Iznimno kompaktna MiniDV Handycam s 2.5-inčnim LCD zaslonom, Carl Zeiss® objektivom i USB streamingo
Značajke:
Carl Zeiss® objektiv
Napredni HAD CCD™ s 800,000 piksela
Super SteadyShot
Optičko zumiranje 20x / digitalno zumiranje 800x
2,5-inčni LCD zaslon
Zaslon osjetljiv na dodir
Svjetlomjer, fokus svjetlomjera
Dodatni gumb za zaustavljanje / pokretanje snimanja na okviru LCD zaslona
Dodatni gumb za zumiranje na okviru LCD zaslona
i.LINK™ (DV izlaz)
Izravan pristup značajki "Click to DVD™"
Napredno USB usmjeravanje (snimanje video CDova)
NightShot Plus funkcija
Evo pazario sam kamericu najzad. Cijena 1800Kn i uz nju sam dobio garanciju 2godine, bežični daljinski upravljač, 2 Sony 90min kazetice, S-video kabel, USB kabel, remenje.
Snimio sam nesto malo materijala prebacio na komp s Windows Movie Makerom i mogu reci da je kvaliteta slike blagi uzas. Prebacivao sam s USB kabelom. Slika je ravna Divx-u.
Molio bih pomoc oko toga da li se razlika u kvaliteti postize ako prebacujem s Firewire-om? Negdje za 100Kn ima kartica i 1-2m kabla.
Dosao mi je Bug broj 147 u ruke i u njemu ima nekih 20str o video montazi od izbora kamere do snimanja, prebacivanja, editovanja, reprodukcije ... i na DVD -u 21 program i codec za obradu digitalnog video zapisa. Tako da se bacam u istrazivanje.
Znaci ono najvaznije jos jednom:
1. da li ce prebaceni materijal ukoliko se prebacuje Firewire-om biti bolje kvalitete u odnosu na prebacivanje USB-om (trebala bi bit valjda DVD kvaliteta)
2. I samo provjera da li kvaliteta "uhvacenog" sadrzaja ovisi o programu s kojim se vrsi capture?

Odgovori uz citat

Bookmarks