...to ti je limitirana verzija, a bila je isključivo namjenjena Njemačkoj...može se nabavit, naravno, na crno, ali teško ga je naći...
Hy, jel u Hrvatskoj ili (možda BiH) ima negdje kupiti crni McLaren SX1???
Ili je to samo za Švabsko tržište???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
...to ti je limitirana verzija, a bila je isključivo namjenjena Njemačkoj...može se nabavit, naravno, na crno, ali teško ga je naći...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo ja ga kupio preko njuza..
Naleti se tu i tamo da ga ima.. pogledaj i oglasnik s vremena na vrijeme..
--
. [Lejzermaster]
@Fabi
Koliko ja znam tvoj nije McLaren nego samo crni SX1 (barem je mom frendu tako rekao prodavac).
@blazzer
Mislim da ga kod nas ne mozes kupiti (osim od preprodavaca). Samo da znas da postoje 3 verzije crnog sx1: McLaren, O2 i samo crni sx1. Svi su limited edition
Meni treba samo da je crne boje, a jeli o2 mclaren il siemensov samo nije mi važno. Tnx na savjteima, ali sumljam da ce neko ovamo u BiH to donostiti ali pokusat cu naci
U tom slucaju moj je O2.Izvorno postao chop
Koja je razlika izmedu ova tri modela?Izvorno postao chop
--
. [Lejzermaster]
Onda sorry.
Razlika je samo u softwareu
evo ovdje se prodaje jedan McLaren - http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-1784157.html
maraschino - PTICICA
@3aTmr
I ja sam ovo nasao ali treba neka pretplata za kontakt s ovim sto prodaje![]()
tako je, ili jednostavno kupi plavi oglasnik i tamo ce ti pisati broj telefona...
maraschino - PTICICA
Koliko si spreman dati kuna?Izvorno postao blazzer
![]()
--
. [Lejzermaster]
1600 kn maksimalno, ja sam svoj nov SX1 platio toliko, pa kontam rabljeni, a crni ne bi trebao biti toliko skuplji.
@ Fabi, Ako blazzer odustane, ajde ga i meni ponudi za neke malo normalnije novce![]()
Jel ovo moje previse ili premalo za platiti???
Ma nije for sale..Izvorno postao chop
Radije prodam svoj, a ovaj ostavim sebi![]()
--
. [Lejzermaster]
Iskreno.. malo previse..Izvorno postao blazzer
![]()
--
. [Lejzermaster]
TNX, da me nebi netko opeljusho, zbog crnog SX1,
Evo ima na eBay-u, jel netko ikad ista kupovao preko eBay-a, jel ima ikakvih iskustava??? Jel bi oni iz e-baya mogli poslati mob direktno na moju adresu???
Ja sam ovog platio 1200 kuna preko oglasnika. Malo rabljeni, kao star mjesec dana, ali je maska fakaz u najboljem mogucem stanju, skupa sa ekranom.Izvorno postao blazzer
btw. Koliko kosta preko eBay-a?
--
. [Lejzermaster]
Zavisi sa kakvom je opremom.... na kraju ispadne oko 150 eura sa MMC-om od nekih 256MB.
pa takve su sad i cijene, oko 1000 kn sa 256MB karticom...
ja bi trebao imati jos jednog uskoro, pa mislim da bi otprilike bila takva cijena kad ga budem prodavao (rabljen), sa full opremom...
p.s. nije crni, nego srebrni, ali boja ne uvjetuje cijenu
maraschino - PTICICA
Kolko kosta nov SX1??? U mene u Mostaru u prodajnom centru u prodavaonici u prizemlju SX1 kosta 400KM (1600 kn), a u prodavaonici na katu 800KM(3200 kn).
S istom opremom i sve isto![]()
hehe, 3200 kn, hehe, odavno mu je cijena pala ( u Siemens-u) na nekih 1700 kn, sto znaci da je cijena novog od 1600 ok, ali rabljeni (u dobrom stanju) mozes naci vec za 1000 kn sa svom opremom (bez MMC), a za nekih 100-ak kn vise i sa MMC od 128MB... Na crno ih također mozes naci vec za nekih 1200 (nove)...
maraschino - PTICICA
Vi ste dobri, ovi momci tu u prodajnom sada imaju cijenu od 720 KM (1KM = 4Kn, pa racunajte ako hocete, mene boli glava).
Evo sad ce mi sestri rodjendan, pa ce nesto novaca dobit, pa cu joj ja malo pozajmit, a ne vratit i onda nabavit Crni SX1, ako nigdje, onda preko eBaya.
A ovaj obični ću zadržati neko vrijeme, ako mi se svidi crni običnog ću prodati frendu, a ako ne onda obrnuto![]()
u bosni sigurno nema... ja sve pretrazio
Bookmarks