Bilo je vec topica o tome.
Funlightova imas na motomodders.net a ukljuci ih preko p2k tools pod multimedia. Al rythm lights su bezveze, to nemoj ukljucit, ukljuci si ring lights!
Da li mi neko moze reci gde mogu da skinem Funlight.pat kao i kako da nadjem u p2ktools offset 63 i offset 59? Naravno stavio sam seem 0032_0001 ali od njih nema ni traga. Uputstva sam nasao kod Bluedevila
Bilo je vec topica o tome.
Funlightova imas na motomodders.net a ukljuci ih preko p2k tools pod multimedia. Al rythm lights su bezveze, to nemoj ukljucit, ukljuci si ring lights!
BM0021 gde si nasao P2KTools-u u multimediji Al rythm lights, ring lights.
Ja sam danas pokusao to sto predlazes da proverim ali tu opciju nisam nasao, jedino koju verziju P2KTools-a koristis.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Ides pod other features pa multimedia. Krivo sam napisao, club lights su to sto mi je bezveze a aktiviraj alert lights.
![]()
e dal to moze ici i na v550@v620 ???
bas me zanima??
koja je razlika; tj,. sta se dobije sa club lights a sta sa rhythm lights??? koje su funkcije toga???
BM0021 to je vec druga prica jer ja sam to odavno activirao. Dobra stvar. Jer malo me je zbunilo to tvoje objasnjenje i jod ima P2KToolsa koji skoro isto rade jedino je jedan malo napredniki ima flex opciju.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks