Da li se isplati kupiti svijetleću tipkovnicu?Ja bih ga kupila,jer sam više u mraku za kompjuterompa me zanima vaše mišljenje.Ima li ga neko?Di ga ima za kupiti?Nema u Ve-milu i Hgspotu,pa ne znam di ga ima za kupiti.UNAPRIJED HVALA SVIMA!
Da li se isplati kupiti svijetleću tipkovnicu?Ja bih ga kupila,jer sam više u mraku za kompjuterompa me zanima vaše mišljenje.Ima li ga neko?Di ga ima za kupiti?Nema u Ve-milu i Hgspotu,pa ne znam di ga ima za kupiti.UNAPRIJED HVALA SVIMA!
Mislim da WB ima jednu (ako još ima). Meni to simpa izgleda, samo doma uopće nisam za kompom, a u firmi je uvijek svjetlo, tako da niš koristi...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Tommek nema tamo,ima jedino sharkoon,ali je skup i to oko 500 kuna![]()
eh onda neznam di bi moglo biti....
Probaj na Nabavi
Hvala Tommek ali ništa nisam našla,hvala ti na trudu
Bila je u HGSpotu jedna, sjećam se, ista ova koju WB ima... samo davno je to bilo, sad je ne nalazim. Možda je samo privremeno nema.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
.....cute but psycho.....
Ja sa s njime pričala,ni on ne zna di ih ima kupiti
bilo je sharkoon-ovih i po 200kn ali izgleda da ove 'glavne' trgovine trenutno nemaju. ako naidjem negdje, javim ti.
ee sad sam se sjetio, ima MDS ali neku jadnu jeftinu
http://www.mds.hr/shop/product_info....ducts_id=37245
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nabava kaže da ima u nitelu za naručit,probaj ih nazvat pa pitaj.
Hvala Vam!Javim
Sodome koja je stranica od Nitela?
upališ google ,staviš da pretražuje hrvatske stranice i upišeš nitel,rezultat: http://www.nitel.hr/
Hvala Sodome!
Poslala sam im mail,cekam njihov odgovor.
je je imam ja još tu sharkoonovu, netaknutu. Irena javi se na PM ak si zainteresirana... ljudi smo, dogovorit ćemo se...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imaš u mds-u u zagrebu, neznam gdje je to pošto nisam iz zagreba košta cca. 70kn, čuo sam da se u potpunom mraku slova ne vide...
Seriously?
Ta mi izgleda vrlo nekvalitetno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Možete zatvoriti ovu temu, tipkovnica kupljena
HVALA SVIMA NA TRUDU I POMOĆI
Zadnji uredio whiteboy : 25-01-2006 u 14:38
Bookmarks