Kako ne časti? Zaboravio si tomato?Izvorno postao Inovator
![]()
Vipnet je, kao najveća greenfield investicija u Hrvatskoj, u sedam godina uložio preko 613 milijuna eura u razvoj mreže, dozvole, tehničku opremu i poslovne prostore. Poručili su to iz Uprave tvrtke na godišnjoj konferenciji za novinare u povodu sedme obljetnice rada.
Vipnet stalno reinvestira ostvareni profit u Hrvatsku pa je do 2005. godine platio preko 59 milijuna eura poreza na dobit. Od osnutka, Vipnet je, kao vodeća društveno odgovorna tvrtka u Hrvatskoj, uložio oko 7,3 milijuna eura u donacije i sponzorstva uključujući i 4,3 milijuna kuna darovanih za razminiranje Hrvatske, što ga svrstava u najvećeg privatnog donatora za razminiranje.
"Ponosni smo na našu više puta iskazanu poziciju inovatora koji uvijek predvodi u novim tehnologijama i uslugama, baš kao i na poziciju najboljeg poslovnog partnera u Hrvatskoj. Dokazali smo to i uvođenjem Cjelovitih poslovnih rješenja (ITS) za poslovne korisnike, kao jedan i jedini pravi pružatelj ITS usluga na tržištu. Pokretanjem HSDPA tehnologije, imamo ne samo najjkvalitetniju, već i najbržu mrežu u Hrvatskoj", istaknula je Marie-Helene Magenschab, predsjednica Uprave Vipneta.
"Vipnetove investicije u razvoj informacijske infrastrukture potaknule su i razvoj cjelokupne informacijske industrije u Hrvatskoj", rekao je Dino Dogan, član Uprave i financijski direktor.
"Ulogu tehnološkog predvodnika na tržištu Vipnet je nedavno nastavio evolucijom 3G mreža i bežičnog širokopojasnog pristupa Internetu preko HSDPA tehnologije. Pritom su brzine prijenosa podataka tom mobilnom tehnologijom usporedive odnosno veće od onih koje se postižu fiksnim ADSL-om u Hrvatskoj", naglasio je Mladen Pejković, član Uprave i tehnički direktor. Najavio je i proširenje pokrivenosti HSDPA mrežom i to u Splitu (nakon Zagreba, Rijeke i Opatije) te tarifni model za mobilni prijenos podataka Mobile Broadband 1GB koji će omogućiti još lagodnije korištenje Vodafone Mobile Connect kartice i HSDPA mreže. Novi tarifni model stajat će 291 kunu mjesečno, što uključuje 1GB prometa, nakon čega je cijena prenesenog megabajta najpovoljnija na tržištu i iznosi 0,28 kunu.
Zahvaljujući rezultatima postignutima u tehnološkom razvoju, kojima je Vipnet učvrstio status lidera u inovacijama u Hrvatskoj, ali i zbog pozicioniranja Vipneta kao pružatelja tehničkih usluga drugim tvrtkama u mobilkom austria grupi, Mladen Pejković je imenovan i predsjednikom Technology Boarda mobilkom austria grupe. Taj Odbor odgovoran je za određivanje budućih tehnoloških strategija u mobilkom austria grupi.
....
više ovdje.
VIP sada drži nekih 1.6 milijuna korisnika, ako ćemo po statistikama.
hm, a nisu nas se sjetili častiti za rođendan![]()
Kako ne časti? Zaboravio si tomato?Izvorno postao Inovator
![]()
hehe... da... sve u svemu vipnet je narastao u mojim očima kad je spomenuto ono doniranje za razminiravanje... koristio sam nekada vip... bio je super... sada sam na tele2 i zamislite nema signalaIzvorno postao ojpi
![]()
Seriously?
Časte te zgnječenim rajčicama.. Hebeno..Izvorno postao ojpi
![]()
mislim da t-mobile prednjači u humanitarnim akcijama, pogotovo u zadnje vrijeme.Izvorno postao Compov
@ ojpi mislio sam na postojeće VIP korisnike, tomato nema veze sa nama![]()
Izvorno postao Compov
Kao, ne odbija im se od poreza i pristojbi?Isto kao i humanitarni koncert - MOŽEŠ MISLITI koliko su pjevači humanitarni.. Jednostavno - ionako ne plaćaju porez, a kada im dođe, sa leđa ga otplate - zamisli - humanitarnim koncertom za nezbrinute hrčke u Međimurju.. :bunny:
Kao što je jednom Jeremy Clarkson rekao: Bono Vox je otplatio dug Trećeg svijeta time što je kupio Maserati Quattroporte (aludira na financijsko stanje talijanske privrede). Eh...
A i da su castili svojih 1,6 milijuna korisnika s recimo 10 kn na racunu(sami izracunajte koliko ih to dodje) opet bi svi rekli, je.. ih 10 kn za X godina vjernosti, neka si nabiju tih 10 kn. Mentalitet ljudi, takvi smo, nikad zadovoljni.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
to ih nebi prestrasno doslo a puno bi znacilo!! 10 kn puta pbroj korisnika dojde puno al ne daju cistu lovu nego koristenje mreze ekvivalentno tih 10kn sto i nije previse!!Izvorno postao xianfu
Ovo da su najveća greenfield investicija i ne stoji.
I sad jedna činjenica koja i nakon 7 godina stoji:
Pozivi unutar Vip mreže * (kn/min)
prema Vip mreži 0-24h 1,22
I ne prestajem prigovarat za to dok god ju ne snize.![]()
znas i sam da neces tak skoro prestat prigovarat..ljudi prigovaraju i telefoniraju tak da njih boli briga za to...glavno je da pare dolaze na njihov racun i gomilaju se!!!Izvorno postao sms freak
Bookmarks