Jel zna netko gdje ima najjeftiniji K750 za kupiti u trgovini ili ako netko ima nekog pouzdanog švercera iz oglasnika pa da mi da broj.
Neznam za K ali na D750 kad stisnes dugme za slikanje do pola kvadratic ti je bijel sve dok ne izostri sliku a onda tek pozeleni. Ako nema na primjer dovoljno svjetla i nemoze izostriti sliku onda ti ni ne prebaci na zeleni kvadratic vec moras stisnuti okidac do kraja i tako uslikati. Po mom iskustvu takve ti slike i nevrijedi slikati jer su stvarno jako lose i zrnate
Jel zna netko gdje ima najjeftiniji K750 za kupiti u trgovini ili ako netko ima nekog pouzdanog švercera iz oglasnika pa da mi da broj.
Ako kupuješ u dućanu, sumnjam da ćeš proći ispod 2000Kn... Kupiš oglasnik, pa pogledaš u njemu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma baš gledam, svugdje je 2000 ili više.U vipu bi me na pretplatu bio 1300kn ali ga onda moram otkljucavati i mijenjati onaj vodafone software.
Ovdje je manje od 2000 Kn
http://www.emshop.hr/detalji.asp?sid...93&cid=1&pid=3
Točnije, 1999![]()
Da to sam vidio, ali je to webshop a to do sada nisam koristio i nemam baš povjerenja u to, a osim toga, želim danas imati mobitel pa cu ga uzeti preko oglasnika.Ipak hvala na trudu.
Nije samo web cijena, pise da je i MPC isto toliko.Izvorno postao konan1
Kupio sam preko oglasnika u nekom malom servisu za 230 eura sa njihovom garancijom.
ajde reci di, ako je bed moze i na pm
i imam jedno pitanje: dali postoji browser za k750 koji prihvaca cookies. zanima me dali bi mogao preko moba slati sms preko onog vipsms-a preko neta
Zadnji uredio coma_zgb : 18-06-2006 u 14:45
Bookmarks