da mislim da je zaključan
Zanima me kada se kupi ovaj d750i za 2300 kn u t-mobilu dali je zaključan na simpu ili mogu i ostale kartice?
E sad se dvoumim između k750i/d750i pa me to gore zanima.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
da mislim da je zaključan
There are no shortcuts in evolution.
Radi samo na Simpu/T-mobile... A koliko sam čuo i VIP je počeo "zaključavati" K750 na VIP...
PS: oni T-mobile-ovi izbornici nisu previše nametljivi... (koristio sam pa znam)...
Jedino što mi se čini da D750 ima bolji joystick od K750...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
silvano pošalji mi lovu i ja ti odem u mercatone kupiti k750 za 1800kn sa garancijom i svime...i otključan naravno![]()
di je najeftinije k750i za kupiti novi?
i koje kartice idu u njega?
Vjerovatno je najjeftinije kupit preko oglasnika..Kartice su memory stick duo i duo pro.Mislim da idu do 1 gb veličine.
Ko što je kolega Mraz rekao, u njega idu Memory Stick (Pro) Duo kartice...
A najjeftinije ti ga je kupiti preko oglasnika... Al ako hoćeš u dućanu, pogledaj u Mercatone-u, i čini mi se da sam ga vidio i u Pevec-u...
najbolje se isplati kupit u oglasniku.....
Izvorno postao Ićo
pevec u varaždinu 2200 kn, u metrou je 2000
mislio sam novog.
zna li neko cijenu u mercatoneu?
u čemu je razlika između duo i duo pro?
Mislim da je PRO "brža" u radu...
mercatone ti je 1999kn , a najbolje je svijet medija oko 2070kn .
a zašto svijet medija kad je skuplja od onog u merkatoneu za 100 kn?![]()
K/D 750 primaju kartice do 2 GB, isprobano i radi.
PREDATOR
Možda Svijet medija daje garanciju od EM, a Mercatone ne...Izvorno postao silvano
e vidiš na to nisam mislio,što ako npr. kupim u mercatoneu neću dobiti garanciju a ako kupim u ovom drugom dobijem?![]()
![]()
evo imam par pitanja u vezi sa k750i i molio bi vas da odgovorite!![]()
![]()
1.Kako na kameri napravit blic da je ugašen i kad idem slikati da blicne a ne da kad slikam mora mi bit upaljeno svjetlo pa tek onda blicne?
2.mogu li zumirati na najvećoj rezi i kako?
3.Kako mi ono gumb za slikanje nekad hoće isprve slikati a nekad moram držati da slika?Što je to?
Evo to.![]()
![]()
Nikako, jer to i jest svjetlo a ne blic.Izvorno postao silvano
Ne. Zumiranje zapravo i ovisi o tome da NE KORISTIS najvecu rezu.Izvorno postao silvano
Nisam siguran, mozda autofocus? Mozda brze slika kad je vani svjetlije (dan)?Izvorno postao silvano
daj neka mi neko objasni taj autofocus kako radi sa tim gumbom hebem se sa tim čitav dan!![]()
![]()
Izvorno postao silvano
Da to ti je zbog autofikusa...Izvorno postao ravilov
Kratko sam koristio D750, pa:
kada stisneš onaj gumb do polovice, uključi ti se autofokus, malo "izoštri" sliku, i kada onda stisneš do kraja onda slika...
Kada stisneš odma do kraja onda ti slika bez autofokusa...
Nebi rekao da salika brže zbog svjetline (dan), jer nema "klasični" blic kao fotić...
a ja kad do kraja stisnem onda neće nego onaj kvadratić pozeleni u sredini slike i ništa se ne događa?![]()
zato jer sa mvidio da ih imaju jedno 5 komada , a u mercatoneu sam bio i ije ih bilo . frend je poskidao jedno 10 svetaca prodavacu .Izvorno postao silvano
Meni se na d750 kvadratić pojavljivao tek kad stisnem do kraja... Onda bi stisnuo još malo i poslikao bih...Izvorno postao silvano
Bookmarks