potpuno tocno,,znam bar 10 ljudi koji nece prec na tele2 ili vip, jer im se ne da mjenjat broj recimo ili slicno.Izvorno postao supercom
Ma sorry krivo sam se izrazio, recimo nekih 65%-70%, kriva matematika
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
potpuno tocno,,znam bar 10 ljudi koji nece prec na tele2 ili vip, jer im se ne da mjenjat broj recimo ili slicno.Izvorno postao supercom
Pa da pogotovo ako broj koriste za posao! A toga su svjesni i ovi u T-mobile-u
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Ovisi s kim pricas. Evo npr. ja s curom znam i po pola sata pricati preko Tele2 mukte tarife (prije na t-mobile oko 5 min). Dok mi sad 7 favorite brojeva sluzi za ostale (starci, prijatelji...).Izvorno postao Raf
iPhone 5s 16 GB
pa da, ovisi s kim pricas.
ja na curu potrosim bar 100 kuna na fiksni, tko zna koliko preko moba, a i ona mene cesto zove kuci, na mob i sl. uvodjenjem broja za 0 kn, automatski bih ustedio na fiksni, ne samo ja, vec i ona, a i na mobilnom bi nam racuni bili manji.
Na koju uslugu točno misliš? Za 0,35kn pola dana piše da traje do 28.2. a za 7 simpa brojeva nikad ni nije pisalo 28.2. nego samo "u promotivnom razdoblju". U službi za korisnike kažu da traje do 28.2.Izvorno postao frish-KI
i meni su za obje usluge rekli do 28.2.
Mislio sam da misliš na 7 Favorite brojeva. Na ovu drugu Ppla dna po 0,35 kn se niti ne obazirem, jer u to doba dana, odnosno noći skoro uopće ne zovem... Zato mi je i glup taj popust...Izvorno postao ojpi
glup popust, ali oni nisu glupi,hehehe!
nema vece face od Isusa
meni se ne isplati prec igdi sa t-mobilea, ne znam bas nikoga sa teletinom a i da znam opet mi je bolje razgovarat sa sedmero ljudi u pola cijene, nego s jednim mukte.a i vjerovatno bi ubila nekoga da moram trazit po drzavi di mi mobitel ima signala.
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
A cuj ta 7 favorite broja nisu starno povoljniji,jest da su povoljniji s obzirom na t-mobile uvjete ali generlano gledano njihova akcija je duplo skuplja od teletovog poziva unutar mreže,a ovo za traženje signala nije istina mozes biti preko vipa a u vecim gradovima nema previse problema sa mrežom,a i kada ih ima relativno brzo se uklone.Izvorno postao raveillusion
Sa signalom neces imati problema, osim u Zagrebu.gdje god ima Vip signala ima i od TeletaIzvorno postao raveillusion
takvi kao ti onda nek placaju skuplje!Izvorno postao raveillusion
Kao što je xianfu rekao: Ako imaš t-mobile, i ako imaš opciju TEAM (ono za manje firme), imaš 1 favorit broj i prema njemu možeš razgovarati za 0 Kn... Caka je u tome da oni jedino uračunaju onu naknadu za uspostavu poziva od 20lipa (ili 25lipa ovisno o tarifi). Takodjer svi koji su tom "TIMU" razgovaraju za 0Kn...
Koristim to, i čist mi je ok... Jednom mjesečno mogu đaba promjeniti favorit broj, što je meni dosta...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@FRAS
I ja sam bio u sličnoj situaciji dok nisam nabavio ovu opciju TEAM...
Baš mi danas došao račun, i kad sam sve zbrojio ispostavio sam slijedeće:
15 sati i 13 minuta razgovora (samo za prvi mjesec) prema favorit broju, uz 110 uspostava poziva iznosi: 22Kn... I onda nek mi neko kaže da mi se to ne isplati...
Račun mi je uvijek oko 110Kn, s tim da stavrno šaljem čudo poruka, a puno zivkam i ostale unutar TIMa...
Nemojte ovaj post shvatit kao reklamu T-mobile-u, jer to ona nije... Samo kad bi im pozivi bili malkice jeftiniji...
A kaj s nama običnim smrtnicima kaj nemamo TEAM tarifu? Onda to moraju na nama nadoknaditi mamicu im njihovu...Izvorno postao Ićo
Bom Chicka WahWah
A neznam, kolko sam ja gledao, u skupljim "tarifama" jeftiniji je poziv prema favorit broju...
Meni se osobno ne isplati prelazit na tele i VIP, jer je i većina ljudi koje poznam na 098...
ma stvarno se ne isplati ic na teletinu, svi mi doma imaju t-mobile pa bi onda trebali 3 kartice kupovat.gledala sam cijene na teletu i t-mobileu i bolje mi je ovako s obzirom da mjesecno potrosim 50ak kuna.a i sta da bacim karticu kad im prodje ta akcija s mukte brojem?najbolje da skacem s mreze na mrezua i cijela ta teletina mi djeluje nekako jadno.nista za mjesec dana mi istjece pretplata ha t-u, pa cu potpisat ugovor na jos 2 godine
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
citas ti da nemam ni jedan 095 broj u imenikuIzvorno postao supercom
![]()
Izvorno postao raveillusion
ok shvatam to da ti ostajes na t-comu jer neznas nikoga na teletu i da ti je bolje pricati sa semero upola cijene(mada nevjerujem)..
ali sto ti znaci to da nema signala??!!...malo se glupiramo sa istinom...ha??!!!
Molimo, držite se teme, izbjegavajte bilo kakva međusobns prozivanja i sl.
Offtopic-i bivaju obrisani, a oni teži prekršitelji mogu biti sankcionirani. A vrijeđanje će odmah biti kažnjeno.
Vaši moderatori
stvarno ne mogu shvatiti da jos ima ljudi koji tvrde da se razgovori preko tele2 ne isplate!uzmi kalkulator i izracunaj pa ces dobiti i do 50% nize cijene.Izvorno postao raveillusion
isplate se..ali jos uvijek je dobro imati i tmobile karticu.
daj Bože da uvedu tarifu 0kn ja cu bit njihov doživotni pretplatnik.![]()
treba pričekati da im prođe sad ova promocija 7 Favourite brojeva, a pošto su jedini operater koji ne nudi 0KN za privatne pretplatnike, a ni za prepaid, mislim da bi im to bio logičan potez.
Bookmarks