As your nick says BuY a SyMbIaN
Evo ovako.
Mob kupljen oko Nove godine... nakon 3 tjedna počela se pojavljivat prašina ispod maske na displayu (mobitel je korišten u normalnim uvjetima, nošen u džepu, nije padao). Nakon par mjeseci (oko Uskrsa) nakupilo se dosta prašine i ja ga odnesem na servis (imam garanciju) da to očiste i usput ubace novi firmware... Čovjek tamo kaže da takav slučaj nije nikad vidio, al ajde, očistit će (sve free). Nakon mjesec dana ponovo se prašina počela pojavljivat i sad se već nakupilo opet. Ja već polako ljut. Šta da radim??
Prepostavljam da su oni samo propuhali mobitel zrakom ali nisu riješili problem, ja mislim da trebaju ga rastavit i popravit onu dihtung gumicu oko displaya u kontaktu sa maskom. A šta ako ga kao "neće" moć popravit??? Jel mogu tražiti novi budući da je pod garancijom?? (znam da se tavko što traži samo u roku od par dana nakon kupnje ali mob je pod garancijom i nisam ga trgao)
Što napravit??![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
As your nick says BuY a SyMbIaN
Gledaj, ak ti mob nema nikakvih vanjskih oštećenja, onda bi ti trebali zamijeniti tu gumuicu kaj čuva display od prašine, jer je evidentno da ona ne valja...kad dođeš u servis obavezno im napomeni da ti se to događa od samog početka i da si ga već 2-3 puta furao na čišćenje, ali da se stvar ne mijenja...ako im ne napomeneš da si već bio, opet će ti ga propuhat i ista stvar...
Pokušaj im objasniti da si nezadovoljan, da te to stvarno smeta i neka pronađu grešku na mobu koju treba ispraviti da se prašina više ne skuplja...ako se to neda popraviti (makar bi se moralo), jeb*ga, onda traži novi mobitel i trebali bi ti ga zamijeniti ako imaš garanciju...
Bom Chicka WahWah
e isto tak je meni bilo i prodao sam mob...
ja sam imao mob 4mjeseca i nijednom prasina nije usla.
I ja imam potpuno isti problem sa d750i, nakon 4mjeseca nakupilo mi se jako puno prašine i ja odnesem u t-centar i od tam pošalju u EM gdje su mi zamjenili neku foliju ekrana i evo prašina se opet počela nakupljat, a garancja mi počinje polako isticat šta ću kad istekne plaćat?
There are no shortcuts in evolution.
Kako mrzim takve propuste.
Kad sam prošli put bio, lik kaže da je to šansa 1: 1000 000 i da to nikad nije vidio![]()
Još me pita jel sam radio negdje na baušteliI da jesam nebi sigurno taj mob furao u tačkama i gletao sa njim...
![]()
Joj, mob. će bit popravljen il se ne mičem od tam... jel garancija je tu. A čemu ona služi nego tome
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks