neka, neka - stići će tebe zla kob...![]()
Ajde ljudi napišite kakva je Vama bila protekla godina, po čemu ćete ju najviše pamtit i slično...
Evo ja moram priznati da je meni ova godina bila vrlo uspješna:
faks na kojem sve ide ko po loju (za sad), osvojio rektorovu nagradu, imam (još uvijek
) najbolju curu na svijetu koja potpuno razumije moju potrebu da jogurtom perem ljudima šajbe
i pazi sad ovo : stigao sam na ovaj forum u drugom mjesecu ove godine, vrlo brzo postao moderator (za razne podforume, a nisam se guzio
), na ljeto dobio ponudu da pišem za Mobil, što mi je i bila velika želja, postao super moderator, uz to našao i dovoljno vremena za ludu zabavu, pogotovo od ljeta na dalje... Upoznao sam mnoge drage, poštene, vrijedne i vesele ljude (pozdrav Tomi, Gogu, Neredu, Capanu...
)
Jest da sam i hrpetinu vremena, živaca i impulsa ostavio na ovom forumu, ali toga je vrijedan!
Uglavnom, zadovoljan sam 2003-om! Nadam se da će i 2004. godina biti barem jednako dobra!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...i meni je bila zadovoljavajuća...upoznao sam VAS...kupio novi mob...komp...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
losa, jako losa, puno stvari mi se losih dogodilo, ali ****** bilo je i dobrih stvari
bila je dobra dok sam još išo u srednju školu, odn 4.god...
sad na kraju je zakurac...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
U odnosu na 2002.
u 2003. je:
zdravlje: 5
sex: 5
posao: 5
Nadam se da ću u 2004. godini svoje znanje i iskustvo pretočiti u nenametljivo prijateljstvo s ljudima koje u ovom trenutku ne poznajem.
....bilo je i boljih,nedaj bože gore........
.....čini se da godina brzo prođe,al kad se osvrneš ipak se puno stvari dogodi u jednoj godini
meni se niš posebno nije dogodilo...
jedino možda što ču pamtit je moj 1. prometna nesreča u životu.
ova godina je bila kao svaka druga
Meni je počela s komadom iz matematike i završila s komadom iz matematike, a i inače je bila dosta sjebana.![]()
..."gen",također imam komad iz matke,al ne brinem...i da,brat mi je preživio tešku nesreću te je to najljepše što mi se dogodilo u 2003...
brat ti je skoro poginuo a tebi je to lijepo.....
bilo sve ok dok nisam vidio slike onih ludjaka![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...ne,nego ju je PREŽIVIO...Poslao: flOorKilla
brat ti je skoro poginuo a tebi je to lijepo.....
eh vidiš, a ja svima želim sve najbolje i nikad zlu kob...Poslao: dmi
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...zato ti se to i sprema...
Meni je bilo sve pet - redovita plaža po ljetu sam otišao na godišnji uredovno koristio bolovanje i ušao u 2004. pa sad guram dalje...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa i meni je bilo nekih loših stvari ali njih nastojim zaboraviti...Poslao: coma_zgb
losa, jako losa, puno stvari mi se losih dogodilo, ali ****** bilo je i dobrih stvari
s vama sam od 09/03...započela sam vatrenim ulaskom ovdje...eto smirila sam se i u 2004 ušla kao takva...nadam se da ću takva i ostati....dragi ste mi svi...dobro ne baš svi ovdje...ali većina...
u 2003 godini sam se zaposlila...još uvijek radim na tom radnom mjestu i super mi je..prekinula s dečkom nakon 6 mjeseci..ah valjda će se to promijeniti u 2004...piše mi u horoskopu da ću se udati u 12/04...hehe...sumnjam...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma znam, ali meni ovo nije godina koja bi se trebala pamtiti, lose stvari su debelo prevladalePoslao: whiteboy
pa i meni je bilo nekih loših stvari ali njih nastojim zaboraviti...
Bila mi je sasvim dobra prošla godina, dobila sam posao, još uvijek idem na faxs dečkom sam i dalje u dobrim odnosima
i tako to sve u svemu bilo je ok, al uvijek može bolje i bit će bolje.
......luda i nezaboravna)
bila je dobra godina, pocela radit, nasla u tome smisao i zadovoljstvo, nakon dugo godina upisala 4tu godinu na faksu,... provela u lijepoj vezi tu godinu... cijelu cjelcatu...
zdravlje tak tak..moglo bi i bolje..al barem nije gore...
na tom cu radit ovu godinu...
bilo je nekih manje lijepih stvari al ne bas tako puno...
zaista malo...i brzo sam ih zaboravila...
nasla sam ovaj forum i fakat simpa ljude tu...sto je totalno lijepo... upoznala dio njih uzivo...i fakat ste mi super...
nabavila tri nova moba jei jei jei (u biti pet , al sma dva ubrzo prodala)
okrecila moju blagovaonicu...
dobra godina...
ne zalim za nicim..jedna od boljih....
copyright by Mjehuric
...nebu ni ova niš bolja,već je i HDZ stigo shebat raju za PDV,lol....svaka im čast.......proglašavam ovu godinu,godinom HDZ votera....![]()
Bookmarks