grafička ti je otegla papke...ja imam slični problem...samo kaj se meni ekran razlije...
Ja više ne znam što ću, naime kada otvaram neke stranice zacrni se ekran, jednostavno nestane slika samo se kursor vidi. To mi se događa i kada hoću instalirati "UpdateService_Inst_2.2.13.7" za update se mobitela. Stvarno ne znam koji je to vrag, to mi se događalo i prije ali sam reinstalirao windowse, međutim sada se opet događa...moram resetirati comp da se popravi sve.
Evo snimio sam mobitelom pa pogledajte kako to izgleda
http://rapidshare.de/files/13266314/MOV00001.3gp.html (ima pola megabajta)
3gp otvarate quick time-om
Zadnji uredio Compov : 14-02-2006 u 19:16
Seriously?
grafička ti je otegla papke...ja imam slični problem...samo kaj se meni ekran razlije...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Vidiš moguće, ali mislim da je do drivera, sa starijim driverima puno bolje radi, ali moram imati nove radi novih igaraIzvorno postao Ifrit
Nemoguće da oteže papke jer sam dodao hladnjak na nju čim sam je kupio, tako da je doslovno hladna uvijek (nije inače bio) Sve u svemu hvala, počinjem lagano vjerovati da je to što si rekao...
Seriously?
inače koja je grafulja????
Ako je ATI-jevka samo ponovno instaliraj drivere, trebalo bi se poboljšat
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Moze bit i virus,ali vjerovatno ovdje nije.
Ako imas zivaca reinstal windows
pa onda nadi na netu novi driver.
Ge force 4 MX imam najnovije drivereIzvorno postao blazzer
-Nije virus previše lickam komp što se toga tičeIzvorno postao M.M.
-Već učinjeno, najnoviji driveri i reinstalirani win...
Ovo mi se događa 2 put dakle već sam radi toga reinstalirao sve, ali se opet događa a neda mi se ponovno instalirat win.
Seriously?
grafička nema šta drugo bit...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Je da sr*nje, zanimljivo je da mi se to ne događa često već samo na nekim stranicama i samo s tim programom (koje rijetko srećem)Izvorno postao Ifrit
Dobit ću novu grafičku pa me baš zanima jel do nje![]()
Seriously?
Stavio sam starije drivere i sve radi bez problema bez crnih ekranaDakle moja grafička radi perfektno!
Seriously?
...onda ti se novi driveri ne poklapaju sa grafičkom...
...usput provjeri da li je "udobno" smještena u utor (sa ovom glupošću sam se i sam susreo jednom)...
Skužio sam što je nećete vjerovati...
Imam geforce 4 uglavnom sad sam htjeo update-ati sony ericssona... upalio sam update servis i ekran se opet zacrnio danas.. poludio sam... uglavnom sjetio sam se da sam ujutro prćkao po opcijama grafičke i sjetih se da sam uključio anti alajzingi vertical sync i to je bio problem to mu smeta... to sam sve postavio na off i sad sve radi
![]()
Seriously?
Bookmarks