Nisam bas u toku sa tim skinovima... Dali ja mogu svoju V525 flashati sa tim skin flashom, pa da i ja imam skinove ??
Daaaaaaaaa, Moguce je i uspio sam, Stavio sam skinove na moju V300 Kako ne znam, ali evo ukratko sta sam napravio.
Flasham ja svoj mob sa V398 Flashom, za koji mi je tvrtko rekao, i ne radi, sad znam i zasto covjek mi je objasnio, vratim nazad na 58R, ok radi sve.
malo kasnije dok sam kopao po netu odem go Victora GSM logujem se kopam i nadjem nesto sto se zove "Mot_V300_Skin_Flash". Naravno flasham ja s tim i upalim vid vrana nema vise onog cvjetica, nego je kako kod MP3 playera E398 dok se ucitava ona animacija, nove IKONE koje su dosta vece od standardnih, i nes sto mi je bilo najcudnije, naravno poslije onoga sto telefon radi je SKIN, daaaaaaaaaaaaaaa, skin na mojoj V300, jest da je ruzan ali ipak je skin, kopam malo po mobu kad vid ima ih sve ukupno sest komada, ovaj po defaultu sto je je preglup odma sam neki drugi stavio. Za zivo cudo pored svega toga mob ima free okruglo 5Mb memorije, imaju na njemu defaultne motoroline slicice, melodije i neke igrice, filmici, mobitel je mrvicu sporiji ali imam SKINOVE. HAjde sad onaj cudni dio preko P2K ne vidim skin direktorij ali ok rijesim ja i to nekako vidim ga, i umjesto ovog ruznog ubacim Tvrtkov skin koji sam sebi i ostavio. Nakon toga sam se bojao ugasiti telefon jer me bilo strah da ce to sve nestati kad ne upali se Tvrtkov skin je on sve radi, pomislim cool i nastavim puniti telefon svim i svacim...
Pozdrav svima.
Nisam bas u toku sa tim skinovima... Dali ja mogu svoju V525 flashati sa tim skin flashom, pa da i ja imam skinove ??
ma bravo majstore . daj saad jos samo reci gdje si to skinuo. tako da i ostali probaju.![]()
Ovo je zvijerska, stvar, nisam još probao, ali to je super!!
Daj nam taj link da svi to skinemo i pokušamo!
daj još reci s kojim programom si ga stavio na mob.
Pa rekao bih, ako je flash, onda preko MFF ili preko SmartMoto-a!
Još dajte link, jer nikako da nađem...
Pozdrav, pa ovako redom:
1. Da i ti bi mogao flashati svoju V525 sa tim Flashom, sam ne znam da li bi radilo, jer kod mene je V300 ali isti je to djavo.
2. Skinuo sam sa Victor GSM stranice (imam tamo account), a link vam ne mogu dati jer ne mozete skinuti bez logovanja, ali budem ga negdje uploadovo pa cu vam javiti
3. Ma Victorov alat MSS (mislim da se tako zove, siguran sam 99%)
Aha, koliko sam skužio, ide preko mss-a?
Ok, nadam se da ćemo uskoro dobiti link!
pa onda najvjerovatnije ide i sa pst - toolom i pflexom ja sam mislio da je neki poseban program. inace me zanima kad ces to staviti da mozemo skinuti. malo sam zivcan jer sutra idem na more pa necu moc to stavit dobrih 3 tjedna poludjet cu....![]()
.(
Šta se sekiraš! Ja ni mobitela nemam a hoću link da ga skinem...
ma boli me uzimam komp na more, kablove, mobitel i stari dobri 56k modem trajat ce mi da skinem al nema veze.. tj ako ga ne stavi danas
Nisi normalan!! He he
Izvorno postao Moonwalker
kak si s tim dobio default slikice video i melodije ako je to flash!?
P. L. U. R.
Da, kako? I nikako da postaviš link?!
Da, promjena naslova teme iz Heureka u ovaj je dobar potez!!
Da i ovo nije kao sa onim FM radiom??? Vuklo se po forumu par dana i na kraju nista.
a morao sam, u skladu s pravilima!Izvorno postao GoGs
još uvijek toleriram malo te naslove, ali mislim da ću u budućnosti to kažnjavati kao i u ostalim podforumima!
vjerujem da nije, čovjek koji je otvorio temu nije takav tip, barem nije bio, a inače oštro kažnjavamo bilo kakve informacije potencijalno pogubne za korisnike, a da to nije naznačeno ili upućeno! a ne cijenimo previše kao zajednica razne šarlatanske fore, tu smo da pomažemo...Izvorno postao miroo
pozdrav
e da!! da samo radi na v525!!! trazio sam taj flesh dobrih sat vremena na vict. gsm i nista!!!![]()
Zadnji uredio darioilic : 26-06-2005 u 23:29
Ajde daj nam tu adresu pa cemo se i mi logatiIzvorno postao Moonwalker
http://www.victorgsm.com/ ovo je ta ja mislim
Mozda je to ta adresa ali ja nigdje ne vidim taj flash.Izvorno postao darioilic
Ja ga isto ne vidim... sad trenutno češljam njihov forum! Nadam se da bude uspjeha i da će nam se kolega Moonwalker uskoro javiti sa nekom dobrom informacijom!
Evo sad sam odustao! Prošao sam cijelu stranicu, forum na sve mile načine i preko searcha i još ništa! Ipak ćemo morati pričekati Mot_V300_Skin_Flash i kolegu Moonwalkera...
Pozdrav!
Bok, sorry sto se ne javljam, eli evo ovako, prvo par turnih vijesti:
Flash, odnosno Monster Pack je kako sam ja skontao preradjeni 58R, i znaci ima onaj poludi bootloader, dr stvar za link, nemam hosting na kojeg bi uploadovao to jer malo je poveci, a da ide se na stranicu Victor GSM-a ali ne moze se skinuti jer se mora od njega imati account (koji smo ja i frend popola uzeli 600€), i jos jedna stvar nigdje nisam nasao taj Flash na netu osim kod njega, pa bih covjeka morao pitati za dozvolu stavljanja na drugi server, jer ne zelim da mi 600€ ode u dim, ako se ne smije sa njegove stranice skidati i stavljati negdje drugo.
A nije to kao u vezi s onim radiom i kako sam se ja raspitao nigdje nema tog modela od Blaupunkta...
Cim vidim s victorom ili kako vec bude dobijete Flash (MP) jer ja prije nisa ne mogu stvarno mi je zao...
Bookmarks