dali je štetno mobitel nositi na špagici oko vrata? Ja sam čuo da je to štetno jer se mobitel tada nalazi blizu srca, te mu smeta svojim zračenjem. Nakon nekog vremena srce počinje nepravilno radit idr....
jel to istina?
Doktori helpajte!!!!
dali je štetno mobitel nositi na špagici oko vrata? Ja sam čuo da je to štetno jer se mobitel tada nalazi blizu srca, te mu smeta svojim zračenjem. Nakon nekog vremena srce počinje nepravilno radit idr....
jel to istina?
Doktori helpajte!!!!
Ja mislim da je to samo ako imaš pacemaker. Onda se nesmije nositi bliže od 20cm od srca.
stetno ej za tebe kao osobu jer djelujes kao neka curica koju je mama napokon pustila van bez pratnnje ali pod auvjetom da joj uvjek bude pri srcu
a brijem da je stetno i za organ srce
mislim da je problem u špagici! zaustavlja cirkulaciju što može izazvati glavobolju a i nije dobro da se oplete oko povečeg zlatnog lanca jer izaziva trganje i čupkanje vratnih dlačica.....druga stvar je ako je mob malo hebeniji te novije i elitnije klase pa još i ako košta oko 5000kn, onda bi mogao , onako nošen oko vrata izazvati duševne boli i patnju kod drugih ljudi...
![]()
Poslao: IggXy
Ima još jedan problem,žene sa većim si*ama bi mogle zdrobit mobitel dok on visi na "špagici"![]()
![]()
![]()
![]()
Da se pohvalim svojom špagicom
http://slike.itgo.com/spagica.htm
faca si
ma ne bi ga tak nosio nema sanse,pa kaj svi moraju vidjeti koji mob imam...
ma je ziher,svako dobro za neko zlo...
...da učinak mu je kao što je jednom napisao WB za nošnju moba u džepu pa ti isti zraći muda...
U biti ta špagica je estetska katastrofa - neki dan sam vidio babca koji se skoro zagutio dok je pokušavala razgovarati na isti a on se spetljao sa torbicom...
Pošto ovo vuće korijene iz apana sad su na redu razni privjesci za mob...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
+ kad se oces sjest, a ispred tebe je stol lako je moguće da ti mob lupi u stol
i veca je mogucnost da ti netko ukrade mob,a mozda te i pritom ubije...
Ne dao ti bog da potrčiš! Izbiješ si oko ili porazbijaš zube dok veliš keks.
Ajde frish-KI, nemoj biti ljubomoran. Tko ti je kriv šta imaš ciglu, pa ga ne možeš objesiti oko vrata. Tebi bi trebala špagetina...
Ja sam svoj SL (zbilja mali mob) na špagici nosio samo kada nisam imao džepova na dresu...
Pozdrav kolega!
livin' fast
Molim moderatora da izbriše zajedljive postove. Ja svojeg nosim u đepu. I pritom mislim na mobitel. Hvala na pitanju.![]()
zajedljive?pa_nie_ti_ovo_crkva,brate.
a dobro tije i reko
Ja mob ne bi nikak nosio oko vrata.to mi je nekak ko za pičkice!
Thx Hrvoje!
livin' fast
Bookmarks