Ma definitivno 3310...
Ta Nokia je napravila revoluciju u svijetu mobitela...
A od "novijih" modela s kojima je Nokia pokušala ponovo napraviti korak naprijed, bi bila 6600...
Ali definitivno pobjeđuje 3310
Kao sto naslov kaze, nokia koja je izmjenila svijet i svijest ljudi.
Moj glas ide za
Ipak je 3310 mob koji ljudi i danas koriste u velikim kolicinama!
Mob koji je za pare bio nenadjebiv i uvijek ce biti!!!
Ma definitivno 3310...
Ta Nokia je napravila revoluciju u svijetu mobitela...
A od "novijih" modela s kojima je Nokia pokušala ponovo napraviti korak naprijed, bi bila 6600...
Ali definitivno pobjeđuje 3310
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
moj glas ide 8110
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Slažem se, ali uz malu korekciju. 3310 kao nasljednica (za mene) najkultnije Nokije svih vremena- modela 3210. To je mob koji je pomaknuo neke granice, prva Nokia bez antene (prvi mob bez vidljive antene), animirani Izbornik...
3310 je već nadogradnja onoga što 3210 nije nudila (biranje glasom, vibra, a i baterija je normalnija nego kod 3210).
Za mene je 6630 bila i bit će zauvijek LEGENDAtu nema dvojbe za mene
![]()
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Da, ali 3310 je mob koji je ipak napravio revoluciju u mobilnoj tehnologiji!Izvorno postao Mobyy
3210 je kratko trajao, dok 3310 traje i dan danas!!!
Definitvno 3310..dan danas se sjećam koliko dugo sam slinio za njom...kako mi je izgledala mala i preyebenog dizajna... A kad sam ju dobio nisam mogao spavat... To su bila vremena. Šteta što sam je prodao...
... sad mi je krivo...
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
3210 i 3310 su bile i ostale pojam, revolucija... i dan danas, ako hoćeš napravit rekord u brzini pisanja SMSa, trebaš 3310![]()
Glas dajem Nokiji 3310...definitivno najlegendarniji mobitel kojemu bi trebalo dići spomenik![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Slažem se s većinom: 3310, pa onda 6600.
Mobiteli koji su meni predstavljali revoluciju bili su 7650, te, naravno, 6630!
Testis unnus, testis nullus!
da , jednu 3310 slozenu od 3 pokvarene koristim i danas .
I još jedan detalj u vezi s 3310. To je mobitel koji je proizveden u više od 130 milijuna primjeraka. Apsolutni rekorder, i teško da će ga bilo koji nadmašiti.
e baš i ja tak mislim, i 3210, ona je "pokrenula" nokiu, a 3310 je "bila" i nokia i sve ostalo.Izvorno postao Inovator
3210 je zakon.najbolja tipkovnica ikada,moje misljenje.
...evo je - kod mene još uvijek
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Care, i ja svoju držim na Deutsches meniju!
3310 je definitivno odličan aparat, tko ga je imao nije požalio. Moj glas za njega !!!!![]()
Don't drive faster than you guardian angel can fly
3310 afkors.... Kada je tek došao imalo ga je 40% moje škole.... a ja sam slinio za njim.... Ah te slikovne poruke.. snake....uh.... to je bila tehnologija
Nažalost nikada je nisam imao.....
Mislim ono..prije nam je bilo važno da imamo mobitel... pa zatim da je što manji... pa onda da ima polifone...pa onda boja... pa onda kamera...pa onda prijenos podataka.... pa onda memorija...
A sada da budemo zadovoljni nam treba 262 000 boja, 4GB memorije , 3MP kamera....Svašta...
U poplavi Siemensa koji su prošli kroz moje ruke jedina Nokia je bila 3310. I dandanas je kod mene i radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
3310-jedini mob koji je napravio revoluciju zato moj glas ide njoj
hm.. da... Ali revoluciju u svijetu mobitela je Nokia probala napraviti i sa 6600... Mob s kojim su "šire mase ljudi" upoznali sa Symbianom... A mob je još uvijek aktualan...Izvorno postao sonyck
Prema tome, glasam, ko što sam već rekao, za 3310 i za 6600
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mislim da je n6600 promijenila cijeli mobilni svijet, kao sto ico kaze n6600 je upoznala siru masu ljudi sa symbianom za koji smatram da je buducnost mobitela. Jos bi dodao 6310 kao mobitel koji je postavljao kriterije ostalima u sluzbi "bez ruku"(handsfree)
3210 i 8850
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
6150 - IR, dual-band i radi i danas, s 1. baterijom![]()
Pržiiim...
Bookmarks