To ti je tako, jedini 3G mob za koji znam da radi Tele2 kartica je LG8360 (vjerojatno i drugi LG 3G). Na Motorolama koje su 3G ne radi provjereno...![]()
Samsung SGH-Z107V
imat ću sutra taj samsung samo mi je bed ,manemogu vjerovat zbog nekog napona kartice da neće radit tele 2 .
Dobro imam br 098 iok prob ali ako su si dopustili da im kartica ne radi na 3g mobovima i to samo njihova čak i od tomato radi e jesu tele 2 jadni .
zašto ne promjene kartice ufffff ima li neko kakvo iskustvo sa time ,sutra ću znat,jad dođe.
To ti je tako, jedini 3G mob za koji znam da radi Tele2 kartica je LG8360 (vjerojatno i drugi LG 3G). Na Motorolama koje su 3G ne radi provjereno...![]()
Radi i na Nokiji 6630.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
To je od moba do moba....
danas nije htio 8330 raditi s Cronetom 64K, a radio je s svim ostalima![]()
Pa nije baš od moba do moba![]()
neki mobovi provjereno ne rade sa tele2 karticom
pa možda zato što tele 2 u Hrvatskoj ne podržava 3G mrežu šta ja znam
meni na mpx200 neradi.
Meni Tele ne radi ni na Motoroli V980 ni na Samsungu Z140.
Uopće mi nije jasno u čemu je stvar, probao na staroj kanti Panasonic GD93. Neće ni tamo!?
Meni je Tele 2 radio na MPx200 al sad na Z500 nece
Tele2 kao mreža bi normalno trebao raditi u skoro svim mobovima. Imao 3G mobove pa znam. Možda nije nešto u redu sa simom jar radi na drugoj voltaži pa mob ne prihvaća. meni jedino nije dobro radio na PalmTreo270, mogaosam sve primat i slat, al nisam mogao zvati. I ako imate opciju isključit 3G, isključite jer ju mob stalno traži , a nje nema. Nakad to zajebava i na T-mobileu jer je slaba 3G. na vipu 100% ispravno radi s uključenim 3G.
da pitao sam telce 2 i do kartice je neka voltaža je slaba aparadjz radi ufffffffff
tele 2 na mot E1000 ne radi, mob zablesira, blue LCD
Jel radi Tele2 kartica na Nokiji N70?
da sad ne otvaram novu temu...![]()
Bom Chicka WahWah
Tele2 radi na N70 provjereno. kartica je od pretplate iz 12. mj 2005. Jedino kad je na VIP-u (nac. roaming) i kad izgubi signal (npr u podrumima i sl.), kad opet dobije signal pokuša prvo na 3G, pa mu VIP ne da pa mu treba malo više vremena da dobije signal, ali to se može isljučiti u postavkama mreže.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
meni je tele 2 kartica radila na e1000
ne radi tele 2 kartica i na samsungu 3g (z500)![]()
Bookmarks