Uzmi Oglasnik, te izaberi najjeftinijeg. Sad 6630 mozes nac vec za 1200,1300kn. Definitivno se isplati, mobitel je predobar.
Budući da je ova moja 3650 totalno otkazala poslušnost, a meni treba novi mob,da li mi se isplati kupiti 6630 na crnjaka,kod ovih dilera.(Navuko se na symbian hebi ga)
p.s. ako netko zna nekog dobrog(ako takav uopće postoji,jelte) molio bih broj(Na PM,naravno)
p.p.s. ako nisam smio tražit broj od nekog dilera ispričavam se....
eto toliko![]()
Uzmi Oglasnik, te izaberi najjeftinijeg. Sad 6630 mozes nac vec za 1200,1300kn. Definitivno se isplati, mobitel je predobar.
Testis unnus, testis nullus!
slazem se sa marko da je 6630 predobar telefon za te pare,imam ga i super telefon ti je to.uzmi i neces se kajati.
Tako je!!! Jedan od sigurno legendarnih Nokijinih modela. Iako je izišao prije godinu i pol (skoro), još uvijek se može nositi i s najnovijim modelima (n70) i to potpuno ravnopravno (ako ne smatraš da je nedostatak prednje kamere minus).
vidim svi hvale pa da se i ja pridružim,
kao bivši vlasnik 6630 mogu ti ga toplo preporučit a prelazak sa 3650 na 6630 biti če ti kao skok u budučnost,ne sunjam da se nebudeš oduševio![]()
Istina. Jak mob za relativno malo love. Imao sam je godinu dana.
Morales go for it![]()
pazi da ti ne podvale kodirani.Izvorno postao Daniel Morales
samo naprid,ima ih u oglasniku dosta i cijena je super jeftina
jedina zamjerka mu je ako ti dosadi symbin i hoces obicni mob
onda ga formatiraj,i nemoj jednostavno koristit napredne mogučnosti,eto ti običnog mobitela.
Nezamisliv rasplet dogadjajaIzvorno postao ..::HRCO::..
![]()
to jos nikad nisam cuo da netko zeli.Izvorno postao ..::HRCO::..
evo sad cujesIzvorno postao khideg
![]()
A kako skužit da je mob kodiran?
kad stavis karticu on ju nece prihvtiti..
najbolje ti je staviti tele2 karticu, ako je kodiran to sigurne nece prihvatiti...
inace imas i kodiranih na VIP i t-mobile, pa ako s tim probavas, mozda slucajno ne otkrijes da je kodrian.
Izvorno postao khideg
Od kad to da ima kodiranih na Vip i HR T-mobile?? Nikad cuo!
...also known as El'AnDrA...
za vip ima sigurno,to sam vidio..a za t-mobile nisam siguran.
ima ali samo n70Izvorno postao khideg
Izvorno postao khideg
To je onda nesto novo da su i te "jace" mobitele poceli kodirati!
...also known as El'AnDrA...
ja sam dobio 6630 iz njemačke, vodafone branded, spremam se već par mjeseci otići u mobis na upgrade firmwera i usput micanja tih s*anja od vodafona, ali nikako uhvatit vremena... usput prima sve kartice.. VIP koristim, TELE2 isto, a t-mobile sam probao i radi...
inače odličan mob, sve preporuke. jedino ako ti malo dizajn neće smetati u početku, ali meni je ok.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
Imam još jeddno blesavo pitanje: ove 6630 što se nude u oglasniku su večinom TIM-ove,ali flešane sa hrvatskim softverom ili ko ova ZOX-ova,pitam jer nebi htio da na kraju ispadne da sam popio vodafon ili TIM-šit.
znam već sam dosadan ali fakat bi htio taj mob.....
Pogledaj po forumskom oglasniku. Ovdje ima dobrih ljudi koji ti neće prodati svakakav mobitel. Malo pogledaj ili daj oglas. Netko će ti se 99% javiti. To ti je najsigurnije, jer ipak kao što kažu mnogi, ima puno kodiranih modela.Izvorno postao Daniel Morales
ako kupis na formu od provjerenih ljudi, neces se zeznit.
Moja 6630 je bila TIMova i kupljena u Oglasniku (u 12mj 2004). TIM ne kodira svoje mobitele, ali ti stave onaj njihov glupi software unutra. Ja sam svoju odnio u Mobis i za 170kn su mi to sredili.
znači npr.nađem se s nekim ko prodaje 6630,vidim da je TIM-ova,a ima HR menu,onda se nemoram (preveć) brinut, jel tak ?
Sori kaj isptujem ko mutavac,al fakat sam ko narkić bez symbianera......
Bookmarks