Vidi ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
sorry na velicini slika, comments ? za vise posjetite http://www.nokia-asia.com/apc/phones/0,,587,00.html
It's nice to be important, but it's more important to be nice
asiapacific
ali dobra ideja
tnx playa
kul!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Super![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Nije loša.![]()
Guba.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
wow
Šteta šta nije za EU tržište.![]()
Zanimljiva koncepcija...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Cijene?Zbilja šteta kaj neće ovdje doći...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
a koja je prednost tog mobitela, meni bas nije vau jer mi je ruzan i ne vidim prednost!
Pa možda je prednost taj Hi-tech dizajn i ono osjetljivo na dodir.Inače niš posebno al lijepo je vidjet takav koncept
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
KHm a prednost tog ruznog moba je tuchskrin
Imam laptop sa tuchskrinom i bilo mi je to nesto najbolje jedno 2-3 mj. poslje ti dopizdi ... imam i palm isto ga ne koristim jel me nervira sporcoa unosa podataka preko tuchskira tako da vjerujem da nista nismo propustlili ... mozda kad malo bolji softver bude i kad bude pravi tuchskrin a ne samo podrucje za pisanje mozda i bude nesto o dtoga ali bez obicne 1234567890#* taste mobitel imam slimsla kolko i kondom bez kurca...![]()
pa mislim kaj se podaci ne unose brze preko tastature?!?!?! mislim da je ovaj koncept glup!
meni tastatura zakon ali nisam protiv ekrna na dodir
Ako si gladan pojedi nesto
Pa ti možeš izabrat jel ćeš unosit podatke prek tog djela osjetljivog na dodir ili prek tastature! Pa što ti više paše... po meni odličan koncept!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidio već. To što je apac mobitel, ne znači da neće raditi ovdje. Samo se neće prodavati ovdje.
Bookmarks