Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 45
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

žalba na kaznu - mobman

evo da odmah prijeđem na stvar , jučer meni dođe poruka na pm od forumaša KaKaV NeReD...šteta da ne mogu pristupit pretincu p m pa bi od tamo kopirao i tu zaljepio al dobro evo sta je tu je

... naslov .... znaš li ti čitat latinicu?

idemo dalje

pa ja nemogu vjerovat da tebe taj jebeni pinokio tebe može isprovocirat?
    jesam govorio da više ne offtopičarite o onoj temi ( kako je milošević otegnuo papke)i zadnja rečenica u kojoj on mene otvoreno vrijeđa - jel ti imaš možda kakav dokument da tebi fali pola mozga ili šta?

evo i to su riječi jednog moderatora!
    vrijeđa kolegu forumaša pinocia...i mene ( to što se ja i on ne slažemo oko nekih stvari nema nikakve veze , jer ni ja njega ni on mene nikad nije vrijeđao , i on je prije svega za mene kolega forumaš kao i svi ostali)
    na ovo sam mu ja naravno odgovorio ... al ne istom mjerom... priznajem i ja sam njemu postavio dva tri , pitanja koja koja nisu bila 100% ok od mene..al nisam ga provao niti vrijeđao.. pa ne očekujete valjda da ću mirno šutit i pustit ga da pljuva po meni.... a i po pinociu .... to što kakav nered ima različita uvjerenja od njega kao i ja ne daje mu za pravo da ga vrijeđa..
    iako mu nisam ništa trebao odgovararti nego to prijavit zappanu ili nekome od glavnih... eto tako je ispalo i sad više tu ništa nemogu jer bilo šta da sam mu odgovorio bi me banao jer je samo tražio razlog....

i nakon što sam mu ja odgovorio.... stigne meni poruka opet od njega

ja sam tebe ljepo upozorio a ti mene vrijeđaš..i sad ćeš bit zbog toga BANAN..

molim !? .....
    zar je to lijepa zamolba ako on mene pita da li ja imam kakav dokument da meni fali pola mozga!? pa ko tu koga vrijeđa....?

a isto da ne kažem svaka druga rečenica mu je lupaš pizdarije.... pa zar je to primjer jednog moderatora..... nazalost da...

evo i nakon svega sad meni piše.... you have been baned for following reason: dok se ne raspravi među moderatorima....
    Date the ban will lifted 21-03-2006..... i imam pitanje da li je to ok? da on mene bana... dok se moderatori nisu dogovorili? ili ja mogu bit banan tek kad se oni odogovore , pa je to kakav nered učinio na svoju ruku?

evo ovo sam htio postavit u razpravu vezanu za moderatore al pošto mi nije omogućen tamo pristup postavljam ovdje... uostalom radi se i o mojoj zalbi na kaznu prije svega , a tek onda na moderatora

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i još nešto .... to kao mogući razlog on će sada možda se izvlačit i na moje offtopičarenje u temi kako je milošević otegnuo papke al kao što možete vidit nisam ja jedini offtopičario bilo je tu i još većeg offtopičarenja nego moje... uostalom možete mogledati pri kraju teme kako je milošević otegnuo papke u cafeu... a to vrijeđanje mene i pinocia je naravno on počeo šaljući mi pm ...

neznam da li ostali smiju raspravljat u ovoj temi al ako raspravljate molim budite objektivni ... jer znam da je on puno prije mene na ovome forumu... al nadam se da ga nećete podržavat u njegovim vrijeđanjima...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam malo ostao šokiran! meni sad uopće nije jasno što se desilo! i zašto si bannan! A i administratori ti daju bannanu ne moderatori... meni baš i nije sve jasno sad....
    mama ti sestra!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    w910i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo malo, a sta si mu ti odgovorio??
    .....cute but psycho.....

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa daj reci šta si mu napisao, kad mu je puko film.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo sve ću reć sto sam odgovorio.....

dobro i sta sam ti ja sad nešto kriv? koji k** ac sad hoćeš od mene?
    a to za dokument o falenju pola mozga prvo provjeri za sebe a tek onda drugima postavljaj takva pitanja....
    i da se mene pita i da si ti imalo pametan nebi tebi ni prošla onakva tema jer...se nakraju svi posvađaju.... (nešto u tom stilu za ovu rečenicu).......i ne javljaj mi se više ako nemaš ništa pametno za reć.....

i još sam u naslovu izmjenio i dodao ovo što je on meni napisao zanš li ti čitat latinicu... da a ti? ("da a ti" , sam ja napisao njemu a ovo prije toga on meni)
    eto to sam mu odgovorio

znam da ni ovo nije bio fer od mene.... al razljutio me i nisam želio šutit i trpit njegove uvrede

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FaberOSK
    ja sam malo ostao šokiran! meni sad uopće nije jasno što se desilo! i zašto si bannan! A i administratori ti daju bannanu ne moderatori... meni baš i nije sve jasno sad....

pa i ja sam šokiran isto nisam mogao vjerovat da ću tako nešto čut od bilo koga a najmanje od moderatora.. ni meni isto nije ništa jasno kako sam ja to banan... valja na njegovu ruku... neznam

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    51
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa napisao vam je da ne offtopičarite pa ste nastavili, to ti je koda te murija zaustavlja na cesti a ti se praviš da ne vidiš i pičiš dalje autom......

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa evo mog mišljenja kad je več bilo rečeno da se nejde off,a mi idemo jer nam vrag neda mira... moderator bi to kaj smatra da je off jednostavno trebal izbrisat.Tak bar rade neki.Da te zato zbanira to po meni nije uredu.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo kad vec raspravljate o privatnim porukama

--------------------------------------------------------------------------------

= Citat =:
    Originally Posted by KaKaV NeReD
    ja fakat ne vjerujem da te jebeni Pinokio moze izprovocirat. Ljepo sam molio de serete bezveze i da si otvorite temu negdje drugdje. Jel ti imaš negdje možda potvrdu da ti fali pola mozga jer meni fakat nije jasno sto je nejasno u mome zadnjem postu.

šta sam ti sad ja nešto kriv? koji ***** oćeš od mene? a to s potvrdom prvo provijeri za sebe pa tek drugima postavljaj takva pitanja.... jedino sam ti ja isao u off a??? nitko drugi jel da? pa naravno netko mora bit kriv za sve svinjarije koje je netko napravio..
    a uostalom sam si si kriv za sve , da ti imaš imalo mozga nebi ni otvarao onakvu temu...
    ... i šta misliš ako si neki super moderator da možeš srat kome god se tebi hoće? ili šta
    i nejavljaj mi se više ak nemaš ništa pametno za reć..

-----------------------------------

to je što se tiće PMova.

Moje je pitanje bilo što je nejasno u mome postu. To da sam mogao napisati ljepše istina je. Nažalost nemam vremena doma sjedit i molit ljude da ne pisu gluposti a jos mi je gluplje citat gluposti od nekog ko ima 50ak postova. Broj postova nije nikakav kriterij. Ja sam u onoj temi zamolio da se neide u smjeru kojem se krenulo i nakon toga izbrisao dva posta kasnije je Pinkoio poceo opet trabunjat i nakon toga mobman. Isto tako vjerojatno ni Zappan nema vremena pregledavat gdje se moli da se neide off a ekipa uredno to ne poštuje i zato je zatvorio temu što meni nije bilo drago.
    Gledajući što se dogodilo mogao sam zaviriti u svaki thread i pocet baljezgati nevezano uz temu i cekat da se tema zatvori jer se oftopicari.
    Dajte se ili dogovorite ili nemojte dolaziti na forum. Također molim da se izglasa na kojem jeziku i pismu se treba zamoliti nekoga da neide off jer JA JOŠ UVIJEK NE RAZUMIJEM ŠTO JE BILO NEJASNO U MOME ZADNJEM POSTU!!
    Zadnji uredio KaKaV NeReD : 17-03-2006 u 15:25
    dobar grah daleko se čuje

Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako netko krši pravila (u ovom slučaju offtopičari) onda mu je moderator po pravilima dužan poslati PM da će biti banan jer je prekršio tu i tu točku, sve to treba biti na lijep način, a ne "koji ***** ti ovo, a koji ono, fali ti pol mozga" itd... Moderator po svojoj dužnosti mora dati ban osobi koja krši pravila, ali to treba provesti u finjaku, jer ako se moderator ne može kontrolirati mora biti povučen... Ako je moderator dobra osoba može poslati PM upozorenja, ako osoba to ignorira treba se banati na lijep način bez vulgarnih i uvrijeđujućih riječi! Ako je moderator već isflustriran ljudima koji krše pravila mislim da treba mijenjati moderatora... Bez uvrede ali svaki čovijek ima svoje prednosti i mane... I posao moderatora s vremenom dosadi jer ima svakakvih ljudi, pa moderator počne provocirati i vrijeđati... Ali kao što rekoh treba to raditi na lijep način, ako prekrši pravilo ima ban i točka bez prepiranja jer je to tako, pravilo je pravilo

I još nešto da moderator nije poslao uvrijeđujuću poruku nakon upozoravanja, mobiman se sad ne bi izvlačio na to, doduše ne bi bilo ove teme...
    Zadnji uredio Compov : 17-03-2006 u 16:52
    Seriously?

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    točno ono sto sam pretpostavljao i u nekoliko postova više napisao sad se izvlači na moje offtopičarenje , priznajem nisam trebao...al lijepo je napisao da ko počinje offtopičarit da će jednostavno brisat postove..al da je on mene mislo banat on bi me banao a ne slao mi prije toga ma pm poruku uvrijednjivog sadržaja... ali nije tu stvar o nikakvom offtopičarenju nego tome da se netko želi pravit veliki gazda na forumu prema nama koji imamo 50ak postova i 18 god..to za postove je i sam reko... nas on ne smatra ravnima sebi i može nas pljuvat koliko hoće po njegovom koliko sam shvatio .......pa zar vi ljudi mislite da sam ja trebao njemu šutit nakon onog vrijeđanja? ili što? tomo pa zar nije moderator prije svega kolega forumaš ,a tek onda moderator.... a ne forumska policija....
    i mislim da u tom slučaju nije si nikako smio uzet za pravo da on mene kazni nego je trebao prepustit nekom trećem da prosudi i bana koga treba banat....jer kako on mene može banat nakon onog što je on napravio...... koliko ja znam KAŽNJIVO JE VRIJEĐAT DRUGE FORUMAŠE.... a offtopičarenje je sitnica prema ovome...prema ovome smatram da bi njega trebalo kaznit.. al to je samo moj prijedlog..... a za mene neka odlući neko treći jer sada dolazi do sukoba interesa.... a on je to dobro iskoristo

i kako je to on mene banao meni to nije jasno... molim da mi to netko objasni... sto nisi banan tek kad ti osvane tema u podforumu kazne da si banan i odredi ti se vremenski?... a ja sam već sad banan...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

Stvarno mi nije jasno zašto nema kao i za sve druge zvaničan ban.
    Kao drugo,kad je meni jedan forumaš slao ,psovao i pričao svašta,admin mi je rekao da privatne poruke nisu u njegovoj domeni i da on tu ništa nemože.
    Očito da se svašta može!

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov
    I još nešto da moderator nije poslao uvrijeđujuću poruku nakon upozoravanja, mobiman se sad ne bi izvlačio na to, doduše ne bi bilo ove teme...
    pa naravno da nebi... prihvatio bi to kao i svi normalni ljudi
    al VRIJEĐAT SE NEDAM!
    i nadam se da će bit kažnjen zbog toga... a i pinocio nije zaslužio da se ga naziva taj jebeni pinocio... (bez obzira što se ne slažemo s nekim njegovim uvjerenjima ima ga poštovat kao svakog forumaša)

a za mene neka neko treći odluči jer ne zelim da kakav nered odlučuje o meni!...
    ali isto tako uzmite u obzir ako se mene kažnjava "navodno" zbog offtopičarenja , da nisam jedini......

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i hvala ljudima koji su me podržali...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ja cu se sam Bannat ako te to veseli
    dobar grah daleko se čuje

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    evo ja cu se sam Bannat ako te to veseli
    ma radi šta hoćeš... al prvo mene onda odbanaj.. al nadam se da ćeš dobit zasluženu kaznu... JER SI JE STVARNO ZASLUŽIO

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ban za Nereda, popio je pivu viška i omaknuo mu se prst na okidaču, pardon, mišu, pa je banao mobmana.

Sad, ozbiljno, NeReDe, nisam vidio ID kazne, što je inače uobičajeno na forumu. Al nema veze.

U svakom slučaju ja sam za to (ake se mene pita) da se svi mi ispričamo Neredu za offtopičarenje (što volim ovaj izraz) , obećajemo da nećemo više srat pizdarije, ako se ponovi ja se dobrovoljno prijavljujem za ban. A mobmana odbanajte, fino se izljubite i mirna Bosna.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili
    Stvarno mi nije jasno zašto nema kao i za sve druge zvaničan ban.
    Kao drugo,kad je meni jedan forumaš slao ,psovao i pričao svašta,admin mi je rekao da privatne poruke nisu u njegovoj domeni i da on tu ništa nemože.
    Očito da se svašta može!
    Lili offtopic si. Privatne poruke stvarno nisu u domeni administratora, a koliko ja znam, bez ručnog štrikanja po bazi ih se ne može niti pročitati. Postoji opcija da ne primaš privatne poruke od određenih usera i to je to. Ukoliko netko stvarno pretjera mogu se takvi slučajevi riješavati posebno.

Supermoderator je napisao da se prestane sa offtopicom i ukoliko netko nakon toga nastavi ne znam zašto ga se ne bi kaznilo, tj. bannalo.

Činjenica je da je nered malo pretjerao i eto obečao je da za kaznu neće piti pivu tjedan dana, niti jesti čevape. Administratori će još razmotriti moguće sankcije. No Mobman, moram prokomentirati, ti kao da držiš mamicu za ruku i povlaćiš ju za suknju otvaranjem ovog threada.

Ponavljam!
    Moderator nakon upozorenja može dijeliti banove što se mene tiče šakom i kapom, pa nismo mi ovdje samo da čistimo smeće iza ljudi koji se namjerno ne obaziru na upozorenja, nego da usmjeravamo raspravu.

Očito neki ljudi imaju problema na kulturan naćin raspravljati o određenim osjetljivim temama. Slažem se da je ovo forum prvenstveno namijenjen mobilnim komunikacijama. Ali cafe je otvoren kao mjesto na kojem će kulturni i inteligentni ljudi razmjenjivati svoja mišljenja i stajališta o aktualnim temama na doličan naćin. Ukoliko netko to nije u stanju, neka ne prati dotične teme i svi sretni i zadovoljni.

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...a onda pošto sam off onda me ti baniraj tak da neredu pravim društvo

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e, sad, da mi internet nije trokirao, napisao bih ovo još ujutro, ali eto, već ste svoja neka mišljenja izrekli pa sad koliko ima il nema smisla, procijenite sami. pa nekim redom ovako:

- ban kao takav je opravdan za offtopic nakon što je moderator zamolio da se ne ide u offtopic. ne vidim smisla da se šalje još i PM nekome prije nego ga se bana. ako moderator u temi javno zamoli da se s offtopicom i glupostima (komentiranje ex-yu odnosa) prestane, onda je red da se to prestane. a ti mobman, izvoli u toj temi nakon neredovog posta pogledat što si piskarao o gotovini, tabletama, te tome kako je ovo hrvatska i hrvatski forum i štajaznam šta sve ne na pinocijeve provokacije. za to imaš ban, offtopic nakon zamolbe da se s tim prestane, i to će ti ostati. temu ću postaviti ja sad nakon što ovo napišem

- zatim, potpuno razumijem nereda da je izgubio živce, nakon što si lijepo zamoljen od moderatora da prekineš s offtopicom, a ti to ignoriraš pa ispada da ga kao moderatora ne poštuješ ignorirajući njegovu zamolbu.

- što se tiče ovog na PM, kad si ti već odlučio izvuć privatnu komunikaciju javno, (a u privatnu se komunikaciju ne volim petljati ako baš ne moram), ono što mogu reći je da nered nije trebao reagirati na taj način, da to nije primjereno, ali da razumijem kako se osjećao kad ga se ne poštuje kao moderatora.

dalja rasprava o neredu više nije predmet ove žalbe, niti pripada u ovu temu niti ovaj forum. ako netko želi dalje o tome - znate gdje i kako.

sad ću kaznu i obrazloženje napisati tamo gdje pripada, pa molim da se ova tema nastavi dalje samo ako se smatra da razlog bana jest predmet žalbe.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ova tema je otisla duboko u s****, u principu bi trebaloi sve potliticke postove izbaciti van, a sta se tice moderatora malo pretjeruju sa svojim misljenjim u javnosti jer je ispalo nekulturno... A da ne govorim ko je kada isao u Off.... Iskreno receno nered se stvorio tik tak samo zbog jednog komunistickog klosara.

Ako ste malo pametniji mozete se svadjat na pametan nacin ali ne silazit sa puta, ali tu je jos obaveza od moderatora da ima uvid i da na PM daje upozorenje na obadvije strane....

Btw. ne cudi me da ovdije jos dan danas zive u ratu...

Ali kazne su kazne, ebiga neki ce nauciti skime mogu razgovarat a neki nece niti s nekima razgovarat.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Činjenica je da je nered malo pretjerao i eto obečao je da za kaznu neće piti pivu tjedan dana, niti jesti čevape. Administratori će još razmotriti moguće sankcije. No Mobman, moram prokomentirati, ti kao da držiš mamicu za ruku i povlaćiš ju za suknju otvaranjem ovog threada.

Očito neki ljudi imaju problema na kulturan naćin raspravljati o određenim osjetljivim temama. Slažem se da je ovo forum prvenstveno namijenjen mobilnim komunikacijama. Ali cafe je otvoren kao mjesto na kojem će kulturni i inteligentni ljudi razmjenjivati svoja mišljenja i stajališta o aktualnim temama na doličan naćin. Ukoliko netko to nije u stanju, neka ne prati dotične teme i svi sretni i zadovoljni.

e pa lijepo...neće pit pivu i jest čevape.... ljudi jeste vi to čuli?! on mene vrijeđa i ja dobio kaznu ..ovo što ste sada smislili je samo izlika za ovu nastalu situaciju.. a on dobio ne pit pivu i ne jest čevape... lijepo svaka čast čestitam! (i dosta offa što se mene tiče.... al ovo nisam mogao ne prokomentirat....OPROROSTITE)....
    čekaj ti to vrijeđaš mene i moju staru!? i onda pričaš o nekakvoj kulturi... ma srami se, možeš se lijepo pokrit po ušima i da te više ne čujem! jasno!?
    Zadnji uredio mobman : 17-03-2006 u 21:55

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i mislim da nakon svega ja nisam zaslužio ovdje kaznu.... jer se u toj temi (kako je milošević otegnuo papke) toooliko offtopičarilo da se nakraju počelo pričat čak i o dresovima pa niko nije kažnjen osim mene! vi koji ste o tim dresovima pričali nemojte krivio shvatit ne želim ja da vas banaju..... eto toliko....

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozda cu opet sada biti oznacen kao ko zna kakav provokator ili sta vam vec padne na pamet,ali se nadam da se redovni forumasi secaju svih mojih postova po ovakvim pitanjima,i da znaju da sam uvek na strani kolegijalnosti.Da se ne ljutim na nikoga sa foruma,i da sam uvek protiv nepotrebnih banova.... ali,da zelim uvek i podrzati one za koje mislim da nisu zasluzili ban.I sam sam bio banovan i vodio svoju bitku sa moderatorima,i priznam da sam je izgubio,ne zato sto gresio,nego zato sto ipak oni imaju moc i oni odredjuju ko je dobar (podoban),a ko nije.... no,nebitno sada.Moram vam reci,da iako sam na modemu,i nemam bas vremena za elaborate i vracanje npr. na zakljucane teme,ali sam se malopre vratio na topic o Milosevicu da vidim gde je to Mobman pogresio?I moram vam reci,da ja i ne vidim,sta je decko tu lose napisao... ili ste mu mozda brisali neke postove?Sve sto je napisao ima veze sa vladavinom Milosevica.... mozda je imao samo drugaciji (ironicniji stil),ali ja nijedan njegov post nisam doziveo kao uvredljiv,a takodje smatram da nijedan nije isao OFF.I zaista stajem na njegovu stranu ovaj put.
    A mobmanu ipak porucujem da se ne nervira mnogo,jer je i on samo jos jedan Don Kihot na ovom forumu.... procice i taj ban,vratices se ti nama opet.
    Jos nesto mobmane,to sto me je Nered nazvao tako kako me nazvao u tvom PM me ne uzbudjuje,jer je postupio ok i nije mi pisao iza ledja,vec je i meni "u lice" sasuo tj. napisao sledece na PM:
    e sad si si sam kriv majstore. ljepo sam zamolio da ne jebete po temi i obrisao par postova al ti nemas izgleda pola mozga pa se ponasa tako kako se ponasas. evo jednostavno mozes racunati s tim da cu ti brisati postove i jebati te sad na svakom cosku foruma, a ti se zali upravi vodovoda.
    nemoj odgovarat na post jer ga necu procitati
    sve to sa naslovom Jebote jesi ti normalan?

Moj odgovor mu je bio:
    Samo mi tacno navedi gde sam zasrao.... necu se buniti!

Znaci,ne smatram da smo isli off,jer je sve bilo vezano za Milosevica.Dalje,dobio sam i savete od odredjenih forumasa (sami ce se prepoznati) da pametni forumasi i ne pisu u tom topicu i da je on otvoren cisto radi licnog zadovoljstva Nereda i da ce biti sranja sa svima koji ne misle kao on.Nazalost,priznajem,pogresio sam sto sam uopste zalazio tamo,Nerede evo javno ti se izvinjavam,pred svima.Vama koji ste mi dali te savete evo priznajem,ispao sam glup,ali jbg,covek se uci dok je ziv!!!!

Da skratim ja ovo,u tri crte:
    -dajem podrsku mobmanu
    -zivela kolegijalnost na forumu
    -molim Nereda da povuce pretnje o brisanju mojih postova i k***nja po coskovima

pozdrav,

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Žalba na kaznu: Postanje u Oglasnik
    By khideg in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 13-01-2006, 20:35
  2. Žalba na kaznu ID: 7348-001 - Hacker
    By OuttaControl in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 02-01-2006, 21:15