Kupis si auto punjac i problem rjesen, eventualno cijelu bluetooth auto instalaciju ak ti se da vise investirat...
Hojla.
U planu je kupnja novog moba. Zbog toga sto najvise vremena provodim u autu i na putu najbitnija mi je baterija (da dugo traje) i da ima bluetooth (zbog handsfree-a).
Kupuje se u T-Mobileu (novi pretplatnik). Do negdje 3000 kn.
Naravno, i ostale dodatne opcije su pozeljne.
Prijedlog?
Hvala.
Pozdrav.
Kupis si auto punjac i problem rjesen, eventualno cijelu bluetooth auto instalaciju ak ti se da vise investirat...
Hvala. Imam auto punjac za trenutni mob (Nokia). No radije bi da mi mob ne mora stalno visiti na punjacu...
Ako želiš da ti što duže traje baterija onda definitivno nemoj gledat symbian telefone...sad, za te pare možda w800i kojem baterija traje 3-4 dana normalne uporabe
Od Nokie 6230i koji je dosta ispod te cifre koju si rekao
Njima su baterije sigurno dobre..sad neznam za Samsunga kakve su baterije..samo znam da ako ti je bitan softver nemoj ga uzimat
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
nokia 6230/i ima jako dobru bateriju..ima ju šogor,kaže da mu jako dugo traje
Zašto nebi gledao i symbiane ako gleda w800 kojemu baterija traje 3-4 dana (kao i kod npr. 6680)Izvorno postao dejan08
iam onaj panasonic preklopni crveni,kao baterija mu 2tj. dana traje -mislim da se sa6 zove
Imao samo N6230 i N6230i i nisam baš bio super zadovoljan baterijom, duže mi je radila na 6230 nekih 3 dana uz dosta razgovora, a na 6230i uz te iste razgovore jedva 2 dana! Razmisli o motorolama, one imaju dobre baterije!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
da i ja pohvalim svoj SE, ti ima jako dobre baterije pagledaj koji njihov model ili si uzmi bobitel sa dvije baterije.
Ovaj http://www.alea.hr/proizvodi/proizvodi-main.aspx?pr=360 ?Izvorno postao smogovac
Da, cini se da mu je baterija dobra strana. Barem po navedenoj specifikaciji. Ima netko da mozda koristi?
(steta so cini se nema bluetooth)
ako uspijes negdje nac nokiu 6310. baterija traje preko tjedan dana normalne upotrebe, a ima i bluetooth. jedan moj poznanik ga je imao i baterija mu je trajala 4 dana s tim da je on osoba koja je doslovno neprekidno telefonira. sad ima V3 i puni ju svakodnevno. ako ne patis za ovim novi fancy mobitelima s kamerama, ekranima u boji i slicnim glupostima ovo je pun pogodak.
Slažem se. Ili 6310i, slični su.Izvorno postao vodokotlic
6310i naj baterija sigurno.
Da. Nju sam koristio nekoliko godina. I bio sam super zadovoljan s baterijom. Cirka tjedan dana drzala kod intenzivnog koristenja moba. Kad mi se vec kuciste skroz izlizalo, i "skurio" skoro dvije baterije (prvu sam zamjenio...druga jos traje) podario sam je clanu obitelji i uzeo 6610i kao neki prijelazni mob. Ali nisam zadovoljan ponudjenim. Koristim je nekih par mjeseci tek i vec mi baterija lagano rikava, a niti od pocetka nije bas drzala koliko bi trebala. A i postoje neki ponekad iritirajuci bugovi kao i losa tipkovnica.Izvorno postao zmija
brat mi je uzeo nokiu 6030 i kaze da baterija bez po muke drzi tjedan dana.
i nokia 6021 jer ima bluetooth!
Blago tebi ako ti baterija toliko traje. Moja traje 2 dana max. ako ništa ne radim sa mobom.Izvorno postao Dark
Ako želiš mob koji dugo izdrži bez punjenja, onda ne bi trebao uzeti 3G i Symbian (smartphone) mobitel.
K750/D750/W800 su dobar izbor, a čujem da i D600 ima ok bateriju. Nije ni Nokia 6270 loša.
Testis unnus, testis nullus!
Da, stvarno, na nju sam zaboravio! Ako ti nije vazna kamera i ostalo ovo ti je najbolji izbor! Baterija na njoj je stvarno savrsena!!Izvorno postao zmija
Meni baterija na k 750 izdrzi i 5 dana a n 6680 dva dana. Mislim da se ni jedan symbian ne moze po duzini baterije usporedivati sa SE-ima.
PREDATOR
mobiteli sa najboljom baterijom su alcateli
da,ali gdje ih kupiti?
Panasonic VS6 je telefon kojemu fakat ne mozes potrositi bateriju.
Samsung D500 sam koristio jedno 3 mjeseca i baterija mi je trajala 4-6 dana, s time da sam dnevno razgovarao minimalno 10 minuta.
Od starijih telefona definitivno Nokia 6310/6310i.
t-mobile, do 3000 kn. moj prijedlog: k750, ili N6230i, uz dobre baterije, jako dobri i uređaji.
Izvorno postao zmija
mozes ih kupit u srbiji,znaci pravac beograd
ne da mi se bas ici u srbiju po alcatel!
Bookmarks