Može bit da se malo "rasklimala", ili gubi kontakt kada pretisneš prema gore, pa to shvaćaka kao OK... Ako imaš još garanciju, odi u mobis, pa im reci di je problem, trebali bi ti ga popraviti besplatno...
Ljudi, događa li se vama da vam ne šljaka ili polu-šljaka jedan od smjerova glavne tipke?
Meni recimo jako slabo radi smjer "gore", odn u 90% slučajeva završi pritiskom OK. To me frustrira.
Znate li može li se to popraviti jer imam još važeće Mobisovo jamstvo, ili je to tako i ni servis ne može ništa?
Znači, radi se o Nokiji 6680.
Može bit da se malo "rasklimala", ili gubi kontakt kada pretisneš prema gore, pa to shvaćaka kao OK... Ako imaš još garanciju, odi u mobis, pa im reci di je problem, trebali bi ti ga popraviti besplatno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja ju imam već 8 mjeseci i to mi se još nijednom nije dogodilo.
Sretnik!Izvorno postao Dark
Mislite da mi se isplati slati u Mobis, tj. hoće oni to uzeti kao nešto što je u njihovoj ovlasti (i volji) popraviti ili će kazati-žao nam je, ali to je hardverski problem, a takva oštećenja su izuzeta iz jamstva.
Ako se sjećate Eldarovih reviewa, on je stalno dobivao mobitele koji su ga "krivo" kužili. Gotovo u svakoj reviji je napisao "Tipka bi pritisak protumačila kao.... bla bla pomak itd...".
Ali Eldar telefone dobiva puno prije nego oni dolaze na tržište pa je to razumljivo.
Krivo... oni prihvaćaju hardverske kvarove i popravljaju ih ALI NE popravljaju hardverski kvar nastao padom mobitela, vodom, vlagom i sl.Izvorno postao Mobyy
Kao Flat kabel... to je hardverski kvar ali ga popravljaju...
npr. Meni je ušla prašina u D600 u display. To je hardverska greška. Čovjek ga je kod primanja pregledao (sumnjao u pad ili nešto slično) ali nema znakova pada (oštećenja, pukotina na maski) pa su očistili besplatno...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Svaka čast!![]()
Onda ću je poslati njima. Vjerojatno će trebati izmijeniti cijelu tipkovnicu, ali njihov problem.
a kupio si 6680?Izvorno postao Mobyy
recimo meni na 7610 zna se dogoditi da desno slabije hvata, al to traje kratko,poslje sve 5.
Zaboravih promijeniti ispod avatara.Izvorno postao khideg
Da, sjećam se frendove 7610, kod nje je tu tipku doslovno noktima trebalo pritiskati, inače koji god smjer pritisao, bilo je protumačeno kao OK.
Sad ne znam. Večeras sam dao svima u kući da isprobaju taj "kvar". Recimo, mojoj sestri nijednom nije zaštekalo i prebacilo u OK. I staroj.
Starome je u bilo kojem smjeru bila samo jedna opcija, LOL...
Isto mi je i vlasnik (bivši) kazao kako nije imao problema koje sam ja opisao, ali da slične ima trenutno na novoj N70...
Pa sad ne znam, slati ili ne u Mobisa...
gle,jedina stvar što je važna je dal tebi šteka? jer vlasnik i korisnik tog mobitela si ti...Izvorno postao Mobyy
![]()
ništ te ne košta probat...
Ma definitvno ga odnesi u servis... Po ovome gore sudeći, stvar je u kontaktu, koji nekad prima, nekad neprima... U servisu im kažeš da se ta tipka brejka, ne uvijek-ali sve češće, i da ti ju poprave...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks