evo da odmah prijeđem na stvar , jučer meni dođe poruka na pm od forumaša KaKaV NeReD...šteta da ne mogu pristupit pretincu p m pa bi od tamo kopirao i tu zaljepio al dobro evo sta je tu je

... naslov .... znaš li ti čitat latinicu?

idemo dalje

pa ja nemogu vjerovat da tebe taj jebeni pinokio tebe može isprovocirat?
jesam govorio da više ne offtopičarite o onoj temi ( kako je milošević otegnuo papke)i zadnja rečenica u kojoj on mene otvoreno vrijeđa - jel ti imaš možda kakav dokument da tebi fali pola mozga ili šta?

evo i to su riječi jednog moderatora!
vrijeđa kolegu forumaša pinocia...i mene ( to što se ja i on ne slažemo oko nekih stvari nema nikakve veze , jer ni ja njega ni on mene nikad nije vrijeđao , i on je prije svega za mene kolega forumaš kao i svi ostali)
na ovo sam mu ja naravno odgovorio ... al ne istom mjerom... priznajem i ja sam njemu postavio dva tri , pitanja koja koja nisu bila 100% ok od mene..al nisam ga provao niti vrijeđao.. pa ne očekujete valjda da ću mirno šutit i pustit ga da pljuva po meni.... a i po pinociu .... to što kakav nered ima različita uvjerenja od njega kao i ja ne daje mu za pravo da ga vrijeđa..
iako mu nisam ništa trebao odgovararti nego to prijavit zappanu ili nekome od glavnih... eto tako je ispalo i sad više tu ništa nemogu jer bilo šta da sam mu odgovorio bi me banao jer je samo tražio razlog....

i nakon što sam mu ja odgovorio.... stigne meni poruka opet od njega

ja sam tebe ljepo upozorio a ti mene vrijeđaš..i sad ćeš bit zbog toga BANAN..

molim !? .....
zar je to lijepa zamolba ako on mene pita da li ja imam kakav dokument da meni fali pola mozga!? pa ko tu koga vrijeđa....?

a isto da ne kažem svaka druga rečenica mu je lupaš pizdarije.... pa zar je to primjer jednog moderatora..... nazalost da...

evo i nakon svega sad meni piše.... you have been baned for following reason: dok se ne raspravi među moderatorima....
Date the ban will lifted 21-03-2006..... i imam pitanje da li je to ok? da on mene bana... dok se moderatori nisu dogovorili? ili ja mogu bit banan tek kad se oni odogovore , pa je to kakav nered učinio na svoju ruku?

evo ovo sam htio postavit u razpravu vezanu za moderatore al pošto mi nije omogućen tamo pristup postavljam ovdje... uostalom radi se i o mojoj zalbi na kaznu prije svega , a tek onda na moderatora