Uglavnom priča kreće ovako. Pokupio sam neki virus 'Jeefo.A' koji mi je zeznuo skoro sve .exe fileove. Stavio sam NOD, uspješno ga je detektirao i (što je najtragičnije) blokirao mi je iste fileove. Na sajtu od Sophosa sam skinuo neki remover, uspješno ga uklonih s kompa i tu priča tek počinje..
Updejtani NOD ne nalazi vise ništa. Gotovo.
Bezveze odem u jedan folder pogledat neki filmić, izađem van i nakon 5 min opet uđem - foldera više nema!! Prošvrljam po my documentsu da vidim koji mu je, vidim da mi je i skoro cijeli Video folder obrisan... Recimo ugrubo oko 6GB podataka sa dvije različite lokacije nestalo bez upozorenja
Tu je vrijeme za mene stalone diraj ništa - odem probat restorat fileove. Nađem ih izbrisane i moram ih restorat na C: Ugl kako mi je na C: free samo 3GB morao sam simultano restorat i ono restorano movati na D: U svemu tome sam izgubio neke podatke naravno.. Pomislih to je kraj, kad danas upalim komp sve super, dok nisam išao u Display Properties - tada mi je nestao wallpaper s desktopa. Odem ga vratiti i vidim da mi je nestao Wallpapers folder, 600MB slika... Ovaj put ga restorer nije našao
Malo me prpa, imam 4 dvda muzike za spržiti a pržilicu moram čekat još nekoliko dana...
Kratko pitanje: Što vi mislite u čemu je problem?
Hvala što se pročitali cijeli post i na eventualnoj pomoćiTnx!!

ne diraj ništa - odem probat restorat fileove. Nađem ih izbrisane i moram ih restorat na C: Ugl kako mi je na C: free samo 3GB morao sam simultano restorat i ono restorano movati na D: U svemu tome sam izgubio neke podatke naravno.. Pomislih to je kraj, kad danas upalim komp sve super, dok nisam išao u Display Properties - tada mi je nestao wallpaper s desktopa. Odem ga vratiti i vidim da mi je nestao Wallpapers folder, 600MB slika... Ovaj put ga restorer nije našao 
Tnx!!
Odgovori uz citat
Bookmarks