Kao sto naslov kaze, nokia koja je izmjenila svijet i svijest ljudi.
Moj glas ide za
Ipak je 3310 mob koji ljudi i danas koriste u velikim kolicinama!
Mob koji je za pare bio nenadjebiv i uvijek ce biti!!!
Kao sto naslov kaze, nokia koja je izmjenila svijet i svijest ljudi.
Moj glas ide za
Ipak je 3310 mob koji ljudi i danas koriste u velikim kolicinama!
Mob koji je za pare bio nenadjebiv i uvijek ce biti!!!
Ma definitivno 3310...
Ta Nokia je napravila revoluciju u svijetu mobitela...
A od "novijih" modela s kojima je Nokia pokušala ponovo napraviti korak naprijed, bi bila 6600...
Ali definitivno pobjeđuje 3310
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
moj glas ide 8110
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Slažem se, ali uz malu korekciju. 3310 kao nasljednica (za mene) najkultnije Nokije svih vremena- modela 3210. To je mob koji je pomaknuo neke granice, prva Nokia bez antene (prvi mob bez vidljive antene), animirani Izbornik...
3310 je već nadogradnja onoga što 3210 nije nudila (biranje glasom, vibra, a i baterija je normalnija nego kod 3210).
Da, ali 3310 je mob koji je ipak napravio revoluciju u mobilnoj tehnologiji!Izvorno postao Mobyy
3210 je kratko trajao, dok 3310 traje i dan danas!!!
Definitvno 3310..dan danas se sjećam koliko dugo sam slinio za njom...kako mi je izgledala mala i preyebenog dizajna... A kad sam ju dobio nisam mogao spavat... To su bila vremena. Šteta što sam je prodao...
... sad mi je krivo...
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
3210 i 3310 su bile i ostale pojam, revolucija... i dan danas, ako hoćeš napravit rekord u brzini pisanja SMSa, trebaš 3310![]()
Glas dajem Nokiji 3310...definitivno najlegendarniji mobitel kojemu bi trebalo dići spomenik![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
e baš i ja tak mislim, i 3210, ona je "pokrenula" nokiu, a 3310 je "bila" i nokia i sve ostalo.Izvorno postao Inovator
Za mene je 6630 bila i bit će zauvijek LEGENDAtu nema dvojbe za mene
![]()
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks