Neznam ja sam sad poslikao jednu s v360 i isto se tide crte , premda ne ko kod tvoje ! Mozda je stvar u leci ili kameri , ipak je to obicna VGA .....
Bok !!
Jučer sam primjetio na fotkama (zoom 1x) da mi se javljaju dvije vodoravne crte (ljubičaste boje - t-mobile provocira) dok se na zoom 2x i 4x ne javljaju.
Ima netko kakvu ideju što bi mogao biti uzrok? Probao sam očistiti i leću, ali nije pomoglo.
A evo i fotke za primjer:
http://i6.photobucket.com/albums/y22...va752/crte.jpg
p.s. ovako se malo čine neprimjetnim kad se prebace na komp dok su na mobu uočljivije!
Neznam ja sam sad poslikao jednu s v360 i isto se tide crte , premda ne ko kod tvoje ! Mozda je stvar u leci ili kameri , ipak je to obicna VGA .....
VGA sta to ima veze to ne znaci da moraju biti crte?? Mozda je stvar u softu?? jel je ko probao mjenjat soft naravno tko je imao slicne probleme??Izvorno postao Z3R0
ne vjerujem da je do leće, on da bi bilo i na 2 i 4 zoom. moje mišljenje je ad je do softwarea. ja sam imao sličan problem na 2 siemensa, na cx65 i na c75, nisam imao crte nego su slike bile zrnaste, i to poprilično, kad sam ubacio novi firmware, gdje je u opisu bilo napisano poboljšanje kamere, slike su bile doslovno kristalne.
Mislin da su ove crte i meni pojavljuju,na v525 al ne obracan pevise pozornost, jer nebi tribalo ocekivat neka cuda od nasih kamera.
FORD FOCUS RS500
I like it!
hmm.. vidis meni se to ne pojavljuje, niti mi se prije pojavljivalo na V300, ali sam mijenjala dva puta softwer pa mozda zato ni nisam imala sa tim problema.
pa da, po meni je to do softwarea, probaj upgradeat mob, pa javi.
Bilo je već govora o tome prije 2 god mislim. Rješenje, napraviti fullbackup moba sa Flash Backupom i onda promjena firmwarea...) poštovanje
Da, to je do kvalitete kamere. Noviji soft je to riješio u velikoj mjeri.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo stavio sam novi flash i flex i opet ista stvarIzvorno postao GoGs
![]()
A jesi probao očistit kameru?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
stavio sam firmware (v360) i crte se vide, onaj sw s vodafoneom i opet se vide!!
Kamera očišćena, no nešto sam zanimljivo primjetio, naime te roskaste crte javljaju se samo pri osvjetljenju kada je u pitanju obična žarulja dok pod neonkom tih crta nema !!Izvorno postao darius
![]()
Pod umjetnih svjetlom se dosta kamera lošije kvalitete čudno ponaša. Meni su npr slike više žućkaste, imam crte kao neke smetnje po tamnim nijansama i tako..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
daj nas nemoj zahebavat da si stavio od v360, jer je ti neizvedivo!Izvorno postao krokan
probaj neki od R376 serije, a ne od R4513 (v360)
Pa ja fakat ne znam što mi onda piše u signature-uIzvorno postao GoGs
Daj pogledaj malo bolje još jednom !!
sorry, pročitao sam krivi post i uzeo tvoj citat.... IsprikaIzvorno postao krokan
![]()
Bookmarks