Molim ovdje misljenje koji telefon koji je bio u vasem vlasnistvu mislite da je najgori i zbog cega??? evo ja pocnem...uvjerljivo najlosiji telefon sonyz7
Molim ovdje misljenje koji telefon koji je bio u vasem vlasnistvu mislite da je najgori i zbog cega??? evo ja pocnem...uvjerljivo najlosiji telefon sonyz7
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ja nastavljam.....motorola v300....
May the Force be with you!
motorola timeport t260
dobar grah daleko se čuje
u mom vlasnistvu ... pa evo , u vlasnistvu moje mame , kupljen od mog tate i mene za rodendan , ericsson a2828 , spora glomazna cigla , puna bagova , bateriaj traje par sati , sam se gasi .
mislim imo sam i alcatel one touch easy ali ejdnostavo ga ovde nemogu napsiat jer NIJe los !!
za svoje vrjeme je izvrstan
imo je deliver report , alarm , cell-broadcasting opciju na porukama , EFR, speakerphone ... ma svaka mu cast1
e da ti stari ericssoni su takva smeca za poludit...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
to sam i ja htio reci....oni najstariji modeli....to da....fuj....sada volim samo NOKIEIzvorno postao McLaren
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Motorola - Previše ograničeni i komplicirani
Nokia - previše isti i ružni
Siemens - nekvalitetni, ali odličan software pun mogućnosti...
SonyEricsson - Odličan soft, samo imaju neke glupe greške npr. krepa joystick, pre osjetljive tipke i sl.
Seriously?
bilo koji telit stari![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Siemens M35, e to je bilo lose! Nakon dva mjeseca uporabe, baterija je trajala jedno prijepodne, i to ako nisi razgovarao! Drugi najlosiji, koji sam imao, bio je Samsung SGH T100. Izvana predobar, iznutra katastrofa! Vrhunac gluposti je nemogucnost dijeljenja poruka u inbox i outbox, odnosno trpanje i odlaznih i dolaznih poruka u isti folder!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
meni je npr. radio M35 savršeno i bio je ajme očuvan!to sve zavisi od modela!![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
@McLaren: kad si ti već počeo raspravu i prvi se izjasnio,zašto nisi naveo zbog čega ti je najgori?
@IvLajec: šta fali motoroli v300?Ja je imam godinu dana i savršeno sam zadovoljan.Radi bez greške.
Ja nisam imao neki veliki broj mobitela,ali onaj malo lošiji od ostalih je bio Alcatel OT 300. Inače je bio super,al je zasad jedini kojeg sam promijenio zbog toga što se počeo kvariti.Baterija mi je postala totalna katastrofa,a nije mi se isplatilo kupovati novu,te mu se uništio joystick. Poslije njega sam si kupio Siemens MT50,kojeg sam nakon 2 godine korištenja zamijenio sadašnjom v300.
Alkatel One Touch Club
A KAJ SAD TI GLEDAS�
to je neunistivo, ima ga moj stari vec 5 godina i jos radi s original baterijomIzvorno postao Ifrit
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
je imam ga još uvijek i ja,samo su mi slova izgubila formu.Za svoje vrijeme bio je to dobar mob!!Izvorno postao raveillusion
![]()
Se T200![]()
Definitivno najgori od svih koji su bili u mojim rukama (Siemens C25, C35, S55, SE T39i, T200, T610, T630, Nokia 7210, Motorola V500 i V620)Izvorno postao jay
Ekran u 256 boja pa ne prepoznaješ ni jednu sliku na njemu a ima MMS, software toliko spor da iritira do boli...
Definitivno Siemens C25 i bilo koji Sagem.Jednostavno zato kaj su mobovi puni bugova a mogao bi dodat i Nokia 450(ona prva 099, mislim da je to ta) za koj treba oružani list
a sad zavisi od nacina gledanja..recimo ja sam jako puno problema imao sa 3310 koja je u garantnom roku bila 5 puta na popravku i poslije radila dobro.
Mozda telit onaj prvi u vipovom paketu...baterija max 2 dana gasio se palio se sam vibra kao da ti muha puze po nogi nist osjetnije.
Pazi malo! Kako koja/cija NokiaIzvorno postao jdabic1
Moja me i dan danas sluzi (sad joj je 5. godina), jedino baterija nevalja a i zvucnik je nalo otisao ak mislim da je to zbog toga jer se dosta puta kupala u moru i vodi, padala dok nije naucila hodat i sl..
Inace imao sam samo tu nokiu i M55 - oba mi se svidjaju![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E i ja dodajem.........SamSUNG x-serija,spohebani softveri-tak da imam i razlog
i da samo se gasi,dok se punjac spoji kak spada ili data kablu treb 100*100 puta da prepozna mob@IvLajec: šta fali motoroli v300?Ja je imam godinu dana i savršeno sam zadovoljan.Radi bez greške.
May the Force be with you!
Punjac na motorioli je definitivno najbolnija tocka moba...ovo gasenje je stvar pojedincanog pogodka...vjerujem da je autor threada mislio na subjektivna misljenja i na iskustva ljudi koji su posjedovali pojedini mobitel. tako da nebi trebali postavljat cudna pitanja zasto taj...jednostavno se tak nekad pogodi da imas 100problema i to je to..Izvorno postao IvLajec
Recimo T65 netko smatra dobrim mobom a za mene je veliki veliki Shit...ekran pliva kao na moru tipke moras čekićem razradit..steka i sl.
Stvarno ne znam koji bi mi bio najgori...mogu izdvojiti par lošijih, a to je Siemens M35 (nakon godinu i pol dana crknulo mu je pojačalo za antenu), LG L5100 (očajna baterija i loša kamera) i Samsung E820 (bugovit software)...
Vidiš...ja bi za Nokiu 3310 rekao da je to najizdržljiviji mobitel koji je ikad proizveden...znam ljude koji ga imaju po 4 godine i radi ko beba...jedino treba promijeniti bateriju i to je to...
zamisli ja nemam najlosiji mob.. prvi moj mob je 3210.. al to nije najlosiji,,za ono vrijeme je to bio suuupoer mob.. a ove lose t10..itd.. nisam imo uopce...
t10 je bio jedan od boljih i prodavanijih mobitelaIzvorno postao khideg
![]()
Bookmarks