Meni jucer bas poceo štekato k700 star 2 mjeseca.![]()
stvarno je problem taj joystick..to im je velika mana
namjeravao sam uzet taj mob,primamljiv je..al taj me joystick toliko muci da sad neznam
sve vise razmisljam o d750i, gotovo su isti a tamo ne cujem za te probleme s joystickom..malo je drugacije napravljen,tj. umetnut
Meni jucer bas poceo štekato k700 star 2 mjeseca.![]()
Ja ga imam nekih 8 mjeseci i nisam nikad imao problema sa joystickom... Kolega je isto prije par mjeseci kupio D750i i čini mi se da ga je malo zajebavao joystick, ali za par dana se "razaradio" i nakon toga je sve bilo u redu... U svakom slučaju, jeftiniji je od K750i, a T-Mobileov software nije toliko nametljiv kao na nekim drugim modelima...Izvorno postao super_nike
evo da se i ja pohvalim, i ja sam jedno kratko vrijeme posjedovao K700, i priznajem, puno sam igrao onaj tenis na njemu, joystick mi je ultra štekao nakon 2 mjeseca, al baš jako, primjetio sam da je pretvrd, i mislio sam da je to do mog igranja, al po ovom svemu vidim da je to velika mana SE. imao sam u planu zamijeniti ga u servisu, al pošto je bila velika pošast za tim K700, prodao sam ga u jednom danu.
upotpunosti se slazem sa frish-KIm..tako cu i napravit
uzimam d750i i nadam se da me nece joystick slomiti![]()
evo, odneo sam ga u VIP centar i rekli su da napisem zamolbu da trazim novi uredaj. Napisao sam to i nadam se da ce ju uvaziti i da cu dobiti novi mob
iPhone 5s 16 GB
A, jedino što ti još mogu preporučiti je da prije nego ga kupiš, da ti ga upale i da malo probrowsaš s njim kroz menije da vidiš ima li kakvih "komplikacija" tako da možeš odmah tražiti drugi... I mislim da unutar 3 dana možeš mijenjati za zamjenski u slučaju na nešto ne štima s njim... Tako su barem meni uvijek govorili kod kupovine...Izvorno postao super_nike
Izvorno postao imatic
ajde... nadam se da ći ti zamolba proći i da ćeš uskoro imati novi mob![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
i ja se nadam da cu ga dobiti, al ne znam onda sta cu s njim. Ocu ga prodavati odma ili cu si ga ostavitiIzvorno postao fly_nan
iPhone 5s 16 GB
prodaj ga ... i nabavi nokiju![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ne znam, razmisljao sam o tome, ali neznam koja ima u rangu K750/W800. A nekako me vuce W810Izvorno postao fly_nan
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
Ha cuj evo npr 6680.Ima ti dosta dobre karakteristike,i ja bi si ju kupio da imam trenutno para.Jedino sta nema IrDa i 2mpx kameru.Ali ima Brz BT i dvije kamere.To ti je mob koji bi primjerice mogao nabavit za cijenu w8oo ili k750.Ima i jacih modela ali ne znam bas da li ti je isplativo uloziti 4500kn a dobit ces sve isto osim sta ce kamera biti 2mpx(N70).A koliko sam cuo da 6680 ima ostrije slike nego k750i,w800,v3x jedino sta su 1280x960(1,23mpx)
ako netko zna kolko košta servis tog joystika ako mob nije pod garancijom? hvala
sfreak, slike na 6680 nisu tako dobre kao na k750. Imam i jednog i drugog i 6680 je lošija što se slika tiče, pogotovo kod slabijeg svijetla, a u mraku blic je uzasno loš, ni priblizno kao kod k750 .
PREDATOR
nemogu biti ostrije kada 6680 nema autofokus a k750 ima
ne znam bas... ali cini mi se da k750 ima predobre slike cak bolje i od n70 i to samo zbog autofokusa...
evo sad sam zvao EM i kazu da je zamijenjena maticna ploca u telefonu. Valjda ce sve sad raditi, al svejedno ide na prodaju
iPhone 5s 16 GB
Sta su ti odbili molbu za novi?
A joj!Nisi dobio novi K750i?Velika šteta!Ok, prodaj ga ako želiš,odmah ćeš naći kupaca
Zadnji uredio imaticx : 06-04-2006 u 13:01
da, kazu da je samo zamijenjena maticna ploca i da je joystick u redu. Al svejedno, mob je jako ocuvan, pa mislim da cu ga lako prodatiIzvorno postao konan1
iPhone 5s 16 GB
Mislio sam uzeti ovaj mobitel, ali ovo što se tebi dogodilo me totalno odbilo od te nakane.
Konane-ne bi trebao odustati zbog toga.Ja imam SE K750i već 2 mjeseca,super mi radi,nisam imala problema,joystick mi nije stekao.
Glupo je da odustanes zbog toga,ali kako ti hoćeš![]()
![]()
AFAIK, joystick je zapravo dio maticne ploce. Moguce da su zbog njega i mijenjali plocu.Izvorno postao imatic
ne moras odustajati. Cinjenica je da se kvare joystici, ali ovako kao meni je vjerovatno neka greska u telefonu, ne dogada se to svima. Evo prodat cu ti ja svojIzvorno postao konan1
nova maticna, novi joystick, kao novi
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ne volim rabljene telefone jer me muci svaka ogrebotina.Mislio sam uzeti iz oglasnika novi, a svi znamo koliko su važece garancije kad se kupuje na crno.
Bookmarks