probaj je formatirati ponovno (naravno, u mobitelu), pa ako onda bude isto bilo, probaj napraviti master reset u mobitelu.Izvorno postao fliponja
Koji je kapacitet i koja marka?
Poslje formatiranja kartice (bila je puna) nanovo snimih gore hrpu slika i Mp3-ica i užasno mi se usporilo učitavanje sa kartice!
Ima li tome ljeka?
Hm izgleda da se niko nije našao sa takvim problemomnapominjem da mi prije nije bitno usporavalo učitavanje iako je 90% bila popunjena!
Zadnji uredio fliponja : 04-05-2006 u 19:43
probaj je formatirati ponovno (naravno, u mobitelu), pa ako onda bude isto bilo, probaj napraviti master reset u mobitelu.Izvorno postao fliponja
Koji je kapacitet i koja marka?
Probao sam formatirati u mobitelu opet isto!Izvorno postao GoGs
Jel bum izgubio kaj na mobu ako napravim master reset? Kartica je ona koju sam dobio sa mobom Kingmax 64mb
sa resetom ne gubiš.Izvorno postao fliponja
Nije pomoglo a izgubio sam natpis na vanjskom ekranu!Izvorno postao GoGs
nije pomoglo? neznam šta bi mu bilo. da je moj, ja bi mu promjenio soft...Izvorno postao fliponja
Natpis lako ponovno staviš...
Jel imaš koji MP da puknem gore! Ma natpis je najmanji problem odkad sam skužio da ga mogu mjenjati sa P2kToolsom.Izvorno postao GoGs
prošvrljaj malo po forumu, bilo je već linkova...
probaj ovdje http://www.gocellular.org/forums/loc...ks.php?catid=4 potrebna bespl. registracija.
Našao sam ovaj pa bum ga puknuo gore!Izvorno postao GoGs
R4513_G_08[1].B7.86R_B_PDS013_LP0003_DRM0101_JPJAVA_G_V360_01_0 1_07R_GSTMALTCLABRLA0E0_1FF
Hvala GoGs!![]()
Samo mi se cini da ti taj nema HR meni, ako ti je to bitno. Ako je trebas naci flash sa oznakom LP002F ili LP0037 unutar imena flasha. Kao sto gore pise LP0003. inace LP0003 ti sadrzi:US English, Canadian French, American Spanish, Brazilian Portuguese.Izvorno postao fliponja
Na gocellular imas flash sa HR jezikom, potrazi.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Riješio sam dečki hvala! Stavio sam jedan koji sam prije imao i izgleda da ću ga ostaviti jer je najstabilniji sa njim ili dok ne nadjem neki noviji i boljiIzvorno postao xianfu
!
Bookmarks