pricekaj min- dvje od ukljucenja, pa ga mozda prepozna
a i probaj ga spojit sa kompom prije nego pokrenes p2k tools![]()
Skuzio sam da kad ulazim u neki program npr p2k tool da kad ukljucim u usb on ga prepozna i odma ga iskljuci, pokusam opet ukljucit on se opet sam iskljuci.
Dali netko zna sto je tu problem?
pricekaj min- dvje od ukljucenja, pa ga mozda prepozna
a i probaj ga spojit sa kompom prije nego pokrenes p2k tools![]()
A i nisi naveo o kojem je mobitelu rijec. Meni se isto dogadjalo, ali sam to rijesio tako da bih prvo upalio RSD lite da radi u pozadini i kad on prepozna mob, onda palim bilo koji P2K program, te stvar tada odlicno funkcionira. Navodno se isto postize i ako u pozadini radi PST.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
meni ti se isto to zna dogoditi (v80)...i to vrlo cesto...spojim mobitel i cuje se onaj zvuk da je spojen...i onda opet neki zvuk...i kad otvorim motokit,pise da nije spojen...![]()
uglavnom,ja ti samo istekam mobitel i ponovno ga ukljucim i on radia ako se prekine onda ga opet odspojim i ponovno prikopcam
danas sam radila sa PSTom i nije mi se ni jednom odspojio...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ima te link za taj pst i RSD lite ?
Pogledaj u linkovima
Pa zar je toliko tesko kliknuti na search
Ma imao sam to dva puta. Prvi put se sve riješilo kad sam reinstalirao drivere i promjenio port, a drugi put bili prljavi kontakti na kablu i mobu.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
da, problem nije kardinalan, rješiv je vrlo lako.Izvorno postao darius
@Keyser jel radi sa instalacijom PSTa?
Evo skinuo sam Pst i on mi isto napravi s usb-om , kad ga ukljucim on se iskljuci!
Probao sam promjenit port, trazio drivere ja ih ubacio i instalirao ih i ondma nakon toga on mene opet trazi drivere ali ih nemoze poronac na cd-u :S
Zadnji uredio Keyser : 16-06-2006 u 12:07
ako trazis PST, evo ga tu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6895
A jes probao očistiti kontakte kabla?
I kakve drivere sa cd-a. Na cd-u su driveri obično od kabla ili sl.
Kad te traži drivere trebaš ga poslat u folder od PST-a a ne na cd ili šta ja znam. U samom folderu PST-a su ti svi driveri. Tamo ga pošalji i trebao bi radit. I malo poćisti kontakte (alkohol, malo ih zagrebat tankim šarafcigerom ili nešto).
ma promjenio sam vec 3 kabla, snimio sam od pts drivere i isto sranje!
Odakle si??
Da ti netko do dodje napravit![]()
A mobitel? Jesi čistio kontakte na mobitelu., to češče neg kabal.
Kak motorole imaju nezaštičene kontakte za kabal, tak se na njih u đepu nasere svakakvih sranja (zamaste se i sl). Probaj njih dobro očistiti.
ma to nema veze ak mi motoeditor radi bez pol frke samo sto nemogu javu snimit!
ima li tko link za RSD lite da probam !?
joooj, search , blaženi search
http://www.mobile-files.com/forum/sh...highlight=lite
Trebaju mi što prije driveri za USB da mogu spojit motorolu C350, C380, C450 s kompom. Imam programe MotoKit i P2k tools te mi ih nijedan ne prepoznaje
evo, točno 15 sekundi sam tražio i našao ovoIzvorno postao netko3005
@netko3005 ako nisi instalirao MPT, RSD slaba vajda od drajvera,
@Keyser, desava se da ga prvi put ne prepozna kod drugog pokusaja trebalo bi odmah, i pokusaj da koristi uvek isti USB prikljucak da ti ne bi trazio drajvere, a tih USB prikljucaka nikada dosta.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Samo neka covjek reinstalira drivere i mozda instalira samo mpt i ocisti kontakte na motoroli, a ne na usb kabelu i to mora sljakati. Imao sam istih problema i sam. Jos uvijek me zeza. Ne dam mi se reinstalirati drivere pa par puta iskljucuje i ukljucujem usb kabel u motorolu. I proradi...
Gdje ću naći mpt za download
Imas linkova i na ovom forumu, a ima i na ostatku interneta, smao teba malo traziti. Google is your friend.
Na googleu ne mogu nikako naći a treba mi i pst
Kad vec ne mozes sam naci evo:
Sa naseg foruma:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ghlight=deluxe
I s jednog stranog sta mi je google nasao:
http://www.board4all.cz/showthread.php?p=96840
Bookmarks