bok,buduci da namjeravam kupiti ovaj mob zanima me kakava su vasa iskustva sa njim? jeli ima ikakvih problema? jel stabilan firmwere i slicno?bio sam se dvoumio izmedu njega i m 55 ali na kraju mi se vise svidio sminekrski look
unaprijed hvala
bok,buduci da namjeravam kupiti ovaj mob zanima me kakava su vasa iskustva sa njim? jeli ima ikakvih problema? jel stabilan firmwere i slicno?bio sam se dvoumio izmedu njega i m 55 ali na kraju mi se vise svidio sminekrski look
unaprijed hvala
malo potrazi po forumu, cak imas i usporedbu m55 i s55 i naci ces sve
@nvujcic
Sve najbolje. Mobitel super. Mozda te zasmeta ekran od 256 boja. Nema nekih vecih zamjerki s moje strane (ja sam ga imao cca 3.5 mjeseca)
Forumaš godine :)
znam,zbog toga sam ovo i postao jer je pisalo tamo da pocne mu ekran titrati kada mu se vise znakova pise u sms (ili nesto tako)Poslao: coma_zgb
malo potrazi po forumu, cak imas i usporedbu m55 i s55 i naci ces sve
znaci preporucili bi mi da ga kupim?za te novce to mi se cini najbolji mob
stavis novi sw i ne titra ekran vise!
titra ali ne jako!
heh,sorry for my ignorance ali sto je to sw?Poslao: coma_zgb
stavis novi sw i ne titra ekran vise!
btw,to tiranje dali je bas tako jako? u kojim se slucajevima poljavljuje?
nije jako.
FW=SW=softver u telefonu
ja sam stavio verziju 16. na mob, najnoviju sto se moze sa neta skinuti, i uopce ne titra, na pisanju sms-a jos mrvciu samo...
mob je sve u svemu odlican, ja ga prodajem samo zato jer cesto mijenjam mobitele, ali S55 je sigurno medju Top 5 sto svijet mobilne komunikacije moze trenutno ponuditi...![]()
a ne znam bas kako je u relaciji sa ostalim mobitelima ali meni se skroz svidio..bas cool izgleda...btw cisto jedno scrubersko pitanje.Poslao: vrag
[B]ja sam stavio verziju 16. na mob, najnoviju sto se moze sa neta skinuti, i uopce ne titra, na pisanju sms-a jos mrvciu samo...
B]
zasto uopce dolazi do titranja na ekranu?
ne zna se![]()
Uzmi M55.Pametnije ti je.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
PA ******... nije u svakom slucaju pametnije!!!
Pa dobro,nije u SVAKOM slucaju,al nek ipak razmisli.I jedan i drugi su dobri,svaki svakog po necem nadmasuje.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa onda nisi trebao reci:
"Uzmi M55.Pametnije ti je"
Bookmarks