Kakve sam ja srecePrije par dana kupio sam prvi SE W800i u Vipu i sav sretan dosao kuci i stavio ga na punjac. Nakon 3 sata sam se bio zabrinuo zasto se mob. nije napunio skroz nego je ostala mala crtica koja se stalno punila. Nakon cijele noci na punjacu mala crtica se povecala na jos vecu i mob se izgleda praznio a ne punio
Rekli mi u Vipu to je normalno tako se i nas ponasa, ajde dobro
![]()
Vec sam se bio pomirio s tim da je to zaista tako kad evo novog problema. Spojio mob preko USBa da kopiram neke MP3 pjesme. Sav sretan slusam te MP3ce i divim se dobrom zvuku kad odlucim da opet kopiram neke nove pjesme na mob. Negdje kad sam to odlucio mob se zablokirao i morao sam izvaditi bateriju da bi ga mogao opet upaliti. Kad sam ga upalio nije nista reagiralo, samo se vidio SE logo preko ekrana. 10X vadio bateriju i ponovo stavljao, nista. Probao ga puniti, nece ni to. Vratio mob u VIP i oni su bili susretljivi i dali mi drugi novi mob.
Sav sretan dosao kuci i nadao se da ce se ovaj puniti do kraja i da necu imati problema s njim. E tu sam pogrijesioNovi mob se opet nije punio do kraja, ali i sa tim sam se vec bio pomirio kad opet onaj isti problem gdje se mob nece upaliti nakon kopiranja MP3ca preko USBa. U meduvremenu procitao na netu da im rikavaju memory stickovi i odlucio izvaditi svoj MS i probati ga upaliti. Radi normalno. Znaci vec 2 memory sticka su mi otisla. Svaka cast
sony ericssonu
Mozda sam ja naletio na losu seriju ali to im se stvarno ne smije dogadati.

Prije par dana kupio sam prvi SE W800i u Vipu i sav sretan dosao kuci i stavio ga na punjac. Nakon 3 sata sam se bio zabrinuo zasto se mob. nije napunio skroz nego je ostala mala crtica koja se stalno punila. Nakon cijele noci na punjacu mala crtica se povecala na jos vecu i mob se izgleda praznio a ne punio
sony ericssonu
Odgovori uz citat
Bookmarks