Udji iz safe moda pa pkreni avast
Ako ni tako ne ide
Udji iz CMD-a, ali ono SafeMod with comand line i tako oprobaj rucno izbrisat
Nemoj koristiti networking
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Stisni "schedule boot-time scan" i onda restartaj komp, trebao bi ga pobrisati dok Windowsi nisu podignuti.
"schedule boot-time scan" to u avastu negdje?
ispod no action, sve mi je jasno, evo sad ću probat pa javim nakon restarta, ak ne ide ovako onda ću na ovaj način preko safe moda probat.
da samo da kažem da mi formatiranje diska ne dolazi u obzir, 360 GB svega i svačega mi se nikako ne da backupirat, a da stvar bude bolja sve su dosta bitni programi, nema igrica, poneki filmić i dosta mp3-ca. dakle komentari "formatiraj disk", mi ne pomažu. no hvala za ovo, sad ćemo isprobat.
schedule boot-time scan - ne pomaže
safe moda pa pkreni avast - ne pomaže
CMD-a, ali ono SafeMod with comand line i tako oprobaj rucno izbrisat
Nemoj koristiti networking - ne pomaže
kroz ovo ručno uspio sam obrisati libHide.dd, ali ovaj vbStub.exe nikako da se makne.
ima li tko još kakvu ideju?
klikni move to chest i riješen problem...
Seriously?
Kolko imash HDD-ova???
Jesi li u stanju Nortona nabavit???
imam 3 HDD-a, svaki po 120 GB. Norton, nemam ga tu kod sebe trenutno, al mogao bi ga nabavit, misliš da bi ga on skinuo?Izvorno postao blazzer
Mora radit! Ako digneš "safe mode command prompt only" morao bi ti dat obrisat svaki file na disku - onda niti jedan nije zaključan.
Ako ipak ne da (nekim čudom) nabavi od nekog tko ima čisti PC neki DOS-boot disk sa NTFS podrškom (ima recimo "NTFS for DOS" ) pa bootaj sa diskete i onda ga obriši.
EDIT: da sam odmah skužio da imaš McLarena na desktopu, poslao bih ti još 17 virusa ja osobno![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ajde lako je sad za mclarena, to čemo kasnije riješit. nego, kroz command prommpt ja obrišem taj file, na načinIzvorno postao BlueDevil
C:\windows\del vbstub.exe
al čim restartam komp opet mi se javi preko avasta.
Definitivno probaj s Nortonom i neka izbriše zaraženi fajl (nemoj da popravlja)
Očito se gospon iskopirao negdje, pa se (vjerojatno preko registryja) diže svaki put iz backupa. Što će reći da postoji još negdje na disku.
Nema šta, trebat će ti neki antivirus i boot-CD (čisti, naravno)...
move to chest - ne pomaže. da, stalno se diže pri pokretanju windowsa. i iz command prompta, i obaj move to chest, i preko safe moda iz c:\windows probam "shift+delete" (bespovratno brisanje), i on njega obiše, al kad restartam komp, pri učitavanju windowsa avast iskoči s istim.... norton kažete.... znači potpuno deinstalirat avasta ili smijem njega ostavit, jer on mi je home edition, nije crackiran, i zanima me (nikad nisam koristio nortona) kad instaliram nortona, kako se update-a (znam da nije baš jednostavan), i dal postoji neka verzija koju ne treba crackirat, a da je dovoljna da ovo izbriše, tj. neki tip home edition, ili baš mora neki professional edition? eto, ako nekom nije problem da mi stavi ovdje direktni link koji bio bio dovoljan da uklonim ovo smeće... hvala svima koji pokušavaju pomoć.....
Evo ovako, novio norton ima dobro dobrih mogućnosti. Ako me pamćenje ne vara ima i brisanje stavir pri startupu
Ako možeš nabavit bilo bi dobro, njemu najviše vjerujem
Ali nedavno sam u Bugu imao program koji pri resetiranju računala briše file koji si mu ranije zadao
Ali vidi ima josh jedna stvar
on se uvjek vrati, pa onda idi na avastov site
pa potrazi informacije o tome virusu
i probaj naci removal tool, ako ne nadjesh, nadji ime kojim norton oslovljava taj virus, pa kod njih skini removal
Možeš ostaviti avasta
a nortona nadjesh 15 dana nek radi
samo nek otklonish
Ali prigasi avasta dok norton radi
Win32:Trojan-gen. {Other} - na avastu nema ništa o njemu, sve sam prekopao, sad već tlak lagano raste, koliko sam uspio progooglat, najzanimljivije je ovo, al tu čovjek preporuča svega i svačega za brisanje pa ako se nekome da malo pročitat, možda skuži više nego ja:
http://www.bullguard.com/forum/5/Win...ain_10246.html
Ček' malo... Taj isti (Win32:Trojan-gen. {Other}) sam i ja popio neki dan, dok sam isključio Avasta radi nekih stvari. Ugl, skužio ga je Avast, stavio sam boot-time scan i pustio ga do kraja, i našao ga je na 5-6 mjesta. Sve obrisao, i poslije mir. Nikad problema nakon toga![]()
E s ovime su riješili stvarIzvorno postao Neki Emilijo, ili kako već
Ali čekaj, prvo nek i kolege malo pregledaju pa tek onda pali ovaj program
U međuvremenu, nadji registry mechanic i instaliraj.
Meni se čini da me je on dobro služio....
Skeniraj s avastom, pa sa ADaware, pa josh ako imash neki protiv spyware-a i s tim skeniraj, uglavnom da ti maknu sve viruse koje imaš. Onda s registry mechanicom skeniraj registry i nek registry mechanic izbrishe ili ispravi sta treba.
Ona reset i vidi valja li....
uzmi xoftspy
i seriski broj
keniraj i trebalo bi pomoć
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
a mei neće, bog me prosvjetlio, pa probao sam 3 puta, skenira prije podizanja windowsa, i ništa, neće..... uvije se vrati. a i ja ga imam na više mjesta, u c:\windows, c:\system_restore (volume information), i još negdje, ni sam više ne znam gdje....
jesi probo registry mechanic
On ti je vazan, jer se nekako iz registrya virus uvjek dize
da, evo sad se vrti system mechanic, pa čemo vidit šta će on prekopat
Jesi probao move to chest?
Seriously?
E i obavezno disejblaj system restore!
Bookmarks