Evo da i ja "POHVALIM" T-Com ovako je bilo u mom slucaju.......
U srijedu popodne vratim se iz skole pokusam se spojit na DSL i ne radi....
Imam stari Santis modem koji radi sve 5 ... svjelte obje lampice i link i power...
e i ja zovem isti cas T-Com i sta kaze joj kao vi ste dosta dugo korisnik kao mozda vam je modem otisao... ja ok reko kolko kosta pa kao 199 w-lan a 99 kasda...
ok kazem dajte vi posaljite servisera da provjeri on parnice kod mene jer su stare i tako. korisnik dsla sam vec trecu godinu.. i sad pazite ovo dode on kaze modem otisao vidis moj radi normalno on prije nego ukopco modem zvao svoje kao ja sam svoj spojio daj da provjerimo dal radi e i sad si ja mislim oni imaju tak dogovoreno (kazem moje misljenje je ovo) kad netko tak dugo njihov korisnik pa ih zele prisliti da potpisu ugovor da budemo i dalje njihov rob. i sad on onako zove sve radi sve super nema gusenja vratim ja svoj modem spojim na komp opet ne radi ... e i sad si ja mislim ocu kupit modem ovak ili ne ma reko ajd dobro produzit cemo ugovor. odemo sutra stara i ja do t-coma na iblerov trg i potpisemo na 1 godinu i sve ok to je bilo u cet ujutro odma nakon servisera kak je otisao... i odem u skolu vratim se mado i navecer oko 22h opet pokusam nista... reko za**** kao idem nest igrat... da bi sutradan u petak vrnem se ranije iz skole i provjerim dal radi cisto bezveze i spoji se koda nije nikad bilo greske, ja si mislim pa gle ove usljive pede***** da ne kazem sta nezelim se spustat na njihov nivo razmisljanja i ponasanja i na nacin na koji oni zele zadrzati korisnike to je stvarno jad i bijeda da to rade al eto takva smo drzava pa dok mogu s*** ce nam po glavi dok se netko od nas ne sjeti i poduzme nesto tj uzme stvar u svoje ruke.... i sta napravio zovem ja odma njih bilo je to oko 18h kao dajte vi raskinite ugovor ne zelim ovo radi normalno necu porduzavat ugovor vi nas muljate da tak zelite zadrzat korisnike i to, meni zao tih ljudi koji tamo rade da moraju slusat svaki dan strane korisnika da im netko sve po spisku blati i tako ma katastrofa....
i zamole me kao odite do t-com centra da raskinete. osli mi u sub ujutro pa kao zasto ono ovo to radite i tako ja reko gledajte prljavo igrate i mi cemo prema vama. ovako raskidajte taj ugovor ne zanima me ni 5 % i rekao sam im tamo prvom prilikom kad nesto novo dode sto ce biti stabilno na trzistu telefonija da nece biti problema prelazim ne zelim vas vise gledat gadite mi se odvratni ste, zena joj pa stvarno nam je zao tako je ispalo slucajno, ja reko gospodo draga niste vi krivi nego vasi nesposobni nadlzeni koji moraju furati bembare mecke i to a nemogu ulozit dio OGROMNE zarade za obnovu parnica u citavoj hrvatskoj je to pun kufer para al koliko kradete vec ste mogli 2 puta najmanje obnoviti kablovima hr i tako to ... a ona stvarno u to nebi ulazila ja reko nemamo kaj pricat raskidajte taj ugovor i caos... ako ce biti problema necemo se vidjet ni cut vise ikad...
i eto kad im se tako malo zaprijet odma sljaka stvar... od tog dana meni nijedna primjedba na njih ocito mora citava hr se zaletit na te zgrade t bandita

) i pokazat im zube...
eto nadam se da sam jos vise otvorio oci o tim ljudima koji sjede i kradu citave dane... smrzli bi se mislim da znamo koje novci oni dnevno okrenu.....
Bookmarks