zao mi je sto ti se to dogadja. bas da se covjek iznervira. stvarno su zeznuli stim joystickom...
Evo kao sto sam tu negdje napisao pretprosli tjedan mi je K750 bio na popravku joysticka koji se pokvario vec drugi puta i dobio sam ga u ponedjeljak natrag. Pise da je zamijenjen novi joystick
Sad prije sat vremena idem curi poslati poruku i vidim da opet steka. Ne radi ni jedan smijer, nego sve registrira kao da sam ga stisnuo i odmah odlazi u glavni meni. Mislim da je velika sramota za SE da mobitel koji toliko kosta i koji je toliko hvaljen da se kvari u tjedan dana. Sad mi je prekipjelo sa K750. U VIP-u su rekli ako se to opet dogodi da dobijam novi uredaj. Probat cu traziti da mi zamijene za W800 ili neki drugi. Ako ipak dobijem K750 ide odmah na prodaju i uzimam neki bez joysticka
iPhone 5s 16 GB
zao mi je sto ti se to dogadja. bas da se covjek iznervira. stvarno su zeznuli stim joystickom...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da, i to su jako zeznuli. ajde da sam igrao igre, i non stop po njemu dirao. al od ponedjeljka nisam ni stigao staviti igre. najvise sam pricao i koju poruku poslao
iPhone 5s 16 GB
čisto može značiti da je loša serija... ne znaći da je mob loš.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
mob je predobar, ali im joystick odlazi cesto. Vidjet cemo sto ce biti kad dobijem novi, ali mislim da cu ga odmah prodatiIzvorno postao fly_nan
iPhone 5s 16 GB
Nemoj ga odmah prodati...možda će novi uređaj biti bolji i kvalitetniji...a i ne vjerujem da će ti ga zamijeniti za W800...Izvorno postao imatic
Bom Chicka WahWah
vidjet cu, a i onda cu opet imati Vodafone brandirani, pa opet u ZG.... i ja bas ne vjerujem da ce mi ga zamijeniti za W800 ali nista me ne kosta pitatiIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
iPhone 5s 16 GB
Mozda uz nadoplatu i budu dali, ali ne vjerujem! Probaj trazit povrat love, pa onda kupi nebrandiran w800 u EMSC-u!
ma za povrat love jos manje vjerujem a i kad bi se isprsili i dali mi nazad, koliko bi dobio? 3300 koliko sam ja platio ili 2500 koliko sad kosta?
sto se tice W800 da ga kupujem, ne bih ga nikada uzeo jel mi je ruzan, al dok ne izade K610 ili W810 bit ce dobar
I jos ako netko ima informaciju kad TOCNO izlaze K610 ili W810 neka posta ovdje
iPhone 5s 16 GB
Dobio bi onoliko koliko sad kosta!
e, da bar dobijem tolikoIzvorno postao kresoml
![]()
iPhone 5s 16 GB
eto upravo saznao da W810 u Njemackoj izlazi ovaj tjedan pa ce valjda i kod nas ovaj ili slijedeci. Tako da cim dobijem novi K750 ide odmah ovdje u oglasnik
http://www.vodafoneshop.de/shop/deta..._Daten_ID=3313
http://shop2.o2online.de/o2/interess...esChannel=SHOP
Zadnji uredio imaticx : 02-04-2006 u 16:52
iPhone 5s 16 GB
Samo što ljudi koji su vidjeli ovu temu neće baš trčati da kupe taj K750i... Vjerovatno će se pribojavati da im se sličan problem na pojavi...
Ja sam isto razmišljo o kupnji K750i, ali pošto čestom čitam, i većina govori da imaju problema sa joystickom, mislim da ću s odlučiti za Nokiu...
Ipak, dat za mob tolke pare, pa da ti ode joystick...
Ne kužim politiku SonyEricsson-a...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Moj tast ima D750 sto je isto kao K750 i ima vec drugi joystick.
Sto se tice kupovine kasnijih serija telefona u vecini slucajeva su losiji nego prva serija (suprotno od automobila) osim u software-u koji se dograduje.
Razlog lezi u tome sto pocetni modeli izlaze iz proizvodnje u maticnoj kuci a kasnije se sklapaju u nekom drugom pogonu.
Pocetak proizvodnje je pod budnim okom novinara i ostalih koji se bave kontrolom tehnike, a kasnije se za navedeni uredaj ni ne pita jer izade neki novi model (opet suprotno od automobila - nema testova rabljenih)
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ja se ne pribojavam toga... Ali imo sam 3 SE-a zaredom (vidi u potpisu), i jedno vrijeme je sve super radilo, a onda je počeo štekat joystick... To me je najviše smetalo na K700, kad sam počeo pisati više poruka...
Ima nešto i u tome kokibj...
T610 i T630 su imali isti problem.
Imam jedan T630 koji jos radi i kupljen je medu prvim serijama (mozda sam samo sretne ruke).
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Samo da dodam..kupio sam k750 prije 2 tjedna u elektromagicu...i zasad je joystick prva liga...nparosto leti..nista ne steka...opcenito..šrezadovoljan sam mobitelom
pozdrav
P.S. bilo je price da su SE iz vipa, a i ne samo SE...šrot serije. Koliko je to tocno ne znam, ali isti izvor spominje činjenicu da nabavljaju mobitele po ekskluzivno niskim cijenama...nesto kao INA naftu do prije koju godinu dok se nije skuzilo da nabaljaju sibirsku naftu koja slovi kao najlošija koju je svijet vidio....vjerojatno se takva paralela moze povuci i u ovom slucaju.....upravo sam zato dao koju kunu vise i otisao "drito" u elektromagic...ak se potuzim za koji mjesec na joystick- onda mogu pocet glavom lupat u zid zbog razlike koju sam platio.
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
To dal će ti joystick počet štekat za mjesec, ovisi kolko i kako se služiš mobom... Npr, po meniju se možeš kretati pomoću tipkovnice i +- tipki (bar se moglo na t630)... Ako pak puno pišeš poruke, i k tome brzo, možeš isto brzo "shebat" joystick...
Al sve u svemu, ne uljavaju mi ti SE-ovi joystici puno povjerenja...
Meni bilo stekalo ja ga rastavio i ispuhao kompresorom vratio sve nazad i sad ko beba !
ja nemam ni jednu pritužbu na joystick,meni stvarno radi i više nego dobro
jedina zamjerka mi je za plastiku koja malo škripi a to me nekad zna iživcirat!
Imam k750 od 8. mjeseca prošle godine i nikad problema sa joystickom, radi ko švicarska vurica..
PREDATOR
ja imam W800 i nikakvih problema za sad, mene zanima dal se stvarno razlikuju ti joysticki na K750i i W800i? I jel postoji neko da je imao problema sa istim na w800i?
Očito se razlikuju jer je joystick na W800 dosta kvalitetniji i puno se manje kvari nego ovaj na K750i...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks