malo potrazi po forumu, cak imas i usporedbu m55 i s55 i naci ces sve
bok,buduci da namjeravam kupiti ovaj mob zanima me kakava su vasa iskustva sa njim? jeli ima ikakvih problema? jel stabilan firmwere i slicno?bio sam se dvoumio izmedu njega i m 55 ali na kraju mi se vise svidio sminekrski look
unaprijed hvala
@nvujcic
Sve najbolje. Mobitel super. Mozda te zasmeta ekran od 256 boja. Nema nekih vecih zamjerki s moje strane (ja sam ga imao cca 3.5 mjeseca)
Forumaš godine :)
znam,zbog toga sam ovo i postao jer je pisalo tamo da pocne mu ekran titrati kada mu se vise znakova pise u sms (ili nesto tako)Poslao: coma_zgb
znaci preporucili bi mi da ga kupim?za te novce to mi se cini najbolji mob
stavis novi sw i ne titra ekran vise!
titra ali ne jako!
heh,sorry for my ignorance ali sto je to sw?Poslao: coma_zgb
stavis novi sw i ne titra ekran vise!
btw,to tiranje dali je bas tako jako? u kojim se slucajevima poljavljuje?
nije jako.
FW=SW=softver u telefonu
ja sam stavio verziju 16. na mob, najnoviju sto se moze sa neta skinuti, i uopce ne titra, na pisanju sms-a jos mrvciu samo...
mob je sve u svemu odlican, ja ga prodajem samo zato jer cesto mijenjam mobitele, ali S55 je sigurno medju Top 5 sto svijet mobilne komunikacije moze trenutno ponuditi...![]()
a ne znam bas kako je u relaciji sa ostalim mobitelima ali meni se skroz svidio..bas cool izgleda...btw cisto jedno scrubersko pitanje.Poslao: vrag
[B]ja sam stavio verziju 16. na mob, najnoviju sto se moze sa neta skinuti, i uopce ne titra, na pisanju sms-a jos mrvciu samo...
B]
zasto uopce dolazi do titranja na ekranu?
ne zna se![]()
Uzmi M55.Pametnije ti je.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
PA ******... nije u svakom slucaju pametnije!!!
Pa dobro,nije u SVAKOM slucaju,al nek ipak razmisli.I jedan i drugi su dobri,svaki svakog po necem nadmasuje.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa onda nisi trebao reci:
"Uzmi M55.Pametnije ti je"
Bookmarks