garancija mobitela trebala bi pokrivat i ms duo pro karticu,nazovi servis da ti je zamjene.
Kakve sam ja srecePrije par dana kupio sam prvi SE W800i u Vipu i sav sretan dosao kuci i stavio ga na punjac. Nakon 3 sata sam se bio zabrinuo zasto se mob. nije napunio skroz nego je ostala mala crtica koja se stalno punila. Nakon cijele noci na punjacu mala crtica se povecala na jos vecu i mob se izgleda praznio a ne punio
Rekli mi u Vipu to je normalno tako se i nas ponasa, ajde dobro
![]()
Vec sam se bio pomirio s tim da je to zaista tako kad evo novog problema. Spojio mob preko USBa da kopiram neke MP3 pjesme. Sav sretan slusam te MP3ce i divim se dobrom zvuku kad odlucim da opet kopiram neke nove pjesme na mob. Negdje kad sam to odlucio mob se zablokirao i morao sam izvaditi bateriju da bi ga mogao opet upaliti. Kad sam ga upalio nije nista reagiralo, samo se vidio SE logo preko ekrana. 10X vadio bateriju i ponovo stavljao, nista. Probao ga puniti, nece ni to. Vratio mob u VIP i oni su bili susretljivi i dali mi drugi novi mob.
Sav sretan dosao kuci i nadao se da ce se ovaj puniti do kraja i da necu imati problema s njim. E tu sam pogrijesioNovi mob se opet nije punio do kraja, ali i sa tim sam se vec bio pomirio kad opet onaj isti problem gdje se mob nece upaliti nakon kopiranja MP3ca preko USBa. U meduvremenu procitao na netu da im rikavaju memory stickovi i odlucio izvaditi svoj MS i probati ga upaliti. Radi normalno. Znaci vec 2 memory sticka su mi otisla. Svaka cast
sony ericssonu
Mozda sam ja naletio na losu seriju ali to im se stvarno ne smije dogadati.
garancija mobitela trebala bi pokrivat i ms duo pro karticu,nazovi servis da ti je zamjene.
Ma zamjenit ce oni sve, nije u tome problem, ali se bojim da ce se to stalno iznova desavati. Preko bluetootha se to ne bi desavalo, ali ne zelim falican mob. Vjerojatno cu traziti money back i ponovno u potragu za novim mobom![]()
jasno mi je,ovo dosad nisam čuo....zanimljivo,no oni su dužni mjenjat svaki kvar pa tako budu ipak ovakvu pogrešku iskusili "na vlastitoj koži" pri svakoj zamjenino samo da te upozorim garancija vrijedi 1g što ne pokriva datum odkada je zamjenjen uređaj/kartica nego od datuma kada je prvi puta kupljen.
Meni MS do sad radi odlično, ali u fotiću...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I moj iz fotica radi bez problema. Kad ga ubacim u W800 lijepo vidim slike iz fotica. Ne usudim se spajati ga sa USB kabelom![]()
Ja sam iz K750 stavljao prvo u onaj adapter pa onda u fotic pa gledao preko TV-a slike i nikad nikakvih problema. Al nisi jedini kojem se to dogodilo. Cuo sam na drugom forumu (van Hrvatske) de se to vec dogadalo
iPhone 5s 16 GB
Fakat grdo iskustvo..evo sad bas kopam po netu..neki lik spominje da je imao problema sa punjenjem ali kad je reinsertao..dakle izvadio pa opet umetnuo memorijsku kartice sve sljakalo kako treba...neki opet savjetuju reflashanje software-a..kazu da im je to pomoglo...moze bit da je ovo losa serija koju si uzeo..ali vec sam cuo da se ekipa zali na mobove iz vipa..pogotovo motorole, da im se non stop "brejkaju"...nije opravdanje ali opet neki faktor..evo sad nailazim na clanke gdje ljudima nakon par dana rada jednostavno "krepaju" i vise se nece upalit..dodje do sony ericsson loga i tu stane i ugasi se..bar te to ne muci :-)) Neki su pokupovali k750 i flashali s w800 softwareom..pa im se takodjer poceo javljati taj problem..ocito nekaj s tvojom revizijom software-a ne stima. Probaj ovaj link www.davinciteam.com/K750gdfs.zip..na njemu je nekakva revizija software-a za k750 koja je navodno pomogla "prije navedenoj" ekipici nesretnika. Mozda na toj stranici ima nekaj i za w800, nesto kaj bi ti pomoglo u vezi te baterije..a kaj se kartice tice-zaista pomalo nevjerojatno, al ipak se usudim reci-vjerojatno jeftina skart roba nabavljena iz ko zna kakve rupetine na kugli zemaljskoj od nasih uvoznika i dobavljaca, a ne namjerna velikoserijska pogreska sony ericssona. Bas me zanima kaj ce ti u vipu reci za sve kaj ti se dogadja..a ja namjeravao kupiti mob na crno..jos me vise zanima kaj bi mi lik rekao da sam nakon par dana reklamirao mobitel..hvala ti na ovim informacijama,malo cu se strpit jos s mobom, w800 jos nije otpisan u mojoj racunici,al cu pratiti malo postove da vidim kak se situacija bude razvijala...zbilja mi je zao kaj imas takvih problema, mogu mislit kak ti je..i ako dodjem do kakve korisne informacije proslijedit cu ti je....
pozdrav
Hvala ti na informacijama, ovaj problem kada se vise nece upaliti, dakle dodje do SE loga sam imao i ja sve dok nisam izvadio memory stick koji se pokvario.
Kad sam 2 puta prebacivao slike iz W800 u PC preko bluetootha je isto 2 puta blokirao, ali poslije vadenja baterije se normalno upali i funkcionira!
Sto se punjenja tice je kod mene sve OK! Napuni se do kraja i do 100%! Baterija izdrzi uz normalnu upotrebu (20 min. razgovora dnevno + sms, + bluetooth + foto) 6 dana.
Moj tel. nije VIP-ov!
...također, već 7mj. ...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Takodjer, zadnja dva fotica koje sam imao su Sonyjevi, NIKADA nikakvih problema. Nikakvih problema niti sa MS Duo u P900.Izvorno postao Eminem
Nesto su oni gadno sfusarili u W800...
Pozdrav... Ja posjedujem k750i kupljen u vipu i nemam nikakvih problema s njim... Na mobu je zadnja verzija softa...
Jedino primjetih da kad uštekam usb kabel koji sam dobio s uređajem događaju se čudne stvari s karticom... Malo zbloka program na kompu, pa mob više ne može čitati s kartice (npr. tada se sve melodije vrate na defaultne) itd... Ali nije mi se dogodilo da mi kartica rikne, a u najgorem slučaju sam morao ugasiti i upaliti mob da se sve vrati na normalu...
Ali naučio sam koristiti BT prijenos podataka jer je bezbolniji, a dovoljno brz...![]()
Kakvi program? Ja koristim samo Windows explorer za prebacivanje na mob
iPhone 5s 16 GB
Onaj program koji dobiješ na cd-u uz mob... SE file manager...
Probao sam ga koristiti i ne radi mi baš najbolje...![]()
Ali koristim explorer kad putem BT-a prebacujem stvari i sve radi prekrasno... Program sam samo isprobavao, ali je nepotreban za korištenje...
Doduše vrlo sam zadovoljan SyncStationom koji se dobije na cd-u jer omogućava korištenje wab addressbooka bez konfigururanja Outlook Expressa... I sve je jednostavno i kulturno napravljeno...![]()
ja otkad sam dobio K750 nisam ni koristio bluetooth za prebacivanje podataka, nego samo za saltanje programa preko K750 na TV kartici
Da ne bude skroz offtopic, nekad mi komp ne prepozna karticu, pa ga onda restartam i sve radi
iPhone 5s 16 GB
Vratio sam ga i uzeo je sebi stari D600, a sto se tice W800 VIP ga je povukao iz prodaje
na njihovim stranicama jos stoji da ga imaju. Zasto bi ga povlacili?
iPhone 5s 16 GB
Da, i mene zanima zašto bi ga povlačili...
Ja bio danas u Vipu i tako su mi rekli. Pa valjda zato sto na novim serijama crkavaju memory stickovi kad se ide preko USBa. Rekli su da ce za oko mjesec dana opet biti u prodaji.
Izvorno postao sodom
Mislim da si u krivu prijatelju. Naime, prema nasem Zakonu o obveznim odnosima čl. 503. regulirano je produljenje garancijskog roka. Tako primjerice st. 2. istog čl. kaže da ako je zbog neispravnog funkcioniranja izvršena zamjena stvari ili njezin bitni popravak, garancijski rok počinje teći ponovno od zamjene odnosno vraćanja popravljene stvari.
Ovo će ti oni teško priznati, ali na tebi je da se boriš, ako dođe do toga... ja upravo imam jedno "klanje" s jednim dućanom (srećom, nije za mobitele) oko ovog čl. i prava koje iz njega imam.
Dosta ljudi ne voli pravo (a još manje zna o svojim pravima), pa se samo nadam da nisam bio dosadan, ali mislim da ipak trebamo (u najmanju ruku) znati svoja prava
P. S. Pošto je došlo do promjene Zakona o obveznim odnosima, isti ovaj čl. sada je reguliran u novom ZOO (NN 35/05) koji stupa na snagu od 01. 01. 2006. g. čl. 425.
ovo znam jel je prijatelj imao takvu situaciju nekoliko puta,garancijski rok se nije produljivao.....znači u praksi ipak tako ne djeluje kako kažeš.
Evo, izasla verzija softwarea u kojoj je sredjen ms duo file transfer problem.
Mislim da je R1AA08 ili slicno.
Ima na esato stranici vise detalja.
hehe takoder meni isto radilo sve najnormalnije na foticu dok mi nije riknul fotic nesto se skurilo u njemuIzvorno postao Eminem
1800kn popravak
lol
Ja sam danas kupi Z800 i posebno kupio sony karticu 512 GB. Spojio sam ga USB kabelom i prebacivao neke slike i muziku sa kompa u mob i sve je išlo ok. A upravo sad gledam da mi je i završilo prvo punjenje.
Možda je to ipak problem samo W800 i kartica koje originalno idu sa njim.
Bookmarks