moj prijedlog ti je da ih opet nazoveš i da im kažeš da ti pošalju postavke puteme sms-a, al dok si još na liniji s njima. oni to mogu, a to se inaće tako i radi. znaći ne ono- poslat ćemo mi vama, nego odmah.
molim vas, uputite me, kako da sam unesem potavke u svojoj NOKII 3100 jer su ovi iz VIP-a govorili da ce mi slati vip postavke za gprs....a ni traga od njih....samo me muljaju....ne da im se to raditi....pa ako netko zna....neka bude tako dobar da mi pomogne....imam ukljucen gprs ali nemam postavkeneka tko ima ovaj model ili zna da me uputi....kao korak po korak kako da to unesem u mob? hvala
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
moj prijedlog ti je da ih opet nazoveš i da im kažeš da ti pošalju postavke puteme sms-a, al dok si još na liniji s njima. oni to mogu, a to se inaće tako i radi. znaći ne ono- poslat ćemo mi vama, nego odmah.
Ali naaajjednostavniji način ti je ovaj,pošto imaš pristup internetu(samo prati link): http://postavke.vip.hr/otavip
To vrijedi i za sve ostale kojima trebaju a već su online.Moje pravilo je da prvo provjeriš na stranicama proizvođača/davatelja usluga/operatera dali ima nešto takvo i skratiš si gnjavažu upola.
P.S.Molim moderatore da ovaj link naprave sticky za ubuduće.Hvala!
eeee....napravio sam to i vec....gprs mi je ukljucen, ali nisam dobio postavke i nisu mi pustili gprs u promet te se ne mogu uopce spajati na mobilni net jer uopce nemam postavke gprsa u mobu iako je u vipu taj gprs ukljucen, ali nisu mi poslali postavke....kontas?Izvorno postao sms freak
![]()
ček ,kaj smatraš pod mobilni net?skini na vipu automatske postavke za gprs(start)upišeš model moba i dođe ti sms poruka -postavka koju spremiš i to je to.Ak ništa drugo nazovi ih pa ih pitaj i tak ti je besplatno!
Zadnji uredio lili : 07-02-2006 u 23:42
A ovo: VIP.gprs START možete aktivirati slanjem VIP.sms sadržaja gprs na broj 777, pozivom Službi za korisnike ili u VIP prodajnim centrima.
A postavke probaj slati ponovno u intervalima po 20 minuta dok god ti ne stignu.
neki telefoni neće primiti PUSH sa postavkama. Ako kaže da su mu rekli da će mu to poslati onda su mu poslali, ali mu ih telefon nije primio (iz nekog razloga).
On se malo nemože malo kaže da mu je GPRS uključen na broju pa odmah poslje toga kaže da nije. Također kaže da je uneo postavke, pa onda kaže da nije.
treba se zapravo utvrditi što je a što nije. Ako je primio postavke i ako mu je GPRS aktivan na broju (to može provjeriti na 777) onda je moguće da je neka poteškoća sa VIPovim GPRSom na njegovoj lokaciji.
dobar grah daleko se čuje
Probaj preko Nokia-inih stranica - hrvatske:
http://www.nokia.com.hr/id71993.html
Kad klikneš na naruči postavke (potpuno je besplatno), završiš na stranici na engleskom - dalje te vode, korak po korak:
https://nokiags.wdsglobal.com/standa...LanguageId=118
Klikneš na:
ACCEPT TERMS AND CONTINUE
pa na: START
pa izabereš model i NEXT i tako do kraja...
Sretno![]()
Pržiiim...
nevjerojatnoooooo.....ti si mi pomogao to rijesiti....pametan si jako :=Izvorno postao ivicarocca
![]()
Bookmarks