naslov mozda nije najbolji ali...
zanima me jel postoji neki konverter i gdje ga ima kupiti da ga uključim u d750i i u njega uključim slušalice ili zvučnike kao ove na kompu
naslov mozda nije najbolji ali...
zanima me jel postoji neki konverter i gdje ga ima kupiti da ga uključim u d750i i u njega uključim slušalice ili zvučnike kao ove na kompu
Bilo je vec tu neke spike o tome. Potrazi malo.
Uglavnom postoji neki adapter koji ustekas u mob, a na drugom kraju adaptera je standardni 3.5mm stereo konektor (zenski naravno), pa tu onda mozes spojit sta hoces, zvucnike, slusalice, stagod. E sad gdje ga ima za nabaviti, to ne znam (EMSC?). A mozes ga i sam napraviti ako si avanturist.
![]()
U onim dućanima u kojima sam ja to tražio su samo odmahivali glavom. I meni bi se to svidilo imati.
To bi bilo lijepo![]()
![]()
![]()
There are no shortcuts in evolution.
Mozes kupiti original SE HPM-70 slusalice za w800/K750, koje na sebi imaju daljinski s 3.5 mm prikljuckom za slusalice. Tu spajas slusalice koje si upravo kupio ili bilo koje druge sa 3.5mm prikljuckom kao i vanjske zvucnike. Cini mi se da dodje nekih 220kn, pogledat na ww.emshop.hr
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
bas sam to htio napisati, iako sam vec negdje to rekao prije. Ima cak i kupiti samo taj nastavak. Pogledaj ne www.ebay.comIzvorno postao xianfu
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks