Ja imam isti taj mob, samo sto sam promijeno SW i mogu reci da su slike super, po kvaliteti mogu se mjerit sa mobitelim koji imaju 1.3 MPX Kamere... stvarno je oK
Da dosta dobra je slika i ova VGA kamera daje fotografije prosječne kvalitete koje mogu biti razlicitih velicina - 640x480(visoka rezolucija), 320x240 (srednja) i 160x120 (niska rezolucija). Kamera ima i 4x digitalnim zoom koji ničem ne služi jer on smo isiče sliku i to mi se ne sviđa ali sve u svemu ok....
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Ja imam isti taj mob, samo sto sam promijeno SW i mogu reci da su slike super, po kvaliteti mogu se mjerit sa mobitelim koji imaju 1.3 MPX Kamere... stvarno je oK
Stvarno su dobre slike...dosta oštre...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
...slike - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21663 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da dobre su, ali mogu reći da se ne mogu usporediti sa megapixelnom kamerom!
Svaka čast mobu i ima gotovo savršenu kameru, ali recimo E1000 ili D500 Samsung imaju neusporedivo bolju sliku od dotičnog.
Pa digitalni zoom je upravo to i dakako da služi!Izvorno postao cvrlj50
![]()
Gornje fotke su dobre,nema kaj, ali ja imam problem
Uvijek imam pod opcijama na rezoluciji 640+480, ali ne slika svaki put na toj rezoluciji, kad mu se da tad slika, a kad ne tad ne slika u toj rezoluciji, nego manjoj.
Zatim drugi problem je u osvjetlenju, svaki put kad palim kameru i slikam prvu sliku slika je super, kad spremim prvu sliku i kad mi prebaci za slikanje druge slike slika mi se drastično posvjetli, pobjeli, neznam kak da bolje objasnim, poslat ču uzorke pa da vidite.
Neka se javi ako tko ima slične probleme, ili je moj mob hibrid.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 28-04-2006 u 19:36
Akokoristis digitalni zoom dok slikas sa 640*480 mob ti samo prividno zumira tako da cropa sliku i dobijes manju rezoluciju. dakle nemoj koristiti zoom i sve 5.Izvorno postao alex1
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Po mojem misljenju slike su stvarno super...npr. uzma SE K700i i poslikaj, zatim uzmi V360 i poslikaj, Ona slikana sa K700 imat ce neke smijesne tickice po sebi koje se bez nekog dobrog foto editora ne mogu sredit, a kod V360 slika ce biti skoro pa potpuno cista... jebini bad je rezolucija..al to je zanemarivo....Izvorno postao GoGs
Slažem se, čak se i na k750i vide neke točkice, ljubičaste sitne, kad se slika stavi na komp, dok su na motoroli v360 čiste.Izvorno postao Z3R0
Baš ču provjerit to, ali ako je tako čemu onda zoom na rezoluciji 640* 480, a šta bi se dogodilo da stavim na najmanju rezoluciju, sta onda bi scorpao slike na još manje? pa to je malo blesavo, Čemu onda služi ZOOM i to još 4X, onda ga netreba, jer neznam ko slika manje rezolucije, dobro dobre su kao za tapetu, ali za komp 0 (N U L A)Izvorno postao xianfu
K750i zumira ko mutav(ali fakat ima super zoom) i snimi rezoluciju 16XX* 12XX
DA... Ako se slika bez zoom-a (v360) onda su slike 640×480 px, sa 2× zoom-om su 320×240 px a kad se stavi na 4× zoom onda je 160×120 px![]()
Bookmarks