Uglavnom priča kreće ovako. Pokupio sam neki virus 'Jeefo.A' koji mi je zeznuo skoro sve .exe fileove. Stavio sam NOD, uspješno ga je detektirao i (što je najtragičnije) blokirao mi je iste fileove. Na sajtu od Sophosa sam skinuo neki remover, uspješno ga uklonih s kompa i tu priča tek počinje..
Updejtani NOD ne nalazi vise ništa. Gotovo.
Bezveze odem u jedan folder pogledat neki filmić, izađem van i nakon 5 min opet uđem - foldera više nema!! Prošvrljam po my documentsu da vidim koji mu je, vidim da mi je i skoro cijeli Video folder obrisan... Recimo ugrubo oko 6GB podataka sa dvije različite lokacije nestalo bez upozorenja
Tu je vrijeme za mene stalone diraj ništa - odem probat restorat fileove. Nađem ih izbrisane i moram ih restorat na C: Ugl kako mi je na C: free samo 3GB morao sam simultano restorat i ono restorano movati na D: U svemu tome sam izgubio neke podatke naravno.. Pomislih to je kraj, kad danas upalim komp sve super, dok nisam išao u Display Properties - tada mi je nestao wallpaper s desktopa. Odem ga vratiti i vidim da mi je nestao Wallpapers folder, 600MB slika... Ovaj put ga restorer nije našao
Malo me prpa, imam 4 dvda muzike za spržiti a pržilicu moram čekat još nekoliko dana...
Kratko pitanje: Što vi mislite u čemu je problem?
Hvala što se pročitali cijeli post i na eventualnoj pomoćiTnx!!

ne diraj ništa - odem probat restorat fileove. Nađem ih izbrisane i moram ih restorat na C: Ugl kako mi je na C: free samo 3GB morao sam simultano restorat i ono restorano movati na D: U svemu tome sam izgubio neke podatke naravno.. Pomislih to je kraj, kad danas upalim komp sve super, dok nisam išao u Display Properties - tada mi je nestao wallpaper s desktopa. Odem ga vratiti i vidim da mi je nestao Wallpapers folder, 600MB slika... Ovaj put ga restorer nije našao 
Tnx!!
Odgovori uz citat
Uglavnom ja da imam taj virus win bi išli na rušenje

Bookmarks