislim da bi više uštedila ostankom na T-Mu...

u svakom slučaju,od usluga mi trebaju MMS i roaming (to dvoje mi je najvaznije...ostalo i nije toliko) a tele to bas i nema...nema smisla prelaziti na VIP jer mi je on ipak najskuplji od svih mreža i ne bi nikako presla kod njih...a tomato je,eto,za mog starog koji zna samo nazvat i javit se...pa ono...

i nista,i drugi put
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako.......

prva stvar, odnosi se BlueDevil: taj primjer ti je dobar...al stvar je u tome sto on ´´moze´´ prodavati po toj cijeni, zato sto mi to hocemo po toj cijeni....stvar je u tome sto je on ponudio primjera radi taj mobitel za 1000kn, a korisnik je odmah kupio....stvar je u tome, za koliko god da on ponudi taj mobitel odnosno uslugu, mi cemo prihvatit i cijenu od 200kn i 2000kn...i u tome je greska....zasto ja moram prihvatit cijenu???cim korisnik nece prihvatit cijenu, prodavac odnosno operater mora snizit cijenu, i to je taj ping-pong efekt... i tako se snizuju cijene...ali toga kod nas nema....

pitanje za tutlek: koju tarifu imas kod t-mobilea?? kolika ti je mjesecna potrosnja? imas li jos koji drugi operater?

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako.......

prva stvar, odnosi se BlueDevil: taj primjer ti je dobar...al stvar je u tome sto on ´´moze´´ prodavati po toj cijeni, zato sto mi to hocemo po toj cijeni....stvar je u tome sto je on ponudio primjera radi taj mobitel za 1000kn, a korisnik je odmah kupio....stvar je u tome, za koliko god da on ponudi taj mobitel odnosno uslugu, mi cemo prihvatit i cijenu od 200kn i 2000kn...i u tome je greska....zasto ja moram prihvatit cijenu???cim korisnik nece prihvatit cijenu, prodavac odnosno operater mora snizit cijenu, i to je taj ping-pong efekt... i tako se snizuju cijene...ali toga kod nas nema....

pitanje za tutlek: koju tarifu imas kod t-mobilea?? kolika ti je mjesecna potrosnja? imas li jos koji drugi operater?
    Miješaju se kruške i jabuke. Kao prvo moraš odvojiti korisnike, nekim ljudim on treba zbog posla i imaju ga već jako dugo, od vremena kada si morao kupiti mob u cronetu ili nositi carinsku deklaraciju za kupljeni uređaj. Drugi bi mogli i bez njega, ili bi ga mogli barem smanjiti.

Svi pokazatelji govore da ljudima to nije skupo kada se toliko puno telefonira. I auti i benzin su skupi pa na našim prometnicama ima strašno dobrih pila u poprilično velikom broju.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi koji moraju i ne moraju koristit mobitel, prihvacaju trziste.... a ako postoje kruske i jabuke, zasto ne naprave trziste za kruske i jabuke???

zasto bi davao za nesto vise love, kad znam da moze jeftinije....tele2 npr. pokazuje da moze jeftinije.....

svi pricate o tome, kako t-mobile i vip imaju standard i kvalitetu usluge...PITAM VAS SVE: jel bi tele2 trebao poskupit onda kad za par mjeseci bude pruzao taj standard i usluge koje pruzaju t-mobile i vip???

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisu TM i VIP toliko kvalitetniji, cijena na ljude djeluje psihicki, Tele2 jos nije pokriven kao oni, ali sto se rada same mreze tice ja ne osjetim nikakav pad kvalitete u odnosu na mreze koje sam prije koristio.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa to i ja kazem, al ima ljudi (par postova prije tvojeg) koji ne razmisljau tako... nismo svi isti...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A cuj, kako komu, ja sam koristio sve mreze, imam dovoljno novaca da mogu uzeti sva 3 operatera, ali nema potrebe jer Tele2 stvarno radi OK, problemi su sve rjedji, a nisu niti TM i VIP bez problema i kod njih se dogode greske. Mogu reci da sam Tele2 uzeo bas iz principa jer ovima vise nisam htio davati novce. To je bio moj jedini razlog.

Isto tako koristim Amis ADSL i nikad nikakvih problema nemam dok neki ljudi po netu isto seru kako Amis nista ne valja. Ljudi vole marke i brandove i kad nesto plate skupo onda misle da to mora valjati. Isto tako, dosta ljudi je lijeno promijeniti opetera pa cesto nalaze 100 opravdanja zasto to nisu ucinili.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SLAZEM SE 100%!!!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da dodam, uistinu ima ljudi koji koriste usluge koje Tele2 trenutno ne nudi no takvi su u manjini. Vise je onih kojima imponira koristiti nesto sto je skuplje.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja, dok sam imao samo vip, i dok nije postojao tele2, intenzivno sam koristio sve usluge:sms,mms,gprs,infoblic,java igre....samo sam trosio na vip....

onda sam odlucio prec na tele2, i znam da nije lako bez tih usluga, al treba nekad i cekat malo....osim toga, znam da ce tele2 imati jos 100 akcija, boljih i od t-coma i vipa, i 100% jeftinije....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Htc hero @ SenseHero b5
    Operater
    Tele2 K.O. 150
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onda sam odlucio prec na tele2, i znam da nije lako bez tih usluga, al treba nekad i cekat malo....osim toga, znam da ce tele2 imati jos 100 akcija, boljih i od t-coma i vipa, i 100% jeftinije....
    Čisto sumljam... tele2 se reklamira kao vodeći ALTERNATIVNI operater.. takvi operateri nikad neće davat neke extra telefone povoljno, tj. ne vjerujem da će imati neke dobre akcije...
    Al da su jeftiniji... to stoji
    www.oldiesclan.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Dok se ne pojavi prava konkurencija, i dok država ne stane na rep monopolu, mi ćemo dobivat po džepu.
    Tako je, ali to će doći NIKAD, jer da je državi stalo do suzbijanja monopola, onda ne bi HT prodala DT-u pod onakvim uvjetima. E da su prodali samo HT a ne infrastrukturu, stvari bi bile puno drugačije. A ovako, ko je jamio, jamio je.

Ljudi pomirite se s činjenicom da živimo u banana državi i da možemo samo lajat na mjesec. Jedino.........ako ponovo zarati pa da onda i mi jamimo

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja ti imam tarifu 60...

rekoh da koristim TM u kombinaciji sa vipom...ali samo zbog one usluge 0kn...na vipu nista drugo ne koristim
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma samo da se može zadržati broj i promjeniti operatera više bi se ljudi odlučilo na promjenu (samo bi onda trebalo uvesti ton prije uspostave poziva po kojem bi ljudi znali na kojoj je mreži onaj koga zovu)!
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Tako je, ali to će doći NIKAD, jer da je državi stalo do suzbijanja monopola, onda ne bi HT prodala DT-u pod onakvim uvjetima. E da su prodali samo HT a ne infrastrukturu, stvari bi bile puno drugačije. A ovako, ko je jamio, jamio je.

Ljudi pomirite se s činjenicom da živimo u banana državi i da možemo samo lajat na mjesec. Jedino.........ako ponovo zarati pa da onda i mi jamimo
    Hmmm... ne volim rat, ali ideja je totalno neloša...
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove