Skuzio sam da kad ulazim u neki program npr p2k tool da kad ukljucim u usb on ga prepozna i odma ga iskljuci, pokusam opet ukljucit on se opet sam iskljuci.
Dali netko zna sto je tu problem?
Skuzio sam da kad ulazim u neki program npr p2k tool da kad ukljucim u usb on ga prepozna i odma ga iskljuci, pokusam opet ukljucit on se opet sam iskljuci.
Dali netko zna sto je tu problem?
pricekaj min- dvje od ukljucenja, pa ga mozda prepozna
a i probaj ga spojit sa kompom prije nego pokrenes p2k tools![]()
A i nisi naveo o kojem je mobitelu rijec. Meni se isto dogadjalo, ali sam to rijesio tako da bih prvo upalio RSD lite da radi u pozadini i kad on prepozna mob, onda palim bilo koji P2K program, te stvar tada odlicno funkcionira. Navodno se isto postize i ako u pozadini radi PST.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
meni ti se isto to zna dogoditi (v80)...i to vrlo cesto...spojim mobitel i cuje se onaj zvuk da je spojen...i onda opet neki zvuk...i kad otvorim motokit,pise da nije spojen...![]()
uglavnom,ja ti samo istekam mobitel i ponovno ga ukljucim i on radia ako se prekine onda ga opet odspojim i ponovno prikopcam
danas sam radila sa PSTom i nije mi se ni jednom odspojio...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ima te link za taj pst i RSD lite ?
Pogledaj u linkovima
Pa zar je toliko tesko kliknuti na search
Bookmarks