probaj ga prepržit s nerom ili s dvd srink![]()
![]()
![]()
Evo, dobio sam jedan preprženi DVD iz Bosne (šverc-komerc)... Međutim, negdje do pola filma je OK, a onda nastupaju problemi-slika se zamrzne pa ni makac, a ne može je se lako ni skinuti-zblokira čitav PC.
Ovako, pokušao sam preko kućnog DVD-a Samsung (on je još najlošiji jer samo napiše No disc i to je to), onda preko kompa gdje imam WinDVD (neke dvije inačice-jedna nešto duljeg natpisa, druga baš WinDVD) i preko običnog Windows Media Playera, ali zmrzava se.
Valja napomenuti da mi je danas 5 min. vrtio dio koji sinoć nije nikako mogao.
Očigledno je DVD krivo prepržen.
Sad, ima li neki jaki program koji bi prikazivao baš sve bez obzira na oštećenost DVD-a, neki koji bi lakše izlazio na kraj sa smrzavanjima i glupostima.
Ako imate, možete li mi ga uploadati ili na mejl poslati.
Baš sam se zainatio, a DVD košta 20kn (ali čisto iz principa).
Hvala.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
probaj ga prepržit s nerom ili s dvd srink![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ali ne "on the fly" već napraviš prvo image, pa onda taj image zapržiš![]()
Seriously?
Ne, ne pržim ja. Imam taj DVD pržilicu na laptopu, ali do sada je nikad nisam koristio.
Pitao sam, postoji li program koji nema ovakvih smetnji, jer polazim od pretpostavke da je hardveraj OK, odn ono lasersko oko čita sve-i prave i krive DVD-ove samo je problem u programu koji to prikazuje (IMO).
EDIT-Compov ne kužim ni riječ što si mi napisao.![]()
U Mobisu!
znaš da možeš pržit cd "direktno", ako imaš 2 optička uređaja... e ta mogućnost se zove "on the fly"... evo slike... zaboravio sam prebacit na dvd ali isto je sve ionako...Izvorno postao Mobyy
jedan dakle čita ovaj drugi odmah prži... ali to je riskantno.... brzina čitanja bi trebala biti duplo veća od zapisivanja...
No ti napravi tako da prvo kopira dvd na komp, pa onda tek ide pržit... isključiš on the fly i uključiš image... i onda će valjda dvd radit kak treba...
Seriously?
ili napravi image dvda, sa nerom ili alcoholom
može bit i da je dvd ogreban na nekom kritičnom mjestu
u tom slučaju odaberi "ignore read errors".
onda ga probaj učitati u virtualni dvd rom (dobiš ga kad instaliraš alcohol 120%)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
To bih morao imati prazni DVD ili pržiti preko već staroga DVD-a (što mi nije logično)?
E, vjerojatno je negdje izgreban DVD. Mogu li ga ja prebaciti u komp da ga tamo imam sejvanog, na HDD?
U Mobisu!
Da, možeš i sa nerom i sa Alcoholom. Nero kad upališ imaš gore napisan model tvoje pržilice. Klikni na to i izaber image recorder. Onda odi na "new" i izaberi DVD-copy.Izvorno postao Mobyy
Na alcoholu imaš jednostavni čarobnjak za izradu slike.
Probaj, možda nekaj izvučeš![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
skini si ovo http://rapidshare.de/files/24902118/cdchec_use.rar.html (CDCheck is utility for prevention, detection and recovery of damaged files with emphasis on error detection. It can check each your CD/DVD (or any other media) and indicate which files are corrupted.)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks