rado bih ti pomogao, ali rastavljao sam sam v300 i v525
Uglavnom, moja draga ima taj ukleti E365, i sve joj super, osim što mali ima nevjerojatnu sposobnost uvlačenja prašine unutar kučišta. I sad bi ja to htio otvorit i očistit, al nemogu nač nekakav manual za to. Ovdje ima samo za V*** serije (koje baš i nisu sklone usisavanju).
Nigdje nisam vidio šarafe il nešto logično za otvaranje, pa neznam šta napravit s tim.
Htjeo ja dlijetom, fleksericom i sl, al kad sam got krenuo, ova moja počela galamit.![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
rado bih ti pomogao, ali rastavljao sam sam v300 i v525
Pa itgleda da ovdje nitko nije rastavljao nista od motorola osim vxxx serija.
Kad bih barem našao od nećeg sličnog da dobimideju kak krenut.
osim standardnih V serija otvarao sam v3, v360, l6, l7, v980...Izvorno postao darius
e365 otvaraš kao i svaki drugi, rješiš se šarafa, nakon toga pritišćeš platike koje drže kućište.
E, to i je problem. Nemogu skužit gdje su mu šarafi. Nema ih kod baterije, a nevidim nigdje ni one gume koje obično pokrivaju šarafe.![]()
daj nabaci slike. slikaj ga sa svake strane pa da vidimo
Znam da su malo mutne, al bolje nisam uspio dobit.
imaš kvačice plastične, na prvoj slici se vide utori, e te kvačice moraš razmaknut od kućišta i mobitel će se sam razdvojit. to je najbolje radit sa posebnim alatom
I mislio sam da je to. Al gdje nač poseban alat? Ak navalim sa šarafcigerom, izgrebat ču ga.
ili će ti puknut kvačice...Izvorno postao darius
nemam pojma iskreno gdje ga nabavit, ja ga u HR nisam vidio.
a probaj sa nečim, ako je već sila rastavljat, onda udri
Ma nije sila, al stvarno pun prašine
Tob trebalo bit nešto tanko a čvrsto.
Možda nešt probam skemijat.
Pa kak to rastavljaju u servisu?
pa sa tim ključićem, kako bi izgledali mobiteli kad bi rovali po njima sa šarafcigerima, zamisli užasa...Izvorno postao darius
Da mi je sam vidit kak taj ključič izgleda, možda bi mogao izradit nešto slično.
Jel ima gdje slika?
Je, al taj model ima šarafe, i nije prikazano kak ga raskopat. Ma mene muči alat. Kad bih bar mogao vidit taj ključ, možda bih nešto iskemijao.
Bookmarks