Imaš u mobu i popis favorite-mreža. Redosljed kojim se mob proba spojit na mrežu ako nađe više njih. A ako nađe samo jednu, spojit će se na tu jednu.
evo imam MP H... i imam problema s mrežom.
Imam vip, u postavi mreža stavio sam Frekv:autom; Ručno;Sporo. E i sad koliko sam primjetil u dva dana kad nema signala mob se prijavi na Si mobil, i slučajno sam išo gledat pod postave i tip mi je bio na Autom, a ja sam stavio na Ručno, kako je to moguče. I tako dva puta. Jel se može nekak preko peratora zatražit, i da bude free da mi zabrane prijave na druge mreže, kao šro se nemogu prijavit na t-com.
Imaš u mobu i popis favorite-mreža. Redosljed kojim se mob proba spojit na mrežu ako nađe više njih. A ako nađe samo jednu, spojit će se na tu jednu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
si stisnuo na kraju postavljanja na gotovo??Izvorno postao alex1
Misliš ako sam potvrdio to što sam stavio tip na ručno i ostalo. neznam, ali znam da sam nakon problema opet promjenio na ručno i iso gledat par puta i bilo je na ručno: vjerojatno kad nema signala za vip, prijavi se na prvu mrežu kako je Blu bevil objasnio i valjda prebaci na automatski. katastrofa je taj MP H. našo sam kroz dva tjedna dosta nedostataka,sad mi je žao šta sam flasho mob.Izvorno postao jdabic1
Pa jednostavno izbrsi druge mreze i ostavi samo svoju mrezu. Je da mozda nekad neces imati mrezu ali barem ti se nece prebacivati na stranu mrezu sa kojeg su pozivi malo(puno skuplji) ne na tvojoj mrezi...
Izbrisati, di kako? To što neču imat mreže i šta me nitko tada neče moči dobit meni nebitno, ali bolje nego da me dobije pod si mobil ili nekom drugom mrežom pa da uzima i meni i njemu lovu.Izvorno postao DeMar
mislim da to ide preko param_table.bin filea iz flexa, ali me nemoj uzet za rijecIzvorno postao alex1
aj znči da se al če bit komplicirano, trebao bi nekog tko je to radio, da mi malo objasni i šta uopče treba u tom .bin fileu napravit? Koje su posljedice, ako se šta pođe po zlu.Izvorno postao GoGs
Ma tu nesta nije uredu....to se i meni desava. Nikako nemogu staviti na rucno. Poslije restarta vrati se na automatsko. Ni brisanje favorite mreza nije moguce. Poslije restarta one su opet gore/tu![]()
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Takođe i meni na Yuetu!Izvorno postao zrino
Jestel probali kontaktirati YUET-a da vidimo šta on kaže na to?
tako je. evo provjerio sam sad na yuetu i to mu je bug! probaj drugi flash i trebalo bi raditi!
Bookmarks