Tko god da nešto sad veli, može samo nagađati, kao i ti. Da se nešto pouzdano zna, već bi se pisalo o tome. I jako sumnjam da će se odlučiti na takvo što kad nude zvanje 7 brojeva u pola cijene...
Sto mislite i zna li itko kada bi i hoce li uopce T-mobile uvesti mogucnost koju imaju VIP i Tele2 korisnici - razgovore za 0 kn s jednim brojem - makar to bio samo 098 broj?
Tko god da nešto sad veli, može samo nagađati, kao i ti. Da se nešto pouzdano zna, već bi se pisalo o tome. I jako sumnjam da će se odlučiti na takvo što kad nude zvanje 7 brojeva u pola cijene...
sto god da nude, nije usporedivo s pozivom od nula kuna.
jos pogotovo sto im je ta usluga tek od 19 sati......bas su se pretrgli!
Ta usluga nije od 19 sati, već 24 sata dnevno. A ta usluga na koju misliš jest poziv unutar mreže u pola cijene od 19 do 7 sati...
ma, prozujio sam...znam, nude 7 favorite (simpa) brojeva....
a ja se nadam da ce se trgnuti pa nakon 28.2., koliko im traje ona ponuda s pozivima od 0.35 kn/min, uvesti tarifu O - bar za pretplatnike.....
mogli bi uvesti npr. za sve koji su na tarifi 60, tarifi 150 ili svejedno....
ja trosim toliko d bih mogao pristati i na tarifu 300:-)
To da se ta usluga može koristi do kraja veljače više nigdje ne stoji na stranicama već duže vrijeme, što bi reklo da su ju produžili do daljnjega...
ako t mobile ne uvede 0kn, to ce im biti dosta veliki gubitak.
Neće. Oni nikad neće biti u gubitku...
daleko da ce biti u ubitku, ai ce im biti gubitak u tome sto ce im korinici odlazizi ili sto im nece dolaziti..
ovo sto su ljudi vezani s pretplatom jos 2 godine itd.. to je druga prica naravno.
Imat će oni dosta toga za ponuditi korisnicima, ne brini se za to... S vremenom će im se usporiti rast broj korisinika, ali čisto sumnjam da će im ikada opadati... Ja ne očekuje od T-Mobilea da ponudi takvu uslugu, ali ako i ponudi jednog dana, bit ću jaaaako iznenađen...
meni bi bilo logican potez ponude take usluge..Izvorno postao frish-KI
cuj da ce im padati mozda i ne, ali im rasti sigurno nece, (osim mozda firmi koe bas briga pa i dlje kupuju pretpate) ali obicnim korsnicima, to nece bas biti svejedno.
A oni svejedno mogu reci da imaju tarifu s pozivima za 0 kn. Iako je to samo za poslovne korisnike Team opcije, koji imaju unutar tima zvanje samo za 25lp uspostave poziva i jedan takav broj van tima, ali u T-mobile mrezi.
Naravno da bi tebi ili meni to bilo logičan potez, ali zašto bi to uvodili kad se nemaju što bojati za odljev korisnika... Čitao sam kako mnogima ne paše zvati samo jedan broj za 0 kuna, kad mogu sa čak sedam njih razgovarati u pola cijene... Ni meni nije ta opcija zanimljivija od ove trenutne...Izvorno postao khideg
da isitna, nekima to nije dobro. ali ja mislim da ova opcija 7 brojava je malo zastarila, svi su vec izbacili neke nove usluge,dok t-mobil za sada nista..mislim da bi trebali nesto novo izbaciti,nemora biti 0kn, vec nesto drugo.Izvorno postao frish-KI
Zašto bi bila stara? Zašto ljudi misle da ako je novo da je dobro? Prvo, ni nije tako stara, svega možda pola godine, drugo ako uvedu nešto drugo, onda bi vjerovatno ovo izbacili... A to mi sigurno ne paše...
nemaju potrebe zuriti.puno su korisnika vezali dvogodisnjim ugovorima i sad su mirni.
...zašto ne bi t-mobile uveo neku "pretplatu" gdje je fakat jeftinije tel. kao u vip i tele2 u njihovim "pretplatama" ono sve mreže za 90lipa i min potrošnja mjesečno 90kn?!?!?!?!?!
može bit iz dva razloga:Izvorno postao Vex
1. ne znaju računat
2. znaju računat i hrvatsko tržište im služi kao pilot poligon
Nije stara u vremenskom smislu ali je totalno neprilagodena zahtjevima korisnika, makar mojih zahtjevima. Bio sam na predplati jedno vrijeme i uslufa se pokazala dosta nekorisnom.Oni nude poziv za 60 lipa prema 7 korisnika iz mreže dok tele2 nudi skoro pola jeftiniji poziv prema svim korisnicma mreže, a da ne govorim o tome da su pozivi izvan mreže na teletu na prapaidu jeftinji nego na t-mobile na ugovoru sto nema logikeIzvorno postao frish-KI
jedino sto je makar meni predstavljalo plus je da favorite broj može biti i broj iz inozemstva pa je pozv 50 % jeftini, ali to nije bio dovoljno vazan razlog da me navede na produživanje predplate. Dakle t-mobile je generalno gledano totalno zastarijela i troma mreža-ali je fora u tome sto si to može dopusiti jel su korisnici jednako tromi i ne žele preći na druge mreže makar i bile 50 % povoljnije
![]()
...ma sve je to upitno... vjerojatno su im Simpini korisnici u drugom planu jer oni najviše zarađuju na pretplati, dok je kod Vipa i Tele2 suprotno - oni većinu stvari ulažu u prepaid korisnike i na tome području najviše očekuju (makar u zadnje vrijeme i Vip kaska za teletom)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Drugim riječima i ukratko, ti bi želio da skrešu cijene na pola. Volio bih i ja, ali se to neće dogoditi. I to što tebi tih 7 brojeva za u pola cijene ne paše, nikoga tamo nije briga. Ima na desetine, pa i stotine tisuće drugih korisnika kojima paše... Možeto komotno prestati uspoređivati T-Mobile i VIP sa Tele2. Njihove cijene se vrlo vjerojatno neće nikada, ili barem u skoroj budućnosti neće izjednačiti. Kao da ne znamo politiku T-Mobilea u svijetu...Izvorno postao supercom
ostaju im poslovni korisnici, a oni ponajviše grade na imidžu poslovne mreže..Izvorno postao khideg
a i tu su pare.
i poslovnim korisnicima uz VPN nude i razgovor za 0KN prema jednom favorite broju
Ja sam konkretno na vipu i koristio sam pozive za 0kn... i vjerujte bolje bi mi bilo da imam 7 favorite brojeva nego jedan za 0...
MIslim sta imas pricati s jednom osobom stalno ako mozes 50% jeftinije s njih 7?
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Ja koristim VIP u preplati i T-mobile na bonove i sve si nekako razmišljam da cu ovaj T-mobile spremit u ladicu jer Tele2 je sad zbilja najpovoljniji nakon uvođenja favorit broja za 0kn. Od kad sam pored T-mobile počeo koristit VIP za razgovore za 0kn, mjesečni račun mi se smanjio za gotovo 300%, super je kombinacija sa dual sim karticom, ali ako umjesto T-mobile ubacim Tele2 mislim da će se uštede još više povećati!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Za 300%?! Ispada na kraju da će operateri tebi plaćati...Izvorno postao Chessmaster
![]()
Bookmarks