samsung predstavio model B600 sa kamerom 10mpx i 3x optickim zoomom.
http://www.mobile-review.com/news.ph...ge=en#news8120
samsung predstavio model B600 sa kamerom 10mpx i 3x optickim zoomom.
http://www.mobile-review.com/news.ph...ge=en#news8120
svidja mi se, kada sam procitao naslov mislio sam da ce to opet biti fotoaparat sa mobitelom, a ne mob sa fotoaparatom. ovo je jako lijepo
i opet tih 10mpx ne bude kvalitetno ko na pravom foticu,ne razumijem kaj ce vam
eVo slike
kojem qurcu služi 10megapiksela?
imam d600 i neki HPdigitalac od 4.1-slike su super, neznam cemu bi trebao više pixela, eventualno da to sad stavljanju u manja kučišta![]()
pa valjda sluzi da mozes reci da ti mob ima kameru od 10mpx.to se zove kurcenje!
Mislim da će za godinu dvije mobiteli totalno pokopat digitalce, još je donekle problem taj optiči zum!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Izvorno postao Chessmaster
Malo se informirati prije ovakvih izjava..."digitalci" su presirok pojam da bi ih se ovako pausalno ocjenjivalo!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
svejedno ovakav primjer samsunga dobro pokazuje u kojem smjeru idu mobiteli.kroz koju godinu ugrozit ce prodaju digitalnih fotoaparata,pda uredjaja,gps uredjaja,mp3 playera itd.
Pa bude jedan uredaj koji ima sve to zvan APD (all purpose device):bunny:Izvorno postao zmija
![]()
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
samo trebaš vidjet kako su veći malo bolju digitalci od tih mobitela, kad mobiteli budu imali standard od 3x optičkog zuma plus xMp onda će to biti ugroženost digitalaca
nice shit......
ma to je za one koji izlaze dvaput godišnje iz kuće pa odu na plažu.....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Mob je ok, dobro izgleda, ali 10mpx je stvarno nepotrebno, mislim da je 5 mpx neki maximum do kojeg bi se trebalo ici u mobitelima. Od ovih ogromnih pixela nema neke koristi, osim da ti treba ogromna kartica za isti mobitel.
....too much...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jednom prilikom rekoh a sad sam siguran ogroman stroj a mora bit tezak ko vrag i velik ko kuca ali ko zna kuda ide buducnost
abdbda
Ako sam ja dobro shvatio, više piksela nije uvjek bolje, pgotovo ako ideš izrađivati slike
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Upravo zato sam rekao ovo gore. Mislim da preko 3-4 mpx stvarno nemaju sta traziti u mobu, mogu jedino poboljsavati te cmos/ccd elemente da dobijemo bolje slike, te video vga razlucivosti. Ostalo je stvarno pretjerivanje.
pikseli su za veličinu slike (format) veći broj piksela to možeš veću sliku razvit inače jedan od uvjeta dobre, kvalitetne slike je leća, koliko svjetlosti pada na nju (više to je bolja slika) i brzina zatvaranje blende.
da tocno to, cisto sumnjam da taj ta leca moze posrkat dovoljno svjetla za nesto vise od "vikend zajebancija kvaliteta slike"..
10 mega px...
Kao drugo, za te novce kupim pravi poluprofi fotic sa pola gige karticom i jako solidan mobitel...
ali opet...10 mpx lijepo zvuci!
markentiški svakoako
pa 5mpx je kristalno čisto a kako je tek onda ova slika......
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
I opet samo za azijsko tržište. Nije da će mi ovaj model nedostajati, ali ne kužim tu politiku.
mislim da evropsko trziste nije spremno za ovakve egzotike.morat cemo pricekati nekoliko godina.
Bookmarks